Şimdi Ara

Chery Neden Tutulmuyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 model yerli malı Clio Sembol'ümde bile çift hava yastığı vardı. Bir de 2009 model 36 bine satılan SUVumsu aracın güvenlik listesine bakın :

" Chery Tiggo -

.. Güvenlik ve Performans...

:: Sürücü ve yolcu hava yastıkları

:: Kullanışlı ön panel

:: ABS + EBD

:: Güçlü Acteco Motor; 4 Silindir, 16 Supap
    "

Hala bu paraya bu kadar diyenlere ithaf olunur .
  • Anlayamıyorum bu insanları artık ya. KArdeşim lunaparkta çalıştımak üzere çarpışan araba mı alıyorsunuz ya.
    quote:

2000 model yerli malı Clio Sembol'ümde bile çift hava yastığı vardı. Bir de 2009 model 36 bine satılan SUVumsu aracın güvenlik listesine bakın :

" Chery Tiggo -

.. Güvenlik ve Performans...

:: Sürücü ve yolcu hava yastıkları

:: Kullanışlı ön panel

:: ABS + EBD

:: Güçlü Acteco Motor; 4 Silindir, 16 Supap"

Hala bu paraya bu kadar diyenlere ithaf olunur

Diyor arkadaşımızda. Madem o kadar ballandıra ballandıra anlattığın aracın çok ta önemsediğiniz EuroNCAP ten neden sadece 1,5 yıldız aldığını bana bi açıklasa. Bide şu fiata reault'a yerli demiyormusunuz valla deli oluorum. o zaman 2 seneye kadar tükürdüğünüz yalayıp CHERY'e de yerli dersiniz. nede olsa sakarya da araziyi de aldılar. Komple araç üretim fabrikası kuracaklar. Renault gibi puzzle birleştirme merkezi değil. Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın ve bizi yıllardır sağ aynayı opsiyonel satıp teneke kutulara mahkum edenler sponsororunuzmuş gibi davranmayın. Kimse size bu araçlar 10 numara demiyor ama sizin gibi insanlar bu kadar yanlı ve önyargılı oldukça biz daha çoook güvenlik ve konfor paketi adı altında arka cam otomatiğine extra para öderiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: _By_BoSs_

tiggo3 ü teste gittim aracın akü problemi var teste çıkaramıyoruz dediler daha neyini aliyim o arabanın ben :D

Adamlar hiç değilse aracın kusurunu söylemişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skipper_forum

Tutanın elinde kalıyor da ondan!

en güzel cevap bu olsa gerek tutuluyor ve bir daha bırakılamıyor elinde patlıyor
  • "Bana önyargı verin, dünyayı yerinden oynatayım" demişler.

Evet bugüne kadar çin üretimi kalitesiz vs vs.. fakat isteseler iyi şeyler yapamazlarmı bence yapabilirler.Şuan bu araçlar hakkında konuşmak çok mümkün değil sonuçta yıllar geçtikce görücez aracın dayanıklılığını kalitesini vs. birde euroncap'e sokarlarsa araçlarını bu önyargıyı kırabilirler diye düşünüyorum.
  • insanlar parayı sokakta toplamıyorlar.. aklı başında olan bir insan çin arabası alırken elbette ki düşünür..

piyasaya yeni girmiş, hem de ürünleriyle kafalarda soru işareti olan çin arabasını almaktansa başka seçeneklere yöneliyor insanlar bu da gayet normall...

adam zar zor parayı denkleştircek sonra ne olacağını bilmediği arabaya bağlayacak o parayı zor iş... haa zamanla satışları arttırabilir chery bu da belli olmaz tabi..
  • kimse güvenemiyor bence arabaya ondan almıyorlar ya da pek tutulmuyor benim görüşüm.
  • 24.000-25.000 TL iyiydi ama 28.000 TL biraz fazla duruyor sanki. Değişmediyse Cruze LS'nin fiyatı 30.850 TL idi sanırım.

"Onun yerine bunu almak mantıklı" diyene amenna ama tutup da "o araba alınmaz" diyenlere de söyleyecek sözüm kalmadı artık. 10.000 TL'si olup da hala Doğan alan insanlar bu ülkede. Chery'ymiş. Kurban olun siz Chery'ye.
  • bu örnekle mukayese edilmesede,biz zamanlar skoda ve dacıa da aynı sorunları yaşamaktaydı.taki güçlü bir marka onları kanatlarının altına alana kadar.şimdi sizce vw veya röno bu çin markasını satın alsa ve üretim yapmaya başlasa romanyadaki fabrika örneği bu araçlar tutulurmu tutulmazmı..
    quote:

Orjinalden alıntı: Allegiance

İnsanın kafasında soru işaretleri kalıyor.Kaliteisiz ve Çin üreticisi olduğundan tutulmuyor.
  • sabah sabah koptum arkadaş Allah iyiliğinizi versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

quote:

Orjinalden alıntı: skipper_forum

Tutanın elinde kalıyor da ondan!

en güzel cevap bu olsa gerek tutuluyor ve bir daha bırakılamıyor elinde patlıyor

• servis ağı
  • chery neden tutulmuyor......

..... yeni bir Marka,zamana ihtiyaci var.....
    ..... kalitesi düsük, kaportasi zayif bir arac....
    ..... " Cin MALI " önyargisi ......
    ......... Crash testler oldukca kötü ve tehlikeli .....
    ...... Milletimiz, tüketiciler, kaliteye ve konfora gün gectikce daha fazla önem veriyor....
    ... Ve : cinliler Türkiye Pazarina cok gec katildi; Japonlar,koreliler ve hintliler ( simdilik ? )
    ve Otomotiv sektörü olan Ülkemiz ( tofas,reno, Toyota, Hyundai vs. ) 2-3 adim önde....
  • zamanında bizim millet 2 silindirli bislere binmişti. geçenlerde gördüm birtane tin tin gidiyordu.
  • tutmadı mı tutmaz bizim ülkede, sebep aramaya gerek yok.
  • Bencede tutmaz. Millette bu ön yargı olduktan sonra. Yıllarca kuş serisine memur arabası diye sağ aynası opsiyonel olan araçlara bizler binmediğimiz için tutulmaz. Hasvel kadar nasıl olduysa son 5-10 yıldır biraz düzelmiş olan piyasamız asla yeniyi kabul etmez. Çünkü hala güvenlikten ve konfordan bi haber olan araçlar peynir ekmek gibi satılmaktadır.(albea ve palio bunların crash testleri bile yoooook). Doğru sebep aramaya gerek yok. Tutulmaz ve bizler halaa sadece markaya para vermeye standart olması gereken donanıma bilmem ne paketi adı altınd para saymaya devam ederiz.
  • servis ağı,güvenirlilik,ikinci el sorunu v.s. v.s.mesela bakkalda bile bulabilirsin şahin tamponunu ama bunu nerden bulacan.özelliklede taşrada falan.sanayiye gittiğinde kaç usta adam akıllı anlayacak bunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsa*

servis ağı,güvenirlilik,ikinci el sorunu v.s. v.s.mesela bakkalda bile bulabilirsin şahin tamponunu ama bunu nerden bulacan.özelliklede taşrada falan.sanayiye gittiğinde kaç usta adam akıllı anlayacak bunlarda

Arkadaşım ben şu an Batman'dayım. Burda bile yetkili servisi var. Kaldı ki 24 saat yedek parça garantisi var. Eğer sağlayamazlarsa sana para ödüyorlar. O yüzden bilmeden konuşma. Tüm yetkili servisle açılmadan mermerler 3 ay eğitim verdi servis sahiplerine artı değişik zamnalrda tekrar eğitime alıyorlar. Bunun yanında ücretsi yol yardımı var nerde olursan ol sana yardıma geliyorlar merak etme
  • 24 saat yedek parça garantisi mi var? çokmuş bayiden çıktın 24 saat sonra garanti bitiyo mu yani. normalde 10 yıl yedek parça 2 yıl da garanti falan olur sanki. şaka bi yana şimdi batmanda benim çin malı arızalandı gittim servise. sağlayamazlarsa bana para ödüyolarmış. neyin parası?
    arabayı komple mi geri alıp onun parasını ödüyorlar parçanın mı? ne saçma bir şey? parçanın parasıysa ben hayatımda ilk defa duyuyorum parça parası iadesi?kendimiz mi ithal edicez çinden?
    yok aracın iadesiyse o kadar kolay mı 28 milyarı tak diye iade etmek?

belli ki ithalatçı firma adına yazan birisin ama gayet markayı karalamışsın. kaş yaparken göz çıkarmışsın yani.

şimdi forumda chery sahibi arkadaşlardan 100 tane olsaydı bi fanatizm başlar kötü konuşanlar linç edilirdi. örnek chevrolet forumu.

tecrübe sahibi olmadığım marka için yorum yapamıyorum ama şahsi görüşüm 28bin liram olsa chery alacağıma
    tahmini hesap
    aylık benzin: 300 lira (öğrenciyim benim bile 300 tlyi geçiyor 1.5 dci motorla)
    vergisinin aylık taksidi : 50-100 lira arasında (motor seçimine bağlı)
    servisi parçası ıvır zıvırı: yıllık 600 tutsa aylığa vurunca 50 lira
    kaskosu: bankayla kaskolu kredili alınmadıysa aylığa vurunca 100 lira
    28 milyarın aylık faizi: 250 lira civarında
    ben bu aracı almasam aylık 750 lira civarı bir param birikiyor. taksiyle gezerim 28 milyarım da bankada güzelce yatar ihtiyaç olduğu an harcarım. cherym olsaydı satana kadar anam ağlardı.reno gibi küçük altın değil bu araçlar yarı fiyatına bile satsan hemen satılamazlar.

ikinci eli kötü araç almak için ya markanın hastası olacaksın, ya çok zengin olacaksın, ya da deli olacaksın.

chery hastası olan yoktur çünkü sıfırı eski gibi duran saçma sapan tasarımlı bir araç
    28 milyarı çöpe atacak kadar zengin adam zaten chery almaz.
    deli olanın zaten 28i milyarı olmaz

chery öncelikle kırsal kesimi hedef alarak başlamalı bence. yoksa 28 milyar sınıfında araç satamaz.

işletme hakkında en ufak bilgim yokken bunları düşünebiliyorum ama şunu ithal edenler neden düşünemiyor hayret?

quote:

Orjinalden alıntı: LGSET

quote:

Orjinalden alıntı: samsa*

servis ağı,güvenirlilik,ikinci el sorunu v.s. v.s.mesela bakkalda bile bulabilirsin şahin tamponunu ama bunu nerden bulacan.özelliklede taşrada falan.sanayiye gittiğinde kaç usta adam akıllı anlayacak bunlarda

Arkadaşım ben şu an Batman'dayım. Burda bile yetkili servisi var. Kaldı ki 24 saat yedek parça garantisi var. Eğer sağlayamazlarsa sana para ödüyorlar. O yüzden bilmeden konuşma. Tüm yetkili servisle açılmadan mermerler 3 ay eğitim verdi servis sahiplerine artı değişik zamnalrda tekrar eğitime alıyorlar. Bunun yanında ücretsi yol yardımı var nerde olursan ol sana yardıma geliyorlar merak etme

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.