Şimdi Ara

Chery Neden Tutulmuyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
0
Favori
56.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chery Neden Tutulmuyor? sorusuna ben yine bir soruyla karşılık vermek istiyorum.Neden Tutulsun ki ? Şaka bir yana çarpışma testlerini izleyin o zaman neden tutulmadığını anlarsınız sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcannn

cherry alanlar allah göstermesin bir kaza yaptıklarında ne olacak merak ediyorum tabutla yolculuk yapıyorlar resmen

Cherry ; her ne kadar tercih edeceğim bir marka olmasa da, uçan tabut benzetmesi de yapmak biraz ayıp olur.
    Çok değil, bir kaç gün önce şemsiye kralı ünlü iş adamı ve şoförü Range Rover arabası ile TEM yolunda yaptıkları kazada vefat ettiler. Araba enkaz oldu. Ve Gördüğüm kadarı ile Range Rover'dı.
  • aslında şöyle düşünüyorum ben de :
    çinli jeep e 40 50 bin ytl vereceğime
    hyundai yada o sınıftaki araca 20 30 bin ytl veririm basım agrımaz
    jeep almam binek araba alırım param olsa bile.
    bunun nedeni de ülkemizde satılan çin mallarının kalitesizliği.
    O parayı sokaga atmıs gibi hissederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compaq -- 23 Şubat 2009; 17:41:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Guven kazanmak cok kolay gir Euro Ncap testine gonder muhendislerini incelesinler hakki neyse o puani alsin arac..
    iyi bir puan alirsada bir daha kimse guvensiz vs. lafi etmesin bu araclar icin...
    ANcak chery euro ncape girmiyor... girmezse yapabilecek birsey yok her zaman cin bilmemnesi olarak anilacaktir...
    Kendini kanitlasa bu ulkede hyundai kia nasil adam olduysa oda olacaktir... Ama yok euro ncap tarafli yok sahine bindik biz yilarca gibi
    soylemlerle chery yolcu olur yakinda... hele bu fiyatlarla...

207m
    Chery Neden Tutulmuyor? sorusuna ben yine bir soruyla karşılık vermek istiyorum.Neden Tutulsun ki ? Şaka bir yana çarpışma testlerini izleyin o zaman neden tutulmadığını anlarsınız sanırım.

Alın size chery çarpışma testi sizin izlediklerinizin chery olmadığına ama çin arabası olmadığına eminim alın izleyin madem haaaa ama sonrada C-Ncap testine niye girmedi. Yok adamlar kendi arabalarını kötülemez falan demeyin. Sonuçta burdada 20Km ile arabayı çarptırmıyolar...

Buyrun Link:http://www.metacafe.com/watch/2411000/chery_crash_test/

• bizdeki bu ön yargı oldukça ÇİN malı tutulmaz bu ülkede
  • fuarda en ucuz olan aracının içine bindim ve indim. kapıların kapanması hafifliği dandik ticari araçları andırıyordu. euroncap testleri başlıktaki sorunun cevabını verir
  • kalite:0
    işçilik:0
    güven:0
    fiyat:28.000
    donanım:iyi
    5 seçenekten ilk 4 bize uymadığı için biz parayı kolay bulmadığımız için cherry bye bye
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakangrbz

kalite:0
    işçilik:0
    güven:0
    fiyat:28.000
    donanım:iyi
    5 seçenekten ilk 4 bize uymadığı için biz parayı kolay bulmadığımız için cherry bye bye

• quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe

bizdeki bu ön yargı oldukça ÇİN malı tutulmaz bu ülkede

önyargı tabiki olucak zamanında kore malı araçlara olduğu gibi neyapsın millet lap diye atlasınmı hemen. Bu işler zaman ister daha tutulmuyor demek için çok erken eğer çinliler doğru politikalarla yollarına devam ederlerse ve kalite ve işçiliğe yatırım yaparlarsa 10 sene sonra yollarda pekçok çinli otomobil görebiliriz
  • suzuki sx4 var o fiyata o nasıl acaba? ben bu hafta almayı düşünüyorum çin değil japon.

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 30 Mart 2009; 18:40:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadbul

suzuki sx4 var o fiyata o nasıl acaba? ben bu hafta almayı düşünüyorum çin değil japon.

Chery Neden Tutulmuyor ?

Almanya fiyatı 17bin euro olan araç Türkiye'de 25bin euro olur yani beklediğinin üstünde bi fiyat bu :/
  • bu aracın sıfır liste fiyatı 30000tl 28 000tl bırakıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 30 Mart 2009; 18:51:22 >
  • Aşağıdaki Araçlardan Kurtulan Yok.Anlayacağınız isterse zırhlı arabada olsa Önce Arabadan Önce Kendimizin Akıl Sağlığı sağlam olmalı.Gaza gelmeden Hız yapacaksan kimseyi tehlikeye sokmadan Yapılmalı.Bu pert olmuş araçlar çoğu kimsenin güvenli dediği okadar bukadar yıldız almış arabalar.Ama önemli olan isterse 10 yıldız alsın emniyet kemerin yoksa bir işe yaramaz.

İlginç bir hikaye anlatıp konuyu özetleyim.Sene 1965 Annem Anadol bir araçla seyderken Önündeki otobüs aniden bir römork sollamış,Annemde yaklaşık 70-80 km hızla römorka arkadan çarpmış.O anadol tamamen parçalanmış ama polyester şase olduğu için Annemi ezip-parçalamadan savurmuş tarlaya.Belki saç saşe olsa paramparça olcaktı Annem.

Bu yüzden Önce Emniyet...

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

• quote:

Orjinalden alıntı: sadbul

suzuki sx4 var o fiyata o nasıl acaba? ben bu hafta almayı düşünüyorum çin değil japon.

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

Chery Neden Tutulmuyor ?

anahtar teslim fiyati 29150 alınır bence

• Kriz zamanına denk geldi,biraz daha tanıtım yapılmalı.Eyüp bayisi kapandı neden ? bilmiyorum yakınlarında bayisi var mı bilmiyorum..
    Çin ve ithale biraz düzen verilmeli ama.her aldığımız Çin malı.Markalı cep telefonları v.b..
    Ordaki Türklaride unutmamak lazım gibi.
    Ve üretim yapmak isteniyor.Tercih alacak kişiye kalıyor..

YERLİ ARAÇ KULLAN
    TÜRKİYE KAZANSIN BİZİM İNSANIMIZ KAZANSIN

http://otolist.blogspot.com
    www.otometre.com
    http://panorama24.blogspot.com

• çin malı araçlar RR den daha pahalı
    birde made in prc furyası çıkmış hadi hayırlısı yakında tersten yazaçaklar hatta made in moğalistanın alt tarafı
  • tiggo3 ü teste gittim aracın akü problemi var teste çıkaramıyoruz dediler daha neyini aliyim o arabanın ben :D
  • aramızda daha önce çinde yaşamış bulunmuş yada hala orda ikamet edenlerimiz varsa duygularını almak istiyorum burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: _By_BoSs_

tiggo3 ü teste gittim aracın akü problemi var teste çıkaramıyoruz dediler daha neyini aliyim o arabanın ben :D

Eyvahh işe bak

• Suziki güzele benziyormuş ama airbag sayısı az bana göre 2 tane,Mazda 2 hoşuma gidiyor aynı fiyatlara daha fazla güvenlik,2008 sınıfında yılın otomobil.Birde geniş iç hacim boyutlarına göre.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.