|
Chery Tiggo 7 Sport, Land Rover esintileri taşıyan ön tasarımıyla dikkat çekiyor
-
-
Atanamayan Range Rover
-
resmen klonlamışlar. çakma nike abibastan farkı yok.
-
esinti mi?
range için ön tampon ve ızgara üreten yere gidip aynısından bize de 10 bin tane yap demişler.
-
Range Rover'ın daha çıkmayan makyajlı kasasını önden üretmişler, ne esintisi?
-
Range Rover dan daha yakışıklı olması peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yerde SUV görüyorum. Midem bulanıyor. Yok C segmentmiş, D imiş. Sürüş keyfi olmayan, birbinin kopyası, kalitesiz güçsüz araçları piyasaya sürüp duruyorlar. Hadi her marka 1-2 model üretir anlarım ama böyle olmaz.
-
Land Roverin %50 ortağı Chery
Adamlar dünyanın parasını döktü markaya şimdi kaymağını yeme zamanı
-
Land Rover ana hissedarı Chery zaten. Çakma denemez.
Hakkını vermek lazım güzel araba yapıyorlar.
-
Her şeyi taklit eden emek düşmanı çin markaları, sevmiyorum çin mallarını
-
Fakir Range'i gibi birşey oldu bu. En azından freelanderdan daha sağlam olacak şaka gibi :))
-
esinti olup olmaması umrumda değil, umarım türkiye'ye fabrika kurarlar ve şu aptal, sorun yumağı, avrupalı arabalara 60 bin dolar verme zorunluluğundan kurtuluruz ve 30-40 bin dolara daha iyi olan çinli muadillerini alırız. Cinlileri tasarım hırsızlığı ile suçlayanlar var fakat rekabet kızışınca AB'nin ne kadar çirkinleşebileceğini yakında iyice görürsünüz. İşler yolundayken sağa sola ahlak öğretmek kolaydı. Pandemiden sonra birçok sektörde dengeler ciddi anlamda değişti ve büyük bir rekabet savaşı başladı. İleride neler göreceğiz merak ediyorum.
-
14 bin $ mı ? Bizi bu ülkede gerçekten S....
-
Chery, Land Rover'ın ortağı değil. Land Rover'ın sahibi Tata Motors.
Çin'de Land Rover ve Chery'nin ortak bir girişimi var. Adı "Chery Jaguar Land Rover Motors". Siz onunla karıştırıyorsunuz.
esinti mi? range için ön tampon ve ızgara üreten yere gidip aynısından bize de 10 bin tane yap demişler. |
Atanamayan Range Rover
|
Land Roverin %50 ortağı Chery Adamlar dünyanın parasını döktü markaya şimdi kaymağını yeme zamanı |
Her yerde SUV görüyorum. Midem bulanıyor. Yok C segmentmiş, D imiş. Sürüş keyfi olmayan, birbinin kopyası, kalitesiz güçsüz araçları piyasaya sürüp duruyorlar. Hadi her marka 1-2 model üretir anlarım ama böyle olmaz.
|
Land Rover ana hissedarı Chery zaten. Çakma denemez.
Hakkını vermek lazım güzel araba yapıyorlar. |
resmen klonlamışlar. çakma nike abibastan farkı yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X