Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
29
Favori
166.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bak mesala aylarca bekleticekler sizi. belki belki 3 tane zam görüceksiniz insallah size yansıtmazlar. simdi size soruyorum birisi gelirğ 10 k 20 k hatta 50 k satış danışmanına el altından para verip 15 gün icinde arabayı alanlar nasıl alıyor bu hakmıdır? sonrada satış sitelerinde sarı sayfalarda 2 milyona arabanın satışını görüyoruz.

• Dediğiniz kesinlikle doğru. Bir arkadaşımın akrabası devlet kurumlarından bir yönetici araya sokarak 3 hafta önce kapora verdiği Tiggo 7 pro aracını geçen hafta teslim aldı. İstediklerinde sıra vs. demeden bu hızda teslimat yapabiliyorlar. Benim böyle bir tanıdığım yok. Tanıdık bulmaya da uğraşmam böyle bir iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 2 Haziran 2023; 10:19:28 >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende tiggo 7 pro excellent paket bekliyorum. Paketten dolayı Ağustos Eylül ayını bulacak demişlerdi.

Aynı durum Tiggo 8 Pro modelinde de varmış. Bu model direkt az geliyorlar dendi.

• Srbs kullanıcısına yanıt
    Biz de az geliyor sanıyorduk ama yalanın kuyruklusuymuş. Mayıs verilerine göre tiggo 8, 7 den daha çok satılmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam ne desem bilemedim. Zaten 100 bin TL parayı verdik, bir proforma fatura bile alamadık.

Devletimiz vergiden ayrı seviyor bizi, sonrasında da bayilerle öyle durumdayız ki ülkede kanun yok, orman kanunları uygulanıyor.

Ben Ağustos - eylülde teslim için bekliyorum. Normal zamlara razıyım , artık ötvyi daha da fazla artırmasınlar diye bekliyorum.

Orta sınıf vatandaş olarak ailemin bineceği arabayı almak için neredeyse canımı vereceğim.

• İsmail YÜKSELyoutube
    Chery tiggo 7 motor sesi
    https://www.youtube.com/shorts/bsV8ig4en0k?feature=share

Chery sahibi olanlar bu sesin kendilerinde de olup olmadığına bakabilir mi?

Ya da bu sesin ne açıp kapatma sesi olduğunu bilen birisi var mı? Klima kapalı bu arada. Kompresör sesi olamaz.

Üstad proforma için motor şasi numarasının belli olmasi gerekiyor. Kredi kullanacaksaniz sık sık bayiye uğrayıp ısrarcı olmakta fayda var, krediler duracak, uygun kredi buldum vs şeklinde. Aynı süreçlerden geçtim, bir süre telefonumu bile açmadı ST, ben de haftada bir yanına uğradım, sıkıştırdım. Aracınız gemideyken ya da gemiye yüklenmeden size tahsis edilmezse zaten proforma veremezler.

Chery kendi lojistik firmasını kuracakmis, bana söylenen bu süreçte Borusan ile çalışıyorlar, bu da ülke içinde de tedariklerin gecikmesine sebep olabiliyormuş. Tabi bu bana söylenen, artık her söyleneni sorgular olduk maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 3 Haziran 2023; 12:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat merhaba. Başka sektörlerde, proforma faturanın işi resmiyete dökmek için kullanıldığını biliyorum ama arabalarda şasi numarası gerektiğini bilmiyordum.

Benim anlatmak istediğim, banka dekontundan başka hiçbir resmi belge yok elimizde 100 bin TL para verince.

Aynı dediğiniz durumdayım, belirli bir miktar kredi kullanmak durumundayım.

Ağustos Eylül gibi söylediler. Temmuzda kendi aracımı ilana koyacağım satmak için. Satınca ağustosta bayiyi darlamaya başlarım.

Siz ne model aldınız, memnun musunuz!?

• Millet ağlamaya başlamış, Chery Instagram sayfasında. Hayırlısı bakalım Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tiggo 7 luxury, henüz teslim almadım, 22 Mayıs'ta gümrüğe geldi, zammı beklettiler, Haziran teslim alacağımi söylüyorlar inanmak istiyorum:) Eğer tek aracınız varsa siz siz olun arabanızın proformasi gelmedikçe/belli olmadıkça satmayın bence, çünkü anlamsız ertelemeler, gecikmeler olabiliyor. Ben aracımı erken sattım+ araç kiraladım zararım duble oldu hep bu adamların oyalamalari nedeniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 3 Haziran 2023; 16:51:50 >
  • Üstat bende excellent paket 7 bekliyorum. Ağustos Eylül dediler.

Peki size teslim tarihini ne zaman demişlerdi. Hazirana kaldı

Mayıs ortasıydi, Haziran ortasına kaldı maalesef

• Umarım çabucak teslim alıp kazasız belasız binersiniz

Siz de hocam umarım, tskkrler

• Benim aracında ay sonu geleceğini ilk hafta teslim edeceğini söylemişlerdi . Şimdi zam geldi ama ne zaman geleceği belli değil diyorlar . Ay sonu gelmesi beklenen araç zaten 40 gün önce gemiye yüklenmiş olmalıydı . Anormal bir durum var ortada . İşin kötüsü herkes araç bekliyor ve elindeki parayı tutmak zorunda . Böyle olunca hem enflasyon karşısında hemde sürekli artan araba fiyatları yüzünden eziliyoruz malesef

• murtdgsc M kullanıcısına yanıt
    Bizde de durum aynı hocam. Mayıs sonu olması gereken teslimat için şu an ne arayan ne soran var. Gecikmeler yaşanıyor dediler.

• Bana da ayın 5'inde teslim ederiz demişlerdi. Yarın arayacağım fakat sizler konuşmuşsunuz belirsizlik var diye. Aracımı satmıştım nakitte bekliyorum. Daha da mağdur olmasak bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexx7 -- 4 Haziran 2023; 14:10:32 >
  • Herkes aynı durumda sanırım . Net bir süre olsa en azından paraya bir şeye bağlar bir aksiyon yaparsın . Çok can sıkıcı bir durum . Bir zarf yollasan bugün dünyanın öbür ucuna her saniye nerde olduğunu görebiliyorsun . Koskoca arabadan bahsediyoruz . Gerçekten çok ilginç bir durum

Katılıyorum size. Ha bugün ha yarın derken 2 aydır para da eriyor. Zamlar da gelmeye başladı Chery’ye. Ay başında gelen zamları geçtim doların her geçen gün artacağını düşünürsek ara zam bile söz konusu olabilir. O zaman da ötv muafiyetli alacak kişiler de şansını kaybedecektir. Keza en üst paket bu ay ötv muafiyet limitinin üstüne çıktı. Temmuz’da bu limiti de güncellemeleri gerekir aslında. Ama yaparlar mı, sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandel -- 5 Haziran 2023; 12:45:20 >

Hangi gemide olduğunu öğrenebilirseniz gemi takip uygulamalarıyla nerede olduğunu görebilirsiniz. Chery'yi bilmiyorum ama diğer markalarda satış temsilcisi hangi gemide olduğunu görebiliyor sistemden.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.