Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
909
Cevap
29
Favori
166.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet gösteriyor ama hiç dikkat etmedim değerlerin ne olması gerektiğine. Kaç yazdığını da hatırlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahitdikici kullanıcısına yanıt

Merhaba iki ay sonra arac girisi fazla olabilir ama bu piyasada arac fiyatlari allah kerim ben haziran icinde araci teslim alacagim bayi oyle diyor ama inanin secimden sonra fiyatlar ne olur doviz kurlari nereye gider korkuyorum aracimi saticam satmaya korkuyorum. Satip ortada kalmak var birde bu nasil bollasmaymis izmir htm 1400 kisi sirada 2024 den once arac yok diyor. Mayis ayi icinde alan aladi Haziranda kesin zam yer diye dusunuyorum. Alamak isteyen alsin armudun sapi uzumun copu demesin motora hic takilmayin 1.6 turbo benzin olup az yakan arac var mi. Yakita takilan reno nissan grubu 1.3 tce lere yonelsin az yakar guzelde gider

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Nakitiniz varsa veya satacaginiz araç rakami karsiliyorsa güzel ama kredi ile tamamlar alırım durumundaysaniz, aracınızı satmadan kredi konusunu netlestirmenizi öneririm. Kredi olayları çok sıkıntı bu aralar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erhandonmez E kullanıcısına yanıt

Aracim fiyat olarak karsilamiyor nakitim var krediyle isim yok ama bugunden araci satip yarin chery 100 bin zam yedimi cepten ekstra para cikmasi demek ben bu ulkede ticaretin ahlakli oldugunu hic dusunmuyorum doviz patlarsa bayiler aracta vermeyebilir nasil olsa yine zam yapariz ayagina arac stoklayabilirler nasil olsa talep var 100 bin ekstra verene veririm der mi der skintili bir surec

• Dün akşam denizli-izmir, izmir-denizli yaptım. 450 km toplam. Bölünmüş yollarda 120 bandında, otoyolda 140 bandında gittim. 170 lere çıktığımda oldu ortalama tüketim 8 litre gösteriyor.

110 dan sonra rüzgar sesi belirginleşiyor. 170 lerde daha da artıyor. Rüzgar yalıtımı daha iyi olabilirmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepinize merhabalar dostlar 1.6 TGDİ için LPG hakkında bilgi edinen veya taktırabilen oldu mu acaba .?

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Bizim komşu arkadaşı içim omodasına taktırdı dedi ama nasıl yaptırdı hiç fikrim yok. Kannımca bu motora lpg taktırmak haksızlık olur.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Haksızlık konusunda haklısınız hocam yanlız 100 km 8 lt kadar düştüğünü düşünür isek LPG'de 10 lt civarı yapar ve buda neredeyse yarı yarıya fiyat farkı ortaya çıkartır
    Uzun vade için tabiki

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu motora lpg taktırmanın maliyeti 12 binden fazladır. Lpg de 10 litre yaksa şu andaki lpg ile km de 10.5 lira yakar. Benzinde kullanılsa 1.6 lira yapar.

Her 100 km de 1 litre benzin tükettiğini varsayalım. 1 litre benzin 9 litre lpg tüketsin. Km başına 20 kuruş benzin 1 lira lpg tüketir. Km de 40 kuruş kar yapar.

Bu da ilk 30 bin kmde kit parasını amorti edecek demektir.

Ama olası güç kaybı, hararet sorunları, motor arızası vs risk almaya değmez.

• Zam geliyormuş sanırım bugün ya da yarın:(

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu halen aynı fiyatta duruyor. Diğerleri sürekli artarken sabit kalması beklenemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 23 Mayıs 2023; 12:28:2 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Katılıyorum umarım insaflı bir zam olur, insanın avaz avaz bagirasi geliyor bu zamlara ama biz avaz avaz susuyoruz maalesef.

• bugün aracın ne zaman geleceğini öğrenmek için bayiyi aradım ay başında gelecek teslim 4-5 gibi olur muhtemelen %3 gibi bir zam bekliyoruz dedi

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Döviz mi yükseldi de zam yapıyorlar ? Seçim sonrası ınşallah devlet yabancı araçlara yüzde 50 zam yaparda görürüm yatırımlarını… enflasyon bahane nasıl olsa

• murtdgsc M kullanıcısına yanıt
    Kaporasini yatırıp beklediginiz araç için mi aradınız yoksa elinizde araç varmı diye mi aradiniz? Hangi bayi acaba?

• erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Ödemesinin %20 sini yatırmıştım ay sonu gibi bekliyorduk . Bu sebepten aradım .

Model ve paket ne? Ödemeyi ne zaman yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 24 Mayıs 2023; 21:45:32 >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Omoda 5 excellent 1 ay oldu ödeme yapalı

Kapora ve siparişi ne zaman vermiştiniz?

1-1.5 ayda teslimse çok iyi, hangi bayi acaba?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.