Şimdi Ara

Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
4
Favori
25.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu benlik bir şey değil ki ya bunu nerden çıkardın bağımsız ve tarafsız otomotiv otoriteleri bunlar denk diyor. Olayı bana mâl etme, denk ve eşit çizgide model geliştiren bu markalar, benimle bi ilgisi yok.

Edit : Kim ne derse desin bu gerçek değişmez.
    AUTO BILDyoutube
    VW Golf 1.4 TSI vs. Mercedes A-Klasse (A 180) Dauertest/Test/Review/Details/Erklärung
    https://www.youtube.com/watch?si=nHLgezvveXvuZL6u&v=mPx2sg17RZc&feature=youtu.be

İşte burada sis farı dahi olmayan Golf diğer premiumları hizaya çekiyor.
    Auto Expressyoutube
    Volkswagen Golf vs Mercedes A-Class vs Audi A3 vs BMW 1 Series - Auto Express
    https://www.youtube.com/watch?si=JzLav6CCgGHsDvYS&v=WTzdd_9fzQA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 26 Eylül 2023; 16:18:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Neye göre otorite kime göre otorite.

100 kişiye sor aynı paraya golfmü 3.20i mi diye 100 üde 3.20i der. Buna sende dahil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Ya olgular, algılara değişilmez. Şimdi bunun konuştuğumuz meseleyle ne ilgisi var ? O zaman BMW 1 yerine gider S-Klasse alırsın, mevzu bu değil ki ya.

Mevzu tam olarak bu. Vw ile bmw aynı para olursa, insanlar yarı yarıya bmw ve vw diye tercih yaparsa o zaman aynı kategoriye sokabilirsin.

Ben bmw 7 serisi arabadan bahsetmedimki. En ucuz arabalarından 3.20i yi örnek verdim.

Ayrıca bu ne çelişki? S klas araba ile vw yi nasıl bir tutarsın sen? Zaten kafadan argümanın çürüyor. Kendin diyorsun bak s klas diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Eylül 2023; 16:25:59 >
    Volkswagen ile BMW aynı para olmasına rağmen Golf senede ortalama mesela 250 bin adet satarak Almanya’da tüm segment dahil satışlarda birinci oluyor.

Cıx aynı para değil. Yürütme giderleri çok çok daha fazla bmw nin. Sigortası vs. O yüzden ekonomi isteyenler tercih etmiyor.

Sende fazla uçtun , mercedes bmw başka dünya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı para ya nasıl değil. Ya sen ne dersen de bu gerçek bir şey işte rakamlar ortada bunun tarafı olmaya gerek yok. İstatistik ortada yahu. 2+2 eşittir 4’tür bu değişmez, bunun tarafıda olunmaz.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

sana cherry'inle mutluluklar.

yarın satmak istediğinde bu resimde gördüğün aracı günde 20 kişi arayacak seni 1 kişi aramayacak.

o zaman ne aldığını anlarsın. Türkiye'de olduğunu anlarsın...

İnsallah alırken aldığın mutluluğun, binerken ve satarken de devam etsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le_Penseur -- 27 Eylül 2023; 9:31:56 >
    Kaç para olduğunu ve sigorta masraflarını paylaşsana her iki modelinde.

Ya ben sigorta indexi miyim dostum, şimdi konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. Veriyi koydum ortaya, istatistikte ortada her şey ortada bunu reddiye etmenin manası nedir ?

İş buraya geldiyse BMW 320’nin 2-3 sene sonra ki elektronik arızasıyla uğraşacağıma alırım bi Golf tısır tısır yoluma bakarım o zaman.

Ouvvv çıtayı yükselttin şimdi bmw arıza açar kalitesize dönüştü. Sen iflah olmazsın.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Ya benim top geardaki auto bild de ki adamları arayıp şu bizim bani Golf’ü mercedesle bmw ile kıyaslayın DH’da bir şey deniycem diyecek halim yok.

Her şey ortada işte kabul edilsede edilmesede bunlar denk rakipler, bunlar denk modeller ve test karşılaşmasında da satışlarda da Golf öne çıkıyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 26 Eylül 2023; 16:39:8 >

Bende golf var ve bmw daha iyi. Bu cevap sana yeterli geldimi :)

Şasi , direksiyon sistemi ve amortisör kalitesi daha yüksek.

Çericilere döndün gerçeklikten kopma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 26 Eylül 2023; 16:45:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlevsellik işte burada devreye giriyor.

Bmw ye kalitesiz arıza açar dersen seni kimse ciddiye almaz. O yüzden kıyaslarken bmw ile Mercedes i kullanma dedim sana.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Her arabada önde McPherson var ama Golf’teki sanki daha bi McPherson

• 1.250 param olsa Gider Cherry Gomoda alırım arkadaş

Bu paraya sıfır araba alıyorsun

twingo 250 bin olmuş

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.