Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 2. El alınsa ne kadar değer kaybeder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1.5 ay öncesine kadar 2007 Toyota Corolla Hb imiz vardi. Toyotadan gayet memnunduk fakat ablamin kaza yapmasi sonucu araç perte çıktı, sigorta da karşılığında 31.500 TL verdi. Şu siralar 30-40 bin TL arasinda `Az yakan` dizel bir araç arıyoruz. Benim aklımda Chevrolet Aveo 2012 1.3D var. Fiyati butcemize uygun, az yakıyor, araba öyle eski bi araç değil yani kisacasi benim kafama yatiyor fakat babamin kafasinda aracin değer kaybedecegi bundan bi 5 sene sonra satmaya kalksak baya bi zarar edeceğimiz algisi var.

Sizce Chevrolet Aveo 2012 1.3D ne kadar değer kaybeder ? Ayrica uzun süren toyota suruculugunden sonra chevrolet almak değer mi ? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Doğan'a istiyorlar 20 bin. Chevrolet'in de 20 bin olacak hali yok. Değer kaybedeceği kadar kaybetti zaten. Aveo ilanlarından kafanıza yatanları favorilere ekleyin, satılan araçları veya fiyat düşürenleri hesaplayarak kafanızda aracın değeri az çok belirlenir.

Taş çatlasa 1-2 bin lira zarar edersiniz.
  • Cruze bakmanızı öneririm daha tutulan, daha konforlu, üst segment bir araç aveo ya göre. Değer kaybı ikinci el araçlarda minimum olur sıkıntı yapmayın. Zaten aynı fiyata bile satsanız enflasyondan dolayı zarar edeceksiniz her halükarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene önce 25,5 bine Aveo aldım, şu an 30 bin TL ediyor. Zaten olabildiğince değer kaybı yaşamış araç, daha ne kadar düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Cruze bakmanızı öneririm daha tutulan, daha konforlu, üst segment bir araç aveo ya göre. Değer kaybı ikinci el araçlarda minimum olur sıkıntı yapmayın. Zaten aynı fiyata bile satsanız enflasyondan dolayı zarar edeceksiniz her halükarda.

Hocam ana kıstasımız az yakması o yüzden aveoyu düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

1.5 sene önce 25,5 bine Aveo aldım, şu an 30 bin TL ediyor. Zaten olabildiğince değer kaybı yaşamış araç, daha ne kadar düşecek.

Hocam araçtan memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. el araba nasıl değer kaybedecekvurmazsan bozmassan

• Aerius Powder kullanıcısına yanıt
    verdiğim paraya göre memnunum, şöyle ki;

6 yaşında ve 48 bin km de bir aracı 25 bine aldım.

6 yaşında 48 bin km de Toyota, Honda , Opel gibi markaların bir modelini alsam cebimden 45 bin TL çıkacak idi.

veyahut 25 bine bir Honda, Toyota, VW alsam 13-14 yaşında ve 150-200 bin km. de bir araç alacak idim.

tercihim yüksek model ve düşük km oldu, ailecek işimizi görüyor. Bazı şeyleri kafaya takmazsanız araçtan memnun kalırsınız ( malzeme kalitesi, konforu, prestiji, son sürati, vs.)
  • 2 yıl önce 31e sattığım aveoyu sattığım kişi geçen hafta 37ye sattı gerisini siz düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet nin piyasası oturdu artık zamanında yeterince değer kaybetti şu anda normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.