Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esnafim35

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

aveo classic 1,2 hb nin fiyatı çok uygun (20,500 tl) şu anda 1999 hyundai accent 1,5 kullanıyorum sizce aveo classic 1,2 hb beni tatmin edermi. acil bilgiye ihtiyacım var teşekkürler.

Performans olarak tatmin etmeyebilir. Fakat konfor konusunda kesinlikle bu fiyata alın derim. Ayrıca motorun lpg uyumlu olması da dikkate değer bir avantaj.

vazgeçdim almakdan 20,500 tl olan modelden yok diyorlar diğerleri de bütçeme uymuyor. koskoca chevrolet reklam veriyor ama fabrikanın bile üretmediği bir modelin reklamını yapıyor.

• evet bende bir arkadaş için sordum ellerinde olmadıklarını söylediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizik72

evet bende bir arkadaş için sordum ellerinde olmadıklarını söylediler...

tüm türkiyedeki bayilerini aradım neredeyse tektek ankara ve istanbulda ve eskişehirde hiç bir bayide yok. adamlar olmayan ürünün reklamını koymuslar. 20 gün sonra fabrikadan gelicek ama fiyat değişir diyorlar. ön alım yapsak dedim yinede farkını ödersiniz dediler. fiyat değişebilirmiş. tabiyki değişir şu anda bu araba yükselen kur farkıyla birlikde çok mantıklı bir araba ama ellerinde olmaığı için bi anlamıda kalmıyor. hemen hepsinin ellerinde 1,2 se ve 1,4 modelleri var ve bu ürünlerde fiyat 25,000den başlıyor. tabiyki onu alana kadar gider şunu alırım bunu alırım diyorsun öylece kalıyor.
  • ben martta aveo 1.2 ls hb'yi 22.750'ye almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizik72

ben martta aveo 1.2 ls hb'yi 22.750'ye almıştım...

çekişi nasıl arabanın tatminkarmı
  • 1.2 motor 84 beygir 114 nm bana göre yeterli.ama klima ve araba çok dolu olursa tatmin etmeyebilir,test sürüşü yapsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Videonun son sahnesinde vites topuzuna dikkat ettiniz mi? 6 İleri düz vites! Türkiye'de ise 5. Yeni aveoların yurtdışı-özellikle Amerika- donanımları bizden kat kat fazla, fiyatı da aksine bize göre ucuz! Mecburen kazıklanmaya devam.

• Arkadaşlar merhaba.2007 MODEL AVEO 1.4 OTOMATİK LPG Lİ (brc) 97.000 km de bir araç var ve almayı düşünüyorum. İnternette 19.250 yazmış.fiyat nasıl sizce ve muhtemelen 100.000 bakımı yapılmamıştır. tahmini ağır bir bakım masrafı çıkar. ne kadar bir masraf çıkararcaktır ortalama bakım fiyatları hakkındayardımcı olursanız sevinirim. Ve İstanbul Anadolu yakasında ( tercihen Kadıköy-Kartal arasında bir yer olması iyi olur) götürebileceğim düzgün bir servis varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincol

Arkadaşlar merhaba.2007 MODEL AVEO 1.4 OTOMATİK LPG Lİ (brc) 97.000 km de bir araç var ve almayı düşünüyorum. İnternette 19.250 yazmış.fiyat nasıl sizce ve muhtemelen 100.000 bakımı yapılmamıştır. tahmini ağır bir bakım masrafı çıkar. ne kadar bir masraf çıkararcaktır ortalama bakım fiyatları hakkındayardımcı olursanız sevinirim. Ve İstanbul Anadolu yakasında ( tercihen Kadıköy-Kartal arasında bir yer olması iyi olur) götürebileceğim düzgün bir servis varmıdır.

daha yüksek model, daha az km de araç tercih edebilrisiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-aveo-hatchback-otomatik-temiz-sorunsuz-64554381/detay/

• http://www.yenicarsim.com/chevrolet-cruze-drl-led-power-sis-fari-far-beyaz/sis-fari/id/327804/

türkiyede ilk sadece bu adres veya numarada!

daha detaylı bilgi için ... 0536 455 53 49 0536 964 23 90 0545 845 59 55
  • Merhaba arkadaşlar kısmetse yarın 2008 model 1.4sx fabrika çıkış lpg li aveo sedan alıyorum 30000km de bir araç 19000tl ye anlaştık gibi sizce fiyat nasıl? Ayrıca 1.4 lerde lpg de sorun var diye okudum bir kaç yerde gerçekten böyle bir sorun var mı? Fabrika çıkış lpg li olmama ihtimali var mı? Birde bu araçların garantisi kaç yıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master35

Merhaba arkadaşlar kısmetse yarın 2008 model 1.4sx fabrika çıkış lpg li aveo sedan alıyorum 30000km de bir araç 19000tl ye anlaştık gibi sizce fiyat nasıl? Ayrıca 1.4 lerde lpg de sorun var diye okudum bir kaç yerde gerçekten böyle bir sorun var mı? Fabrika çıkış lpg li olmama ihtimali var mı? Birde bu araçların garantisi kaç yıl?

Bilgi verecek kimse yok mu yahu
  • arkadaşlar bende forumda yeniyim. aveo 1.3 ltz 95 bg. 6 ileri vites aldım. beyaz renk. arkadaşların merak ettikleri sorular varsa cevaplayabilirim. arabam şu an 1000 km de. ve çok memnunum...fakat morolimi bozan bazı şeyler var mesela araç full ama arka frenler kampana ona takıldım ayrıca far kısmını temizlemek bana çok zor geliyor :) aralara kaçan tozları çıkarmak baya uğraştırıyor. merak ettiği bir soru var, googlede araştırdım ama bulamadım. aveo ltz 1.3 95. bg arabanın motoru kaş subaplı (valveli) ?
  • harun bey bende sizin gibi aynı model ve aynı renk yeni aveo aldım şuan için arcımdan memnunum sizin söylemiş oldugunuz sorunlara kafam takıldı fren sorunu ve far sorunu biraz detaylı anlatırsanı sevinirim, birde yakıtı nasıl memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

harun bey bende sizin gibi aynı model ve aynı renk yeni aveo aldım şuan için arcımdan memnunum sizin söylemiş oldugunuz sorunlara kafam takıldı fren sorunu ve far sorunu biraz detaylı anlatırsanı sevinirim, birde yakıtı nasıl memnunmusunuz?

faruk bey fren sorunlu degil. yani demek istediğim madem full araç yapmışlar neden arka tekere disk fren yerine kampana koymuşlar? yoksa frenlerden memnunum..far olayida şöyle bildiğiniz gibi farların önünde cam Yok, yani 2 tane yuvarlak farın arası plastik kısımları çok çabuk toz alıyor, kışın ise çamur gibi oluyor ve ayrıca ön ızgaradaki girintilerde toz çamur doluyor tabiki bunları temizlemek zaman ve güz harcatiyor bana.. yakıt olarakta ilk depoyu fulledim 100 km sonra tekrar fulledim 20 tl. mazot aldı yani sıfır motor şehir içinde 200 krş. yakmış oldu. şehir içi 100 km den sonra ankaradan iskenderuna gittim uzun yolda km' de 137 krş' a kadar düştü.. yanlız rodaj süresi boyunca hız sabitleyici kullanmayın derim çünkü kitapçıkta ilk bir kaç yüz km boyunca sabit hızda kullanmayın diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_daymoon -- 6 Ocak 2012; 23:18:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechMuhendis

sitede yaziyor ama benim arabamda fallow me home, eve kadar takip sistemi calismiyor bu konuda diyecegi olan varmi?

galiba follow me home motoru kapatmadan önce selektör yapman gerekiyor diye hatırlıyorum camaroda öyleydi chey cheydir :D
  • arabadan inerken kapıyı açıp sellektör yap bırak ışık ayarlı olan süre kadar açık kalıyor
  • Aracım 2012 1.3 ltz dizel aveo araç code 89 hatası verdi bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

Aracım 2012 1.3 ltz dizel aveo araç code 89 hatası verdi bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Öncelikle hayırlı olsun, nedir bu code 89 hatasıi bizde de böyle bir düşünce var ama. İnşallah bir an önce çözersiniz, eğer sakıncası yoksa ne kadara aldınız aracınızı ?
  • Aracımı 29 aralıkta aldım fiatı 39.500 tl
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.