Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aveohb

Merhaba,

Bugünlerde Chevrolet Aveo Classic Sedan 1.4 16V SX 4AB ABS ECC modelini almayı düşünüyorum, internet sitesinde satış fiyatı 29,081 TL görünüyor. Bu fiyata bu donanımı veren başka otomobil yok diye biliyorum, doğru tercih mi yapıyorum fikirlerinizi rica ediyorum.

Bir yandan da acaba şimdi mi alsam yoksa Aralık ayını mı beklesem, daha önce hiç ilgim ve bilgim olmadığı için bilemiyorum, şimdi alsam Aralık ayında pişman olur muyum fiyatları görünce?

Bir sorum da aracı ilk aldığımda nasıl kullanacağım? Arabayı yavaş mı kullanmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Zaten öyle hızlı şoför değilim de, hani şu motor açma denen şey nedir onu bilmiyorum:)

Teşekkür ederim.

merhaba onun yerine 1.2 motor yeni aveo almanı tavsiye ederim

arabayı ilk aldığında 1-2 gün sonra otobana çık ve tüm viteslerde arabayı 6000 devire vurdurarak değiştir vitesleri. arabanın motorunu açarsın ben kendi aveomda öyle yapmıstım, simdi canavar gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Merhaba,

Bugünlerde Chevrolet Aveo Classic Sedan 1.4 16V SX 4AB ABS ECC modelini almayı düşünüyorum, internet sitesinde satış fiyatı 29,081 TL görünüyor. Bu fiyata bu donanımı veren başka otomobil yok diye biliyorum, doğru tercih mi yapıyorum fikirlerinizi rica ediyorum.

Bir yandan da acaba şimdi mi alsam yoksa Aralık ayını mı beklesem, daha önce hiç ilgim ve bilgim olmadığı için bilemiyorum, şimdi alsam Aralık ayında pişman olur muyum fiyatları görünce?

Bir sorum da aracı ilk aldığımda nasıl kullanacağım? Arabayı yavaş mı kullanmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Zaten öyle hızlı şoför değilim de, hani şu motor açma denen şey nedir onu bilmiyorum:)

Teşekkür ederim.

arabayı ilk aldığında 1-2 gün sonra otobana çık ve tüm viteslerde arabayı 6000 devire vurdurarak değiştir vitesleri. arabanın motorunu açarsın ben kendi aveomda öyle yapmıstım, simdi canavar gibi :)

Ne kadar rodaj yok artık densede var.Ben aracımı 40 000 kmde ikinci el almıştım.Araç ilk 30 000 kmsini istanbul-ankara arası yapmış ve sıkıştırılmış bi araç.Şimdi aynı aracımdan başka bitane kullandığımda tepkileri bana çok sağır geliyor.Ancak motor açma olayı 1000 kmden sonra yapılmalıdırki bu km lere kadar motordaki metal yapının alışma süresidir.Bu süre zarfında araç sıkıştırılmadan maksimum 3000 devirlerde sürülmelidir.1000 kmde aracın yağı kontrol edilir sonra söylediğiniz yüksek devirde açma işlemi uygulanır bu işin sağlıklısı budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Merhaba,

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Neden 1.2 yeni aveo hb acaba?
    Sonuçta aynı fiyat ama full bir araç aveo classic sedan 1.4, o fiyata o donanımı veren başka bir araç da yok diye biliyorum? Ne artısı var yeni hatchback'in?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aveohb -- 16 Eylül 2011; 11:37:35 >

• Kaç k xenon önerirsiniz? Birde ampül tipi nedir?
  • klasik aveo alıyımdiyorum sıfır.Yarın için randevu aldım,yeni aveo al demeyin param yetmiyor :(
  • yeni aveo, klasik aveo dan donanım olarak daha üstün yani en boşunda bile bi sürü özellik var o yüzden dedim

ben aveo klasik hatchback kullanıyorum memnunum alabilirsiniz gönül rahatlıgıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

klasik aveo alıyımdiyorum sıfır.Yarın için randevu aldım,yeni aveo al demeyin param yetmiyor :(

eski aveoyu kaça alcaksınız? yeni aveo 29.080 tl den başlıyor ilk versiyonu bile alsanız 8 airbag+abs+ebd vsvs birsürü özellik standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

quote:

klasik aveo alıyımdiyorum sıfır.Yarın için randevu aldım,yeni aveo al demeyin param yetmiyor :(

eski aveoyu kaça alcaksınız? yeni aveo 29.080 tl den başlıyor ilk versiyonu bile alsanız 8 airbag+abs+ebd vsvs birsürü özellik standart

valla 24-25 milyar arası bir rakama alırım zannediyorum.fiyatı yarın gidince konuşucaz..artık yeni modeli çıktığı için 24 e alabilirsem çok mutlu olucam :)
  • quote:

quote:

quote:

valla 24-25 milyar arası bir rakama alırım zannediyorum.fiyatı yarın gidince konuşucaz..artık yeni modeli çıktığı için 24 e alabilirsem çok mutlu olucam :)

hangi bayiye gidiceksiniz? Konuşurken yeni aveo içinde fiyat sorun mutlaka. 4-5 bin lira daha vermeye kesinlikle değer bence iyi düşünün, ama yinede siz bilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi bayiye gidiceksiniz? Konuşurken yeni aveo içinde fiyat sorun mutlaka. 4-5 bin lira daha vermeye kesinlikle değer bence iyi düşünün, ama yinede siz bilirsiniz

Yeni aveo tabii ki mükemmel olur ama,20 bin lira param var.zaten üstünü zar zor tamamlarım.Borca girmem mümkün değil ödemelerim var.kısmet artık ama fiyat alırım tabii ki..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdi.

merhaba, aveo sedan lt 200 km yol yaptım ortalama 8.4 gösteriyor.

düz vites mi aracın,şuan kaç km de , kusura bakma hayırlı olsun demeyi unuttum . Aracını iyi günlerde,kazasız belasız kullan inşallah, he bu arada techmuhendis sende kardeşim.Üst mesajda söylediğim gibi bende 1.4 sedan lt otomatik var şuan 605 km de ortalaması 11.2 litre ama hep şehir içi kullanıldı.Otomatik olduğundan çok yakıyor muhabbeti yapmayın gıcık oluyorum , aracın teknik verilerinde zaten ona göre yazıyor 9.0 litre diye.Ama sen 8.4 deyince şaşırdım gerçi düz vitesse normal çünkü fabrika verisi 7.7 lt/100km zaten e araç yeniyse de 8.4 gene iyi bir değer

Bendede Yeni Aveo Hb LT Otm. war.. Bende 11 leri gördüm yakıtta şuanda 10,8gösteriyor.. Şuan için çok yakıyor ama herkes başka çok yakar diyor bakalım araç açıldıkca ortalama düşecekmi.. Düşmezse biraz sıkıntı yaşıcaz gibi..

• Arkadaşlar bugün bayideydim.clasic hb aveo için 26000 fiyat verdiler,yeni aveo hb için ise verdikleri fiyat 28000 lira..2000 lira için eski kasa alınmaz ama 20000 lira bütçeden 28000 liraya çıkmam lazım,yüzde 80 alıcam gibi bu fiyat otomatik olsa hemen alıcam düz olduğu için canım sıkılıyor..
  • sonradan keşke dememek için alırken yeni olanını almanı öneriirim.Ama ödeme konusunda zaten 26000 lirayı zor vericeksen bişi diyemem.Bende yeni aveo sedan 1.4 lt otomatik vites olanı var 34800 tl ye metalik siyah renkle aldım, birkaç arkadaşım onu alcağına cruze alsaydın 5000 daha verip dediler ama o 5000 lirayı bide bana sor bende 24000 den 34800 e çıktım 10000 kredi çektik yani.İçine hangisi siniyorsa onu al,şimdiden hayırlı olsun
  •  && CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominant123 -- 18 Eylül 2011; 1:44:04 >
  • merhaba arkadaşlar..bende aveo nun otomatiğini almayı düşünüyorum ,tavsiye eder misiniz? özellikle yakıt durumunu merak ediyorum..kullanan ya da bilen arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim..
  • arkadaşlar merak ettiğim bi konu var bu yeni aveolarda hararet göstergesi varmı ben gremedim ama yok galiba nasıl anlıcaz arabanın soğuk günler ısındığını ya da çok ısınıp hararet yapıp yapmadığını bence çok önemli bir konu bu hararet olayı varmı dostler hararet göstergesi
  • selam arkadaşlar,bende yeni aveo almayı düşünüyorum, 1.4 ltz modeli,fakat bu chevrolet ler de cruze model de biliyorsunuz bazı kronik sıkıntılar var.servisler buna arabanın karizmatik özelliğinden kaynaklanıyor diyorlar. simdi sormak istediğim bu yeni aveo larda da amatösör kule başlarında fren kaliper pimlerinden iç kabinden tıkırtı lokurtu geliyormu.kullanan arkadaşlardan abartmadan artı ve eksi yönlerini dürüstce anlatmasını rica ediyorum. opel yeni meriva ile bu araç arasında karar kılmak istiyorum..saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngman34

selam arkadaşlar,bende yeni aveo almayı düşünüyorum, 1.4 ltz modeli,fakat bu chevrolet ler de cruze model de biliyorsunuz bazı kronik sıkıntılar var.servisler buna arabanın karizmatik özelliğinden kaynaklanıyor diyorlar. simdi sormak istediğim bu yeni aveo larda da amatösör kule başlarında fren kaliper pimlerinden iç kabinden tıkırtı lokurtu geliyormu.kullanan arkadaşlardan abartmadan artı ve eksi yönlerini dürüstce anlatmasını rica ediyorum. opel yeni meriva ile bu araç arasında karar kılmak istiyorum..saygılar

aveo geldigi ilk gün test sürüşü yaptım, sorun yoktu. yeni aveo da kronik sorun olcagını zannetmiyorum

ayrıca bizde cruze var, bu kronik dedikleri sorunların hiç ama hiç biri bizim arabada yok :) 30.000 km oldu hiç biri yok nedense

• arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu hararet göstergesi varmı yokmu neden kimse cevap vermiyor arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.