Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
225.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thenoone

1.2 HB S donanım 20.984 TL

bu en son kaç olur benim elimde 19 var pazarlıkla inerlermi peşin vereceğim.

Aynen ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: thenoone

1.2 HB S donanım 20.984 TL

bu en son kaç olur benim elimde 19 var pazarlıkla inerlermi peşin vereceğim.

Aynen ben de merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    AVEO LTZ AT SEDAN modelini aldık kısmetse hafta içinde araba elime geçicek sorularınız olursa cevaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominant123

AVEO LTZ AT SEDAN modelini aldık kısmetse hafta içinde araba elime geçicek sorularınız olursa cevaplarım

Alıntıları Göster
    arkadaslar aveo hb ltz var bende.kitapcikta ve teyp uzerinde menulerde yazan bazi fonksiyonlar calismiyor sizdede oylemi acaba. mesela ornek. kapilari acinca farlar yaniyor ama kilitleyince yanmiyor yani eve kadar takip sistemi calismiyor. bunun disinda kapi kilitleri actiniz ama binmekten vazgectiniz 30 sn sonra kendi kendine otomatik kilitlenmesi gerek buda calismiyor. ve hizlaninca 13 kmyi gectikten sonra butun kapilarin kendiliginden kilitlenmesi lazim buda calismiyor. arastiran deneyen varsa bildiklerini paylasirsa cok sevinicem. ben servise sordum turk insani arabayi begenir alir gider oyle fazla bakmaz diye boyle satiliyor turkiyede dedi ama menulerde ve kitapcikta var. yani kisaca turk insani anlamaz diye boyle geciriyoruz turk milletine diyorlar. bu durum boylemidir yoksa sadece bendemi calismiyor birileri ilgilensin biseyler yazsin lutfen tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: TechMuhendis

arkadaslar aveo hb ltz var bende.kitapcikta ve teyp uzerinde menulerde yazan bazi fonksiyonlar calismiyor sizdede oylemi acaba. mesela ornek. kapilari acinca farlar yaniyor ama kilitleyince yanmiyor yani eve kadar takip sistemi calismiyor. bunun disinda kapi kilitleri actiniz ama binmekten vazgectiniz 30 sn sonra kendi kendine otomatik kilitlenmesi gerek buda calismiyor. ve hizlaninca 13 kmyi gectikten sonra butun kapilarin kendiliginden kilitlenmesi lazim buda calismiyor. arastiran deneyen varsa bildiklerini paylasirsa cok sevinicem. ben servise sordum turk insani arabayi begenir alir gider oyle fazla bakmaz diye boyle satiliyor turkiyede dedi ama menulerde ve kitapcikta var. yani kisaca turk insani anlamaz diye boyle geciriyoruz turk milletine diyorlar. bu durum boylemidir yoksa sadece bendemi calismiyor birileri ilgilensin biseyler yazsin lutfen tesekkurler...

Alıntıları Göster
    kardeşim öncelikle araban hayırlı uğurlu olsun bende siparişini vrdim aveo ltz manul beyaz renk.Bu arada senin sorularına gelince henüz araba elime geçmedi ama bu dediğin özelliklerin hepsi çalışır ama bu özellikleri yol bilgisayarından etkin yapman gerekiyor yani ayarını yapmalısın yapınca kesinlikle çalışıcaktır.Ayrıca yakıt tüketimin nasıl şehir içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: DoGuSuM

kardeşim öncelikle araban hayırlı uğurlu olsun bende siparişini vrdim aveo ltz manul beyaz renk.Bu arada senin sorularına gelince henüz araba elime geçmedi ama bu dediğin özelliklerin hepsi çalışır ama bu özellikleri yol bilgisayarından etkin yapman gerekiyor yani ayarını yapmalısın yapınca kesinlikle çalışıcaktır.Ayrıca yakıt tüketimin nasıl şehir içinde

Alıntıları Göster
    dedigim ozellikler teyp uzerindeki menulerden acip kapatiliyor ben teknoloji muhendisiyim her seklini denedim actim kapadim saniye dakikasini degistirdim olmadi hicbirsekilde. ya benim aldigim galerideki benim aldigim arabada yok yada gercekten turkiyeye gelirken nasilsa anlasilmaz diye bu ozellikleri koymuyorlar ve hala ayni fiyata satip kar ediyorlar. araban gelince iyice bak sendede calismazsa icim rahat edicek demek tum turkiye bu sekilde diyecegim. birde bir umudum var belki ilerde yazilimla bu ozellikler aktif olabilir. araba daha yeni galericiye soru soruyorum sacma sapan cevaplar veriyo ben adama ogretiyorum o bana gosterecegine.. 50 tl benzin aldim 60 km gittim bitti. cok yakti ama zamanla dusucek daha ilk benzinim fazla kullanmam ben araci 145 kmde suan. otomatik cok yakar birde 4bin tl daha fazla diye bende ltz manuel aldim. bu arada arabamdan asiri memnunum surusu herseyi benim icin cok mukemmel. daha onceki kulladigim arabalar chevrolet camaro, geo storm, yaris eski kasa, yaris yeni kasa, qashqai, opel tigra,toyota hilux, ssangyong actyon. hicbirini bana aratmadi cok memnunum...

• quote:

dedigim ozellikler teyp uzerindeki menulerden acip kapatiliyor ben teknoloji muhendisiyim her seklini denedim actim kapadim saniye dakikasini degistirdim olmadi hicbirsekilde. ya benim aldigim galerideki benim aldigim arabada yok yada gercekten turkiyeye gelirken nasilsa anlasilmaz diye bu ozellikleri koymuyorlar ve hala ayni fiyata satip kar ediyorlar. araban gelince iyice bak sendede calismazsa icim rahat edicek demek tum turkiye bu sekilde diyecegim. birde bir umudum var belki ilerde yazilimla bu ozellikler aktif olabilir. araba daha yeni galericiye soru soruyorum sacma sapan cevaplar veriyo ben adama ogretiyorum o bana gosterecegine.. 50 tl benzin aldim 60 km gittim bitti. cok yakti ama zamanla dusucek daha ilk benzinim fazla kullanmam ben araci 145 kmde suan. otomatik cok yakar birde 4bin tl daha fazla diye bende ltz manuel aldim. bu arada arabamdan asiri memnunum surusu herseyi benim icin cok mukemmel. daha onceki kulladigim arabalar chevrolet camaro, geo storm, yaris eski kasa, yaris yeni kasa, qashqai, opel tigra,toyota hilux, ssangyong actyon. hicbirini bana aratmadi cok memnunum...

Alıntıları Göster
    merhaba, aveo sedan lt 200 km yol yaptım ortalama 8.4 gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi.

Alıntıları Göster
    "hizlaninca 13 kmyi gectikten sonra butun kapilarin kendiliginden kilitlenmesi lazim buda calismiyor" demişsiniz lt modelinde bu özellik yok, ltz de varmı gözüküyor?
  • quote:

"hizlaninca 13 kmyi gectikten sonra butun kapilarin kendiliginden kilitlenmesi lazim buda calismiyor" demişsiniz lt modelinde bu özellik yok, ltz de varmı gözüküyor?

Alıntıları Göster
    kitapciginda yaziyor birde teybin menulerinde var evet ama calismiyor
  • quote:

yeni aveo sedan lt otomatik versiyonu var bende 1 ay oldu alalı. Öncelikle bende bikaç özelliği aktif etmek isteyip edemedim halende bulamadıklarım var ama 2 tanesini çözdüm onları buraya yazıyım.
    1.si kapilari acinca farlar yaniyor ama kilitleyince yanmiyor yani eve kadar takip sistemi calismiyor.
    bu sistemin adı follow me home ve aktif etmek için kontağı kapattıktan sonra kapıyı açıyorsun selektör yapıyorsun sonra anahtarı çıkarıp kapıyı kapatıp aracı kitliyorsun teybin ordan ayarladığın kadar farlar yanıyor.
    2.si bunun disinda kapi kilitleri actiniz ama binmekten vazgectiniz 30 sn sonra kendi kendine otomatik kilitlenmesi gerek buda calismiyor.
    bunuda şans eseri farkettim aracın kilidini açtın ama kapıları açmadın,araca dokunmassan kapıları kitlemiyor ama kaputa oturursan veya araca herhangi birşekilde baskı veya kuvvet uygularsan ufak bir korna sesiyle kapıları kitliyor.

ekstra olarakta ayarlar da gene kitlerkenki aracın tepkisi var korna,ışıklar,korna ve ışıklar diye ben en çok buna gıcık olmuştum korna da çalsın istedim ama bir türlü yapamadım , ama sonra bunu da çözdüm aracı kitledikten sonra 2 sn içinde birkez daha kitleme tuşuna basarsan ayarlarda seçtiğin özellik aktif oluyor.Bu özellik aslen dead lock olarak geçiyor yani içerde biri olsa dahi kapıyı içerden açamıyor(dışardan zaten açılmıyor).

hizlaninca 13 kmyi gectikten sonra butun kapilarin kendiliginden kilitlenmesi olayı benim istediğim özelliklerden bir tanesi çözen bilen olursa bana söylesin lütfen

• quote:

düz vites mi aracın,şuan kaç km de , kusura bakma hayırlı olsun demeyi unuttum . Aracını iyi günlerde,kazasız belasız kullan inşallah, he bu arada techmuhendis sende kardeşim.Üst mesajda söylediğim gibi bende 1.4 sedan lt otomatik var şuan 605 km de ortalaması 11.2 litre ama hep şehir içi kullanıldı.Otomatik olduğundan çok yakıyor muhabbeti yapmayın gıcık oluyorum , aracın teknik verilerinde zaten ona göre yazıyor 9.0 litre diye.Ama sen 8.4 deyince şaşırdım gerçi düz vitesse normal çünkü fabrika verisi 7.7 lt/100km zaten e araç yeniyse de 8.4 gene iyi bir değer

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

quote:

düz vites mi aracın,şuan kaç km de , kusura bakma hayırlı olsun demeyi unuttum . Aracını iyi günlerde,kazasız belasız kullan inşallah, he bu arada techmuhendis sende kardeşim.Üst mesajda söylediğim gibi bende 1.4 sedan lt otomatik var şuan 605 km de ortalaması 11.2 litre ama hep şehir içi kullanıldı.Otomatik olduğundan çok yakıyor muhabbeti yapmayın gıcık oluyorum , aracın teknik verilerinde zaten ona göre yazıyor 9.0 litre diye.Ama sen 8.4 deyince şaşırdım gerçi düz vitesse normal çünkü fabrika verisi 7.7 lt/100km zaten e araç yeniyse de 8.4 gene iyi bir değer

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni aveo sedan 2012 model aldık müzik çaları kurcalarken bir tuşa bastım farkında olmadan müzik çalar kitlendi müzik çalar üzerindeki hiç bir tuş aktif değil direksiyon kontrolde pasif fakat cd normal bir şekilde çalıyor yani ilerleriyor ama ne ses kısabiliyorsun ne ileri alabiliyorsun nede açıp kapatabiliyorsun kendiliğinden monoton bir şekilde çalıyor servisi aradım bayram olduğu için yardımcı olamıyacaklarını söylediler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tıtanium

arkadaşlar yeni aveo sedan 2012 model aldık müzik çaları kurcalarken bir tuşa bastım farkında olmadan müzik çalar kitlendi müzik çalar üzerindeki hiç bir tuş aktif değil direksiyon kontrolde pasif fakat cd normal bir şekilde çalıyor yani ilerleriyor ama ne ses kısabiliyorsun ne ileri alabiliyorsun nede açıp kapatabiliyorsun kendiliğinden monoton bir şekilde çalıyor servisi aradım bayram olduğu için yardımcı olamıyacaklarını söylediler..

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Derginin yeni sayısında yeni kasa aveo hb otm. test sürüşü var.

Bilginize.

www.autoturkiye.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

Sevgili didamert,

Bu kadar anlattıklarınıza tek şey söyleyeceğim...

0 216 651 77 88 Bu numarayı arayın. Derdinizi anlatın, yaşadıklarınızı anlatın. Gittiğiniz servisin yetersiz olduğunu anlatın. Ve çaresiz olduğunuzu söyleyin, madur olduğunuzu da.

Ve sizden ricam, size ne söyleyecek olurlarsa buraya yazın. Ve hep beraber ne kadar ilgili olup olmadıklarını görelim...

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    chvrolet aveo nb 1.2 se 2ab 2010 model araba kullanıyorum benzınlı su anda km 12000'de arabamdan genel olarak memnunum yanlız yolda surus halınde ıken arabamı sankı arkadan bırılerı cekıyo bunu her zaman yapmıyo ben bundan rahatsız oldum alıdıgım bayıdekı servıse goturdum bana yakıtı sıfırlayıp benzınıde aynı yerden almamı soyledıler bende benzını devamlı aynı yerden alıyorum bu sefer bayram da uzun yola gıderken gazdan ayagımı cekınce hafıften arabada tıtreme baslıyo arabada akmıyo bu konuda bana yardım edebılırsenız sevınırım .... İYİ GUNLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowlee

quote:

paanter paylaştığın resimlere baktım aracın içinin turuncu olması hiç güzel olmamış bence . geçen hafta sipariş verdim 1.4 sedan lt otomatik olanına özellikle içinin siyah olacağını onaylattım satış temsilcisine hatta türkiyeye gelmiyecek abi içi turuncu olanlar demişti.Ancak gördüğümüz gibi gelmiş.Benim araç ta böyle gelirse yandık valla

Aynı dert bende de var. Ben de Aveo 1.4 LT Otomatik hatchback (mavi) siparişi vermiştim 2 hafta önce. Hafta içi gelecek araç ama bu turuncumsu renk hiç hoşuma gitmedi. Benim araç da böyle olursa alışmak epey bi vaktimi alacak sanırım.

Alıntıları Göster
    herkese slm bende aveo almak istiyorum aklımdaki renkte mavi yada kent grisi eger yeni aveo alan arkadaslar (mavi ve kent grisi) fotoğraf paylasabilirseniz cok sevinirim. burdaki chevy bayisine gittim ama ellerinde sadece beyaz ve siyah renk vardı şimdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cceyhunn -- 4 Eylül 2011; 2:50:10 >

• quote:

quote:

paanter paylaştığın resimlere baktım aracın içinin turuncu olması hiç güzel olmamış bence . geçen hafta sipariş verdim 1.4 sedan lt otomatik olanına özellikle içinin siyah olacağını onaylattım satış temsilcisine hatta türkiyeye gelmiyecek abi içi turuncu olanlar demişti.Ancak gördüğümüz gibi gelmiş.Benim araç ta böyle gelirse yandık valla

Aynı dert bende de var. Ben de Aveo 1.4 LT Otomatik hatchback (mavi) siparişi vermiştim 2 hafta önce. Hafta içi gelecek araç ama bu turuncumsu renk hiç hoşuma gitmedi. Benim araç da böyle olursa alışmak epey bi vaktimi alacak sanırım.

slm crowlee eğer aveonu aldıysan fotograf paylaşımı yaparsan sevinirim bende hb mavi almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cceyhunn

quote:

quote:

slm crowlee eğer aveonu aldıysan fotograf paylaşımı yaparsan sevinirim bende hb mavi almak istiyorum

Alıntıları Göster
    Merhaba
    bende aveo hb 1.2 S beyaz arıyorum. türkiyede olmadığını söylüyorlar. gören olursa bayi adını yazabilir mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralcakici

Merhaba
    bende aveo hb 1.2 S beyaz arıyorum. türkiyede olmadığını söylüyorlar. gören olursa bayi adını yazabilir mi acaba.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 saat önce 2007 1.4 sx Chevrolet Aveo tek kapı modelini satın aldım.Araç makyajsız kasalardan yani kalos tipinde ve 16.000 kmde.Yorumlarınızı, olumlu ve olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2828

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 saat önce 2007 1.4 sx Chevrolet Aveo tek kapı modelini satın aldım.Araç makyajsız kasalardan yani kalos tipinde ve 16.000 kmde.Yorumlarınızı, olumlu ve olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ntipati

slm benim babamda da 2009 model 1.2 SE aveo hb var arabadan çok memnunuz.Bir sorum olcak bazıları aveo ncapten 1.5 yıldız aldı dio ama ncapin sitesine baktığımda 2006 modelinin 1.5 yıldız aldığını gösterio 2009 modellerde sizce 1.5 yıldız mıdır?(biras saçma oldu ksr bakmayın)

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Bugünlerde Chevrolet Aveo Classic Sedan 1.4 16V SX 4AB ABS ECC modelini almayı düşünüyorum, internet sitesinde satış fiyatı 29,081 TL görünüyor. Bu fiyata bu donanımı veren başka otomobil yok diye biliyorum, doğru tercih mi yapıyorum fikirlerinizi rica ediyorum.

Bir yandan da acaba şimdi mi alsam yoksa Aralık ayını mı beklesem, daha önce hiç ilgim ve bilgim olmadığı için bilemiyorum, şimdi alsam Aralık ayında pişman olur muyum fiyatları görünce?

Bir sorum da aracı ilk aldığımda nasıl kullanacağım? Arabayı yavaş mı kullanmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Zaten öyle hızlı şoför değilim de, hani şu motor açma denen şey nedir onu bilmiyorum:)

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizik72

Alıntıları Göster
    quote:

15.000 tlye aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.