Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
225.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anakondapower

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Bir kaç karşılaştırma(Baz modeller için) :

Çarpraz Kurlar :)

İtalya
    Yeni Aveo: 12.650 Euro
    Cruze : 16.350 Euro
    1 Yeni Aveo=0,77 Cruze

İspanya
    Yeni Aveo: 10.600 Euro
    Cruze : 13.515 Euro
    1 Yeni Aveo=0,78 Cruze

Fransa
    Yeni Aveo: 13.950 Euro
    Cruze : 17.500 Eoro
    1 Yeni Aveo=0,79 Cruze

Türkiye
    Yeni Aveo: 29.080 TL
    Cruze : 33.908 TL
    1 Yeni Aveo=0,85 Cruze

Hesap ortada. Nedense Yeni Aveo Türkiye sınırlarından içeri girer girmez birden değer kazanmış. :)
    Halbuki İtalyanın kuruyla fiyat 26.109 TL, İspanya'nın kuruyla 26.448 TL, Fransa'nın kuruyla ise 26.787 TL olmalıydı.
    Yorumu size ait.

(Bu arada geçen gün Türkiye için Yeni Aveo'nun satış fiyatı 26.312 TL olur demiştim. Ancak Chevrolet Türkiye'nin para hırsı bize 3.000TL'lik bir kazık şeklinde dönmüş oldu.)

Belki karşılaştırmanız doğrudur, ancak picanto bile 28.300'den başlıyor. Buna nasıl "pahalıdır" diyebilirsiniz. Bence gayet normal fiyat.

Pikanto bizim için ölçü olmaz. Ben burada Avrupalı firmalara bakarak Chevrolet Türkiyenin markayı ve modeli konumlandırma tavırlarını eleştiriyorum. Adı geçen 3 Avrupa ülkesinde Yeni Aveo ve Cruze için belirlenen fiyatlar elbette Güney Kore'deki üreticinin kendilerine verdiği fiyat doğrultusunda olmaktadır. Çünkü Chevrolet Avrupa pazarında kendine kalıcı bir yer edinebilmek için Avrupalı ve Japon rakiplerine karşı ciddi bir rekabet içine girmiş durumda. Benzer şekilde Türkiye'de de aynı fiyat politikasını beklerdim. İşte o zaman Yeni Aveo Türkiye pazarına fırtına gibi bir giriş yapmış olurdu. Şimdi ise parası olana farklı bir seçenek olmaktan öteye geçemeyecek. Herkesin satın almak için heves edeceği, hayallerini süslediği, imajı zihinlerde yer etmiş bir otomobil olamayacak.

• aveoyu inceledim ancak neredeyse opel corsa ile aynı fiyatta, orjinal opel varken, opel adını kullanarak piyasa yapmaya kalkan bir aracı neden alalımki?
  • bu gün servise uğradığımda aveo ya bir göz attım. diğer kasaya göre gayet güzel ve tok bir araç olmuş.
    içi geniş, rahat, arka diz mesafesi yeterli bir araç olmuş...
    resimlediğim araç; Sedan 1.4 16V LT 31,619 TL
     && CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

aveoyu inceledim ancak neredeyse opel corsa ile aynı fiyatta, orjinal opel varken, opel adını kullanarak piyasa yapmaya kalkan bir aracı neden alalımki?

evet güzel ve yerinde bir soru olmuş bencede.
  • paanter paylaştığın resimlere baktım aracın içinin turuncu olması hiç güzel olmamış bence . geçen hafta sipariş verdim 1.4 sedan lt otomatik olanına özellikle içinin siyah olacağını onaylattım satış temsilcisine hatta türkiyeye gelmiyecek abi içi turuncu olanlar demişti.Ancak gördüğümüz gibi gelmiş.Benim araç ta böyle gelirse yandık valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

paanter paylaştığın resimlere baktım aracın içinin turuncu olması hiç güzel olmamış bence . geçen hafta sipariş verdim 1.4 sedan lt otomatik olanına özellikle içinin siyah olacağını onaylattım satış temsilcisine hatta türkiyeye gelmiyecek abi içi turuncu olanlar demişti.Ancak gördüğümüz gibi gelmiş.Benim araç ta böyle gelirse yandık valla

Aynı dert bende de var. Ben de Aveo 1.4 LT Otomatik hatchback (mavi) siparişi vermiştim 2 hafta önce. Hafta içi gelecek araç ama bu turuncumsu renk hiç hoşuma gitmedi. Benim araç da böyle olursa alışmak epey bi vaktimi alacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowlee -- 11 Temmuz 2011; 0:48:18 >
  • aveonun birkaç renk kombinasyonunu buldum pek fena durmuyor. Ancak aracın alt tarafında çok belirgin bir karışıklık varmış gibi duruyor. Yakında dizelide satışa çıkacakmış. Meşur 1,3 litre fiat motoru ile. 35000 derler artık. Fotoğraflar için link atıyorum.
    Yeni Aveo alt yapısı sonraki nesil Opel Corsa'da da kullanılacak büyük ihtimalle!

http://www.turkeycarblog.com/2011/07/yeni-2011-2012-chevrolet-aveo/

http://www.turkeycarblog.com/2011/07/yeni-2011-2012-chevrolet-aveo/

• ben siyah olmassa kaporamı geri alıp vazgeçerim heralde turuncu torpidoyu hiç beğenmedim.
  • arkadaşlar bende bu kırmızımsı plastik malzemeyi beğenmemiştim. bu tür renkler sert plastiği daha adiymişş gibi gösteriyor.
    verilen likteki resimlerde açık gri plastik olanıda var, o da kesinlikle güzel değil...daha önce skoda yetide siyah ve açık gri kombinasyonla
    karşılaşmıştım ve hiç hoşlanmamıştım...dediğiniz gibi inşallah tamamen siyah renk gelir.

güle güle kullanın......
  • Yeni Aveo'nun sedan modeli için , gösterge paneli ve göğüs kısmı torpido bölmesi dahil, yine aracın modern hatlarına uyacak şekilde biraz klasik tasarlansaymış sanırım araç çok daha geniş bir alıcı kitlesine hitap edebilirmiş diye düşünüyorum. Yinede güzel bir araç. Sahiplerine şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
  • Herkese selam,

Aşağıdaki aracımı (Aveo) satıyorum, ilgilenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ekonomik-servis-bakimli-54780684/detay/
  • Aracı iki hafta önce aldım AVEO 1.4 LT modeli. Uzun zamandır gelmesini bekledim yaklaşık 8 ay gelir gelmez aldım. Donanım tek bir kelimeyle rakipsiz sınıfının en iyisi. Aracın sahibi olarak yazdığımı düşünenler mutlaka gitsinler bir test sürüşü deneyimi yaşasınlar. Arac donanım tablosu sitesinde var hatta aracı aldıktan sonra sizi şaşırtan bir sürü ekstra özelik le karşılaşıyorsunuz. Tabiki arac bir BMW değil fakat kendi sınıfında lider olacak bir arac. Ben 5 kapılsını aldım son derece sportif bir görüntüsü var yol tutuşu ve suspansiyon son derece başarılı. Eksiği yokmu evet var benim gördüğüm eksiklikler stepne yerine tamir kiti konması ve elektrikli camların tek dokunmayla acılmaması.
  • biraz daha kapsamlı düşüncelerini yazabilirmisin? mesela seni şaşırtan ekstra özellikleri, vites geçişleri yakıt tüketimi, aracın gidişi gibi... çok makbule geçer
  • araba elımde suan chevrolet aveo 2012 sıyah renk ls paket dıye gecıyor......araba goruntu olarak mukkemmel dıyebılırım ancak surus bılındık honda cıty ıle aynı zaten araba honda cıty e cok benzıyor ama daha karızma....mersınde herkes donup bır daha bakıyor....:DDDD:.....sıyah olunca karızması ıyı yakıt gayet az ama daha rodajından sanırım ole dedıler bıraz benzın yıyor..sehır ıcı 7 lt gıbı gosterıyor ekranında....sehır dısıda adanaya gıttım bellı hızda sabıt gaza bastıgınızda daha az yakıyor 5.1 lt gösterdi...ortalama arana 5.5 lt yıyor..

donanımlara gelınce de araba cok konforlu koltuklar yenı noldugu ıcın bıraz dar ve rahatsız edıcı ama süratlenme ve yola tutulumu cok ıyı bakın ben kendı arabam olmamasına ragmen passat cok surdum ve passat gıbı bı agırlıgı ve yola hakımıyetı var korkmadan dalın vıraja...anlamadıgım sekılde araba ıyı...

Arabanın en buyuk kusuru ise ls paket aldıgımdan arka camlar otomatık degıl o cok canımı sıkıyor.....cok sıkı pazarlıkla da zaten sis farı taktırdım 1500 tl fark eder dedıler onuda eklettırdım...ama arka camlar otomatık degıl bınen herkes cok sasırıyor o cok canımı sıkıyor...
    bu arabanın en buyuk avantajlarından bırıde bagajı cok genış.....4 tane ceset sıgdırabılırsınız..:DDDD:..
    eger test etme ımkanınız varsa bı deneyınde görün derım...beklenmıcek kalıtede bı araba ama arka camlar otomatık degıl ....ALIRSANIZ LT PAKET ALIN:DDDD....

• 1.2 motor dimi? peki torku yokuşlarda çekişi vs nasıl. okadar kullanabildiyseniz cevaplarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar
    Biraz önce Hanımla yeni Aveo ları incelemek için bayiye gittik,aklımda sadece 1.2 Hatcback modeli vardı tesadüf ilk karşımıza çıkan arabada HB 1,2 oldu.
    Araba gayet güzel duruyor arka kapı kollarının saklı olmasından dolayı 3 kapı görünümlü olması hoş içi güzel malzeme kalitesi hoşuma gitti
    Fiyat olarak 30.100 TL yazıyordu ilk önce şaşırdım çünkü web sayfasındaki fiyatı 28.700 TL oldugunu bildiğimden dolayı neyse peşin en son kaç olur dedim
    opak boya 28.000 TL olur dediler metalik istersek +700 TL fark vermek gerekiyor
    Arabaya şu an için LPG uygulaması yok,bir önceki kasa 1.2 lere vardı bunlara niye yok dedim şu an için yok ama ileride ne olur belli değil zaten satış görevlisi
    eski kasa bu ay içinde geliyor dedi nasıl dedim eski kasa Aveo lar Aveo Klasik adıyla bir daha ülkemize gelicek dedi
    Eve gelince Chevrolet in sitesine bakınca satış görevlisinin haklı oldugunu gördüm eski kasa Aveo lar Aveo Klasik adıyla tekrar ülkemizde fiyatlarına baktım
    1.2 HB S donanım 20.984 TL
    1.2 HB SE donanım 24.988 TL
    1.2 HB SE en son satıldıgında 22.700 liradan satılmıştı şimdi yaklaşık 25.000 TL olmuş ilginç

• 1.2 HB S donanım 20.984 TL

bu en son kaç olur benim elimde 19 var pazarlıkla inerlermi peşin vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verom

1.2 motor dimi? peki torku yokuşlarda çekişi vs nasıl. okadar kullanabildiyseniz cevaplarsanız sevinirim

selam kardeş gayet ıyı unutmayın 1998 model a4 lerde bıle tork ve e 200 mersedeslerde tork yaklasık 125 tır bu arada 1.2 16 v motorlu benımkısı 115 tork var yokus cıkmada ole adam akıllı bayma yok vıtes kemıklı ama mukkemmel araba kıa rıo gıbı ucuyor....ayrıca peşin parada baya ındırıyorlar haberınız olsun ve mumkun mertebe gırıs paket almayın....
  • hımm ben 1.4 almayı düşünüyodum ltz olanından. 1.2 de yetermi diyosun? bana sanki zorlanır gibi geldi malum istanbulun yokuşları. o fulya mecidiyeköy filan arabanın hasını ayırt ediyo :) ben peşin para dedim ltz ye 32.700 den kuruş inmediler yahu sen ne kadar indirim alabildin?
  • yeni kasada inmiyorlar,şimid eski kasalar geldi classic diye onlardan bahsediyodur belki arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.