Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
225.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedan...Beyaz .ok yakışıyor tüm chevylere zaten..Bende beyaz aldım cam filmleride yakında taktırınca daha bir güzelleşecek kerata:)
  • Merhabalar, Yeni kasa aveo Türkiye'ye ne zaman gelir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Air

Merhabalar, Yeni kasa aveo Türkiye'ye ne zaman gelir arkadaşlar ?

Yaz sonu gibi.
  • selam arkadaslar;

Ben AVEO sx 1.4 2007model sedan 59000 kmde. fiyatı 16.000 tl bir araba buldum. fiyatı hakkında sizlere danısmak istedim. artı nerelerine baktırmamı tavsiye edersiniz?Aracın orjinal olduğu söyleniyor.bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tryagain35 -- 11 Nisan 2011; 10:15:06 >
  • hocam lpgli 32 binde hacback aveo s 1.2

satıyorum düşünürsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Air

Merhabalar, Yeni kasa aveo Türkiye'ye ne zaman gelir arkadaşlar ?

Yaz sonu gibi.

Haziran ayında bekliyoruz. Yıl sonuna dğruda Dizelleri bekliyoruz. Biliyorsunuz, Yeni Aveo serisi Dizel motor seçenekleri ile de satılacak...

Sevgiler.
  • selam arkadaşlar bende katıldım aranızda aveo sedan 1,4 benzinli ile :)
  • 1.5 aydır 1.4 otomatik hatcback siyah aveo kullanmaktayım. Araç beklediğimden daha iyi çıktı. İlk 1200 km sakin kullanımdan sonra moturu biraz açtım. İlk başlarda 39-40 kuruş tüketim varken şimdilerde şehir içinde 33-34 kuruş civarına indi. Frenleri ve konforu aynı sınıftaki araçlara göre gayet iyi. Üç ay sonra lpg taktırmayı düşünüyorum, işte o zaman tadından yenmez bu araçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz2200

1.5 aydır 1.4 otomatik hatcback siyah aveo kullanmaktayım. Araç beklediğimden daha iyi çıktı. İlk 1200 km sakin kullanımdan sonra moturu biraz açtım. İlk başlarda 39-40 kuruş tüketim varken şimdilerde şehir içinde 33-34 kuruş civarına indi. Frenleri ve konforu aynı sınıftaki araçlara göre gayet iyi. Üç ay sonra lpg taktırmayı düşünüyorum, işte o zaman tadından yenmez bu araçın.

araç düz vites mi
  • Bende 10 gün önce 2008 model 1.4 sx sedan servisinde takılmış lpg li. ilk testim 430 km uzun yolda oldu ve lpg de 130 km hızı bile gördüğüm halde 85 tl yaktı. ben memnun kaldım. ama bir arkadasımızın da dediği gibi torku az geliyor. sanırım 1.4 olmasının da etkisi ile araç hemen toplamıyor. genel olarak çok memnunum ama aracımdan.
  • arkadaşlar bu aracın HB tam otomatik olanını almaya karar verdik fiyatı gerçekten 2. el gibi çok ucuz bu kasa değişme olayları falan bilmiyorum ama şuan satışta olan aveo hb nin resmini paylaşabilecek olan varmı ? birde bu aracın direksiyonu çok sert diyolar bu doğrumu kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi? otomatik vites geçişleri nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

arkadaşlar bu aracın HB tam otomatik olanını almaya karar verdik fiyatı gerçekten 2. el gibi çok ucuz bu kasa değişme olayları falan bilmiyorum ama şuan satışta olan aveo hb nin resmini paylaşabilecek olan varmı ? birde bu aracın direksiyonu çok sert diyolar bu doğrumu kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi? otomatik vites geçişleri nasıl ?

Allah izin verirse bu cumartesi arabamızı alıyoruz. Aveo HB Oto. 1.4 SE Evet sert diyorlar tecrübe edemedik ama sonunda hidrolik değil mi sanırım alışılabilir bir sertlik. otomatik vitesi iyiymiş opeller gibi sorun cıkarmıyor diyorlar.

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

• Selamlar... Ben Aveo içi bej döşeme paketini arıyorum. Fakat hiç biryerde bulamadım.Eğer belirttiğim özellikte 0 Km ya da 2. el aveo bilen birisi varsa buraya bildirmesini rica ediyorum. Kentimiz küçük olduğundan servis bu konu hakkında pek bişi bilmiyor. Bende büyük şehirlerde bunun var olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur. Hayırlı günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

arkadaşlar bu aracın HB tam otomatik olanını almaya karar verdik fiyatı gerçekten 2. el gibi çok ucuz bu kasa değişme olayları falan bilmiyorum ama şuan satışta olan aveo hb nin resmini paylaşabilecek olan varmı ? birde bu aracın direksiyonu çok sert diyolar bu doğrumu kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi? otomatik vites geçişleri nasıl ?

Merhaba,
    Ben de 2 haftalık HB 1.2 S kullanıcısıyım. Hidrolik direksiyon gerçekten sert, yani hidrolik olmayan araçlar gibi de değil tabiki ama sanki ikisinin arası gibi.

Araçtan genel olarak şu an için memnun kaldım diyebilirim, tabi daha çok yeni, zaman gösterecek bu durumu.

Aracımın ufak tefek problemleri var sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum.Mesela kapı ayarları çok düzgün değil gibi, ilk 4000 kontrolüne gittiğimde kapı ayarlarına bir baktıracağım.
    Aracımın iç mekanında da, dikkatli incelendiğinde bazı işçilik ve montaj hataları ''yada özensizlik diyeyim'' göze çarpıyor ama bu fiyat aralığındaki bir araç için normaldir herhalde deyip bunu sorun etmiyorum.Bunun dışında iç mekanı genel olarak başarılı buluyorum.

Bir de, aracı çalıştırdıktan sonra debriyaja ilk bastığımda sanki debriyajda bir titreme hissediyorum ama sonra yapmıyor.Acaba debriyaj hidrolik olduğu için ilk basışta hidrolik devreye girerken mi böyle bir titreşim oluyor diyorum ama emin değilim. Bu konuda sizin bir fikriniz var mı, sizinkiler de böyle mi?

• Otomatik vites. Direksşyon biraz sert ama abartıldığı gibi değil. Vites geçişleri hissedilmiyor bile. Ben aracı sıfır aldım ve beklediğimden iyi çıktı. Tavsiye ederim. Ama ben 7000-8000 daha veririm corsa veya yaris alırım derseniz paraya kalmış birşey.
  • Merhaba ;

Arkadaşlar BU ARACI pazartesi alacağım, bana 16.500 TL verecekler. Arabalardan pek anlamam, 1 aydan uzun süredir bir araba bakınıyordum. Chevrolet tercihlerim arasında yoktu ama araca binince konforu ve fiyatı ile beni cezbetti. Araba şirket sahibinin oğlunun idi. Dolayısı ile bakımları falan 4x4 lük yapılmış ve bana kaçırma al dediler. İlandaki sürtünmeden kaynaklı hasar yapılmış ve herhangi bir iz yok. Sizinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 1 Mayıs 2011; 14:40:47 >
  • 2 ay önce sıfır chevrolet aveo sedan 1.4 se aldık

bayide 1.4lere lpg opsiyonunun olmadıgı söylendi. aveo larda 1.2lerde lpg opsiyonunun oldugu söylendi

netten 2008 model aveo lara bakıyorumda

fabrıkasyon lpg li 1.4 ilanlı aveo sedan lar var.. bu opsiyon hakkı bayiden bayiye göre değişiyor mu?

yoksa genel olarak böyle bir hak var mı?
  • şimdi aveo nun, yeni kasası piyasada mı arkadaşlar.?
    bir de güvenlikteki son durum nedir.? bilginize acil ihtiyacım var. bir kaç güne almayı düşündüğüm bi araba..
    teşekkürler şimdiden..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.