Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
225.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahane-spor-chevrolet-42968962/detay?

Aşağıda görülen Chevrolet Aveomu satıyorum.

Gerçekten güzel araç...

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 6 Mart 2011; 22:52:07 >

•  && CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

Yeni Aveo'lar ile ilgili Yeni haber. İçinde bulunduğumuz Mart ayı içerisinde Kore'de satışına başlanıyormuş. Eğer öyleyse bu ay içerisinde Ncap tesleri yayınlanır ve yorumlar internete düşmeye başlar.

General Motors South Korea officially started production of the All New Chevrolet Aveo on Feb. 8, and plans to release the new vehicle on the Korean market at the beginning of March and afterwards globally.

Kaynak :

http://www.thejakartapost.com/corporatenews/2011/03/02/chevrolet-release-all-new-aveo-and-orlando.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 7 Mart 2011; 17:45:24 >

• s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 8 Mart 2011; 17:23:52 >
  • arkadaşlar chevrolet sitesinde fiyat listesinde sedan aveo 1.4 s var fakat hb olarak 1.4 s yok galiba.üretilmio mu acaba?
  • Arkadaşlar aranıza yenikatıldım. Yaptığım araştımalar sonucunda bir tane aveo 1.2 SE almış bulunmaktayım. 2-3 gün içinde de teslim almaya gideceğim. Teslim almaya giderken yapmam gereken ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı? Yönlendirirseniz sevinirim..... Şimdiden teşekkür ederim
  • bende aveo 1.2 SE HB siparişi verdim haftaya pazartesi salı alacağım sizede hayırlı olsun DrLamek......
  • Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama şurda bi kaç ay sonra yeni kasası çıkacak.Bence bayiyle bi konuşun yeni kasasından alın resimlere baksanıza çok hoş duruyor.
  • öyle diyorsunda hocam fiyatlarda oynama olucağı kesin ..

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama şurda bi kaç ay sonra yeni kasası çıkacak.Bence bayiyle bi konuşun yeni kasasından alın resimlere baksanıza çok hoş duruyor.
  • Arkadaşlar, Aveo Sedan SX 1.4 16V modeli genel olarak bayilerde yok şuan. Bayilerde göreniniz varmı sxi
  • Yeni Aveo ile ilgili birkaç bilgi de ben vereyim. Korede aracın tüketim testini yapmışlar 1.6 dohc motorlu versiyonunu test etmişler. Test 15 Mart 2011'de yapılmış.

Test'ten iki fotoğraf.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıdaki değerler 1lt benzin ile aracın kaç km yaptığı ile ilgili. Manuel olan araç 37.883 litre benzin ile 661.4km yol yapmış. Kabaca benzin 4TL x 37.883lt = 151.5tl - 151.5tl / 661.4km = kilometrede 0.23krş yakmış. Bu değerler malum akaryakıt fiyatları ile karşılaştırınca neredeyse dizellerin yakıtı ile eşdeğer. GM Cruze'da yaptığı yakıt saçmalığını Yeni Aveo'da yapmamış sanırım. Test yapıldığında manuel aracın 100km tüketim değeri 5.8lt.

Bu arada Enerjide dışa bağımlıyız akaryakıt fiyatları normal diyen ve hatta benzin nerede 4tl ben görmedim diyen zihniyetlerin kulakları çınlasın. Sanırım dünya petrol üretiminin %60'ını Kore üretiyor yazıklar olsun.

Benzinin litresi 1927 Kore Won'u. 38 Litre benzini 100TL'ye dolduruyorlar.

Türk Lirası karşılığı aşağıda

İncelemenin yapıldığı site aşağıda resimlerde mevcut.

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=ko&tl=en&u=http%3A%2F%2Fblog.gm-korea.co.kr%2F1505

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Aveo ve Daewoo Matiz

205/50R/17 Jant ve lastikler

Eski Aveo ve Yeni Aveo arasında ölçü karşılaştırması

Kore'de yeni sahiplerini bekleyen Yeni Aveo'lar

Kırmızısı'da güzelmiş.

Kötü haber! Yeni Aveo HB te de stepne yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 21 Mart 2011; 13:36:22 >

• araba oldukça güzel, uygun fiyatla satılır ve hazirana kadar gelirse düşünebilirim almayı. dizayn hakikaten hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

öyle diyorsunda hocam fiyatlarda oynama olucağı kesin ..

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama şurda bi kaç ay sonra yeni kasası çıkacak.Bence bayiyle bi konuşun yeni kasasından alın resimlere baksanıza çok hoş duruyor.

Evet biraz artar ama sonuçta chevrolet rakiplerinden hep ucuza satıldı.Bence bu da öyle olur.Hem tasarım süper olmuş, hemde yeni motorlar geliyor.Ben yinede herkese beklemesini tavsiye ederim.Yarın bi gün 2. elde satarmasıda var bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

Yeni Aveo ile ilgili birkaç bilgi de ben vereyim. Korede aracın tüketim testini yapmışlar 1.6 dohc motorlu versiyonunu test etmişler. Test 15 Mart 2011'de yapılmış.

Test'ten iki fotoğraf.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıdaki değerler 1lt benzin ile aracın kaç km yaptığı ile ilgili. Manuel olan araç 37.883 litre benzin ile 661.4km yol yapmış. Kabaca benzin 4TL x 37.883lt = 151.5tl - 151.5tl / 661.4km = kilometrede 0.23krş yakmış. Bu değerler malum akaryakıt fiyatları ile karşılaştırınca neredeyse dizellerin yakıtı ile eşdeğer. GM Cruze'da yaptığı yakıt saçmalığını Yeni Aveo'da yapmamış sanırım. Test yapıldığında manuel aracın 100km tüketim değeri 5.8lt.

Bu arada Enerjide dışa bağımlıyız akaryakıt fiyatları normal diyen ve hatta benzin nerede 4tl ben görmedim diyen zihniyetlerin kulakları çınlasın. Sanırım dünya petrol üretiminin %60'ını Kore üretiyor yazıklar olsun.

Benzinin litresi 1927 Kore Won'u. 38 Litre benzini 100TL'ye dolduruyorlar.

İncelemenin yapıldığı site aşağıda resimlerde mevcut.

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=ko&tl=en&u=http%3A%2F%2Fblog.gm-korea.co.kr%2F1505

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Aveo ve Daewoo Matiz

205/50R/17 Jant ve lastikler

Eski Aveo ve Yeni Aveo arasında ölçü karşılaştırması

Kore'de yeni sahiplerini bekleyen Yeni Aveo'lar

Kırmızısı'da güzelmiş.

Kötü haber! Yeni Aveo HB te de stepne yok :(

yeni aveo hb harika olmuş
    aileme bugun aveo sedan 1.4se aldık.
    23750lira ya aldık anahtar teslim
    bayilerde sx bulamadık

yeni kasa aveo ların 30milyar civarında olacağı söyleniyor. bu da bizim bütçemizi aşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Mart 2011; 12:57:26 >

• Evet bizde 27.000 TL ile 32.000 TL aralığında araçlar bekliyoruz.

Dediğiniz gibi daha fazla olursa fiyatlar Chevrolet zorlanır. Dizellerin özellikle Filo satışları için geldiklerini biliyoruz. Bu sebepten ben yüksek rakamlar beklemiyorum...
  • Öncelikle hayırlı olsun.Bende bahar kampanya fiyatından dolayı seçimimi aveo sedan dan kullanmayı düşünüyorum.Kullanıma göre,görüşlerinizi fikir verme adına paylaşırsanız sevinirim...Kazasız günler dileğiyle
  • ben iki gün önce 1.2 HB SE aldım şu anda memnunum ilerleyen günlerde izlenimlerimi paylaşabilirim....
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız.
  • 1.2 motor hb modellerinin bayır performansı nasl bayılıyormu çok

yokuşta kalan oldu mu ?
  • Bende 1.4 SE Aldım 1 hafta evvel...Araç rodaj süresinde henüz o sebeple biraz fazla yakıyor..Müsait bir zamanda motoru açmak için otobana çıkacağım:)Devirli kullanımlarda sorun yok ama sollama yaparken aracınızın torku zayıf kalıyor biraz:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTM

Bende 1.4 SE Aldım 1 hafta evvel...Araç rodaj süresinde henüz o sebeple biraz fazla yakıyor..Müsait bir zamanda motoru açmak için otobana çıkacağım:)Devirli kullanımlarda sorun yok ama sollama yaparken aracınızın torku zayıf kalıyor biraz:(

sedan mı hb mi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.