Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
225.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pj_romeo

cevaplar için sağolun, bu sabah aracı aldığım yere giderek sizden aldığım cevplarıda ileterek aracın altına karter koruyucuyu taktırdım, dediğiniz gibi lpg li araçların muayeneleri 2 yılmış ve o koku balmumu kokusuymuş, aracın lastikleri araç dışarda beklediği için çamur vs olmuş ve galeride duran diğer 0 aveo sedanın lastiklerine baktım aynı şekilde tırnaklar inceydi.

Alıntıları Göster
    e biz aracı lpg li olduğu kısmını atlamışız 2. muayene yapılmış gibi işlem görüyor bu durumda doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

e biz aracı lpg li olduğu kısmını atlamışız 2. muayene yapılmış gibi işlem görüyor bu durumda doğal olarak

Alıntıları Göster
    2008 20bin km de Seytan kirmizisi Aveo Hb araci 18.500tl ye aldim.

1300tl Lpg taktirdim.

150tl siyah film yaptirdim.

390tl takipciye verdim lpg islenmesi ve yeni ruhsat icin.

Arac en full olanindan birtek sunroof yok.

4 havayastigi
    Abs
    Celik jant - sis farlari - govde rengi ayna ve kapi kollari
    Otomatik klima
    Direksiyondan degistirilebilir mp3 calarli aux girisli teyp
    4 cam otomatik

Sizce aracin fiyati nasil?

Aracta gram cizik yok lastikleri yeni ve bakimli

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

2008 20bin km de Seytan kirmizisi Aveo Hb araci 18.500tl ye aldim.

1300tl Lpg taktirdim.

150tl siyah film yaptirdim.

390tl takipciye verdim lpg islenmesi ve yeni ruhsat icin.

Arac en full olanindan birtek sunroof yok.

4 havayastigi
    Abs
    Celik jant - sis farlari - govde rengi ayna ve kapi kollari
    Otomatik klima
    Direksiyondan degistirilebilir mp3 calarli aux girisli teyp
    4 cam otomatik

Sizce aracin fiyati nasil?

Aracta gram cizik yok lastikleri yeni ve bakimli

Alıntıları Göster
    gayet iyi almışsınız hayırlı olsun allah kazasız belasz kullanmayı nasip etsin.

• quote:

gayet iyi almışsınız hayırlı olsun allah kazasız belasz kullanmayı nasip etsin.

Alıntıları Göster
    1.4 sx ler ne zman gelecek yahu bilgsi olan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartısılmaz

Arkdaşlar 1.2 KALOS BENDE KULLANDIM 4SENE FENA DEĞİLDİ ONDAN SONRA YENİ KASA SEAT TOLEDO ALDIM.TABİ TOLEDONUN MÜZİK KALİTESİ KULLANIS FARKI TABİ GEÇİYOR.KALOSU AMA KALOS BEKLENTILERININ O FİYATA ALINABILECEK KARŞILIGI VERIYOR BENCE ...BENCE SIZ LUKS BI ARABADAN INMISINIZ AVEOYA BINMIS GIBISINIZ

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar yeni açılan club sitemizde sizleri de görmek isteriz ChevroletClubTr

• quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

Merhaba arkadaşlar yeni açılan club sitemizde sizleri de görmek isteriz ChevroletClubTr

Alıntıları Göster
    yani aveonun Paris motor show da çekilmişş fotogrfları aşağıdaki gibidir, binek olan versiyonudur rs modeli değildir.

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

öküzün biri kötüğü çıkartıp altına bakmış sonrada takamamış :D

daha detaylı foto olamaz zaten :D sedan modelininde fotograflarının çıkmasını bekliyruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 3 Ocak 2011; 9:47:57 >

• quote:

yani aveonun Paris motor show da çekilmişş fotogrfları aşağıdaki gibidir, binek olan versiyonudur rs modeli değildir.

öküzün biri kötüğü çıkartıp altına bakmış sonrada takamamış :D

daha detaylı foto olamaz zaten :D sedan modelininde fotograflarının çıkmasını bekliyruz.

Alıntıları Göster
    bu arada
    http://news.infocar.com.ua/chevrolet_aveo_novoe_pokolenie_46305.html
    bu adreste video da mevcut

• quote:

bu arada
    http://news.infocar.com.ua/chevrolet_aveo_novoe_pokolenie_46305.html
    bu adreste video da mevcut

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni aveo hb tasarım olarak hem iç hem dış bence çok güzel olmuş ön kısım tanıdık geliyor ama

bazılarının arkasında aveo LS bazılarında aveo LT falan yazıyor ne anlama geliyor bu LS ve LT kısaltmaları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

arkadaşlar yeni aveo hb tasarım olarak hem iç hem dış bence çok güzel olmuş ön kısım tanıdık geliyor ama

bazılarının arkasında aveo LS bazılarında aveo LT falan yazıyor ne anlama geliyor bu LS ve LT kısaltmaları?

Alıntıları Göster
    donanım paketleri ls curizenin dolu paketi lt yi görmedim eskilerde s baz se dolu paketi.
  • quote:

donanım paketleri ls curizenin dolu paketi lt yi görmedim eskilerde s baz se dolu paketi.

Alıntıları Göster
    lt yi gördüm sizde görün sanırım aveonun full versiyonu için kullanılan model ismi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 3 Ocak 2011; 11:05:19 >

• quote:

lt yi gördüm sizde görün sanırım aveonun full versiyonu için kullanılan model ismi ..

Alıntıları Göster
    Aracın tipi harika.1.3 dizelide koyarlarsa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba
    Aveo sedan SE 1.2 ABS almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?
  • quote:

2 AYRI 1.3 DİZEL SEÇENEİ İLE GELECEK 75 VE 95 BG
  • quote:

quote:

2 AYRI 1.3 DİZEL SEÇENEİ İLE GELECEK 75 VE 95 BG

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 2006 model aveo 1.2 s var sis lambası takılıyor mu bi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: azdavayli

arkadaşlar bende 2006 model aveo 1.2 s var sis lambası takılıyor mu bi yardımcı olursanız sevinirim

büyük ihtimalle takılıyor sis farı yerinin kapak olması lazım ve arkadan vidalıdır. ama uygun bir sis farı bulmak ne kadar kolay olur onu tam olarak bilemiyorum...
  • quote:

quote:

büyük ihtimalle takılıyor sis farı yerinin kapak olması lazım ve arkadan vidalıdır. ama uygun bir sis farı bulmak ne kadar kolay olur onu tam olarak bilemiyorum...

Alıntıları Göster
    saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azdavayli -- 21 Şubat 2011; 21:26:15 >
  • quote:

quote:

ya bişe daha sorcam bizim tamponda yer yok onu nasıl ayarlara biliriz bir yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

ya bişe daha sorcam bizim tamponda yer yok onu nasıl ayarlara biliriz bir yardımcı olursan sevinirim

var hocam bu resimdeki sis farlarının olduğu yer sedanlardan bahsediyorum siyah ızgara şeklinde bir plastikle kaplı ya üzerine ya da ızgarayı söküp takıyorsun ben de taktıracam..çünkü silecek kolunda düğmesi de hazır bu da takılabileceği anlamına geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

quote:

quote:

quote:

var hocam bu resimdeki sis farlarının olduğu yer sedanlardan bahsediyorum siyah ızgara şeklinde bir plastikle kaplı ya üzerine ya da ızgarayı söküp takıyorsun ben de taktıracam..çünkü silecek kolunda düğmesi de hazır bu da takılabileceği anlamına geliyor..

Alıntıları Göster
    ben bir de body kit istiyorum acaba taktıran birileri var mıdır?fiyatı nedir kendimiz takabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

ben bir de body kit istiyorum acaba taktıran birileri var mıdır?fiyatı nedir kendimiz takabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    Merhabalar. Bende yeni 2011 Aveo SE 1.4 HB AT ABS aldım. İlk kullanım izlenimlerim olumlu. 26.000 tlye kaskoyuda oradan yapınca 5 sene garanti ile aldım. Kısaca aynı sınıfta 32.000, 33.000 civarı vermektense bu uygun geldi. Kullanımı çok rahat ve sessiz bir araç sınıfındaki diğer araçlara göre. İlk izlenimim şehir içi 34 kuruş civarında yakıcak gibi şehir dışı ise 22 kuruş civarında yakacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz2200 -- 4 Mart 2011; 10:53:30 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.