Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam araba tüplü değil. benzinli. ona rağmen bu hatayı veriyor.
  • gokeri06 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 2 gündür aveo 1.4 LS HB 2011 modeline sahibim, araca hız sabitleyici taktırabiliyor muyum? otomatik vites araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: essi_cash

arkadaşlar 2 gündür aveo 1.4 LS HB 2011 modeline sahibim, araca hız sabitleyici taktırabiliyor muyum? otomatik vites araç..

aracınız eski kasa mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

quote:

aracınız eski kasa mı?

evet eski kasa, en yenisinden değil yani
  • takılacağını sanmıyorum ancak yine de servis müdürüne sorup yazarım buraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

takılacağını sanmıyorum ancak yine de servis müdürüne sorup yazarım buraya...

tamam, sağolun, yanıtınızı bekliyorum
  • merhaba arkadaşlar 2013,5 Aveo Sedan Dizel LT aracım var. 12.000 km Saten Gri

Kısmetse memlekete gideceğim. Çanakkale'de Ekşi Kardeşler Opel Bayiinde aracımdaki ufak kronik arızalar için garantiye sokacağım.
    Daha önce bu servisi deneyen var mı? Ben aracımı Eskişehir'den aldım genel olarak memnunum. Küçük bir kaza geçirmiştik, kaskodan yaptırdım kaporta arızasını. Ama Çanakkaleyi denemedim. Deneyip memnun kalan varsa 15.000 km bakımını da erken yaptıracağım. Teşekkürler.
  • 1.4 benzinli yeni aveo

antalya - marmaris ( 2 gün marmaris etrafındaki yerler gezildi ) , marmaris - antalya güzergahı bagaj full 3 kişi sürekli klima açık şekilde ortalama 270TL yaktı. baktığımda 850km yol yapmışım. (ort. 6.2lt yazıyor) araç klima açıkken dahi standart 1.4 motor için gayet tatmin ediciydi.

giderken lastiklere 35psi hava basmıştım , hiç gerek yokmuş , dönüşte 33psi 'ya ayarladım bariz konfor farketti. tabi üstünde gelen lastikler var hala 36bin km dir (conti 2 premium contact) hamuru da yapısı da sert .

bilmek isteyene bilgi olsun .
  • qwertylion kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar çok araştırmadan ani bir kararla aveo hb 2011 LS tam otomatik modelini aldım, km'si çok düşük, kazası boyası yok..
    yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, direksiyonunda bir problem vardı, sanayiye götürdüm, direksiyon kutusu arızalı, değişecek dediler, o tamam, serviste değiştireceğim..
    ama benim asıl problemim araç LPG'li ve şuan için km'de 30kuruş yakıyor, şehiriçi kullanımı biraz arttığında bu 33-34 kuruşa kadar çıkıyor.. nasıl bu kadar çok yakar anlamıyorum.. bu yakıt tüketimi normal mi bu araç için?

bi de aracın euro ncap ' tan 1bucuk yıldızı varmış, bilmiyordum, yeni öğrendim, zarar etmeden satabilirsem hemen satacağım galiba..
  • quote:

arkadaşlar çok araştırmadan ani bir kararla aveo hb 2011 LS tam otomatik modelini aldım, km'si çok düşük, kazası boyası yok..
    yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, direksiyonunda bir problem vardı, sanayiye götürdüm, direksiyon kutusu arızalı, değişecek dediler, o tamam, serviste değiştireceğim..
    ama benim asıl problemim araç LPG'li ve şuan için km'de 30kuruş yakıyor, şehiriçi kullanımı biraz arttığında bu 33-34 kuruşa kadar çıkıyor.. nasıl bu kadar çok yakar anlamıyorum.. bu yakıt tüketimi normal mi bu araç için?

bi de aracın euro ncap ' tan 1bucuk yıldızı varmış, bilmiyordum, yeni öğrendim, zarar etmeden satabilirsem hemen satacağım galiba..

Hocam eski aveo ile yeni aveo cok cok farkli her yonden. Yenisi full donanimli ve b sinifindaki en guvenli euro ncap den 5 yildizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chevrolet Aveo 1.4 SE 16v 2ab abs 2007 model ile aranızdayım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

quote:

Hocam eski aveo ile yeni aveo cok cok farkli her yonden. Yenisi full donanimli ve b sinifindaki en guvenli euro ncap den 5 yildizli.

ben eskisiyle yenisinin çok farklı olduğunu biliyorum, ama 4bin TL fazla para gerekiyordu, alamadım yenisini, eskisini aldığım fiyata da aveo'dan başka alınabilecek, onun kadar modelli başka araç yoktu, lafın özü artık almış bulundum kullanmaktayım..
    bu yakıt tüketimi normal mi? 33-34 kuruş şehiriçi lpgli bir araç için (otomatik de olsa) çok değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

quote:

ben eskisiyle yenisinin çok farklı olduğunu biliyorum, ama 4bin TL fazla para gerekiyordu, alamadım yenisini, eskisini aldığım fiyata da aveo'dan başka alınabilecek, onun kadar modelli başka araç yoktu, lafın özü artık almış bulundum kullanmaktayım..
    bu yakıt tüketimi normal mi? 33-34 kuruş şehiriçi lpgli bir araç için (otomatik de olsa) çok değil mi?

LPG ile tek çalışmam 2004-2006 yılları arasında Fiat Uno 70s karbüratörlü aracımla olmuştu. o zaman lpg gayet ucuzdu max. 2.13 leri görmüştüm litre fiyatı. 27TL lik lpg ile antalya'dan fethiyeye gidiyordum. şimdi durum farklı.

1.4 motorda manuel araca lpg taktıranların ş.içi ortalaması 8.5lt gibi sanırım forumlarda okuduğum kadarıyla.(yanılıyorsam düzeltin)

otomatik araçta bu 1 - 1,5 lt fark etse 10lt aşağı yukarı diyebiliriz. eh lpg de 3.35tl ortalama e o zaman normal.

• 2013 aveo lt hb aracimi sifir almistim start stop calismiyor ilk aldigimda çalışıyordu ama her debriyajdan cekince devreye giriyor diye devre disi birakiyordum yakin zamanda tekrar kullanmak istedim sirf durmak icin kirmizilari bekledim ama vitesi bosa atip debriyajdan cekince araba hala calisiyor

• incioz kullanıcısına yanıt
    Garanti yok mu? Servise götür yapsınlar.

• Garanti var da ufacik bir cizik icin camurlugu boyayacagiz 7 gunden once cikmaz deyip gozumu korkutmislardi ben de ojeyle boyamistim cok ama cok kucuktu ustelik yani diyecegim en kucuk bi sey icin bile kac gun arabasiz kalmayi goze alamiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incioz -- 12 Ağustos 2014; 16:47:36 >
    Yapacak bir şey yok maalesef. Hangi ildesiniz?

• Ankaradayim ben

• Arkadaşlar 19bine kadar sedan araç bakıyorum. En uygun chovrolet'ler görünüyor. Pek bilgim yok.
    Aveo mu seçmeliyim yoksa lacetti mi? HAngi modellere bakmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Start&Stop bilgisayar tarafından yönlendirildiği için bazı şartlar sağlanmadan devreye girmiyor (Klima çalışırken -bazen klima çalışırken devreye giriyor fakat çok beklemeden tekrar çalıştırıyor motoru, yarım debriyaj yapıp çekince, motor tam ısınmamışken vs.)
    Tabi bunlara rağmen devreye yine girmiyorsa servise göstermek gerek. Bende de el gazı çalışmıyor 70.000 bakımı geldi serviste yaptıracağım.

Bu arada geçenlerde haber çıkmıştı,Aveo'nun el gazı devreye girmiş ve ne fren tutuyormuş ne de sistem devre dışı kalıyormuş, yollar boşaltılmış sürücü bariyerlere çarpıp zor durdurmuş arabayı, aman dikkat :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.