Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim start stop sus olarak duruyor gerci artik lpg taktirdim start stopun lpgye ne etkisi ne bilmiyorum ama benim tek sorunum arabami lpgye alistirana kadar oldukca sıkınti yasamam :D bir de sanki 6. Vitesi olsaydi iyi olurdu diye dusunmedigim de olmuyor degil hani erkenden vites istiyor 4. 5. Viteste gidiyorum her yere ya da ben alisamadim 1.6dan 1.4e gecince :D ya da arabam bozuk :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incioz kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum bendeki 2013 Sedan 1.3 Multijet. Bende daha önce Kia Rio vardı 1.5 110hp ondan sonra Aveo çok tutuk geldi bana. Az bi devirden düşünce kendini toparlayamıyor hemen vites istiyor.
    Ama tabi kasa,iç mekan ve güvenlik olarak Rio yanına bile yaklaşamaz Aveo'nun.
    Gören çok pahalı zannediyor ona şaşırıyorum. 2013 Focus Sedan var bende (Şirket aracı) millet dönüp bakmıyor bile ama bu arabayla misal bir mekana gidince valeler buyur abi ediyorlar :)

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Bendeki de 2013 1.4 benzinli hb benimki ama arka farlarina vuruldum bir de rengine :) 1.6 astradan gectim buna ama o 8 valfti bu 16 valf astra aveonun yaninda daha hantal kaliyor bence ama aveo da daha cok vites istiyor acaba ben mi bir sey yaptim diye dusundum cunku rodajda hep dusuk devirle kullandim simdi de gayet hor kullaniyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incioz -- 12 Eylül 2014; 16:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Arkadaşlar 19bine kadar sedan araç bakıyorum. En uygun chovrolet'ler görünüyor. Pek bilgim yok.
    Aveo mu seçmeliyim yoksa lacetti mi? HAngi modellere bakmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Lacetti sx bak

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

Arkadaşlar 19bine kadar sedan araç bakıyorum. En uygun chovrolet'ler görünüyor. Pek bilgim yok.
    Aveo mu seçmeliyim yoksa lacetti mi? HAngi modellere bakmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Lacetti sx bak

büyüklükten mi? Donanımdan mı? yoksa malzeme kalitesinden mi?
  • quote:

quote:

quote:

Lacetti sx bak

hocam alacaksanız yeni nesil aveo alın ama almayacaksınız kesinlikle lacetti sx alın zaten bır ustu cdx dir sx altındaki modeli donanım olarak en boş kasadır,eskı kasa aveo yada kalosdan çook çok sağlam bir arabadır utandırmaz yarı yolda bırakmaz bakımdan bakıma aracın bakımını yapın yeterli kardeşimde var 2004 model 10 yaşında araç geçensene trigeri değişti bu senede aküsü bir akü 10 sene gidermi buyurun siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 16 Eylül 2014; 13:07:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lacetti sx bak

hocam alacaksanız yeni nesil aveo alın ama almayacaksınız kesinlikle lacetti sx alın zaten bır ustu cdx dir sx altındaki modeli donanım olarak en boş kasadır,eskı kasa aveo yada kalosdan çook çok sağlam bir arabadır utandırmaz yarı yolda bırakmaz bakımdan bakıma aracın bakımını yapın yeterli kardeşimde var 2004 model 10 yaşında araç geçensene trigeri değişti bu senede aküsü bir akü 10 sene gidermi buyurun siz düşünün.

Azami 19binim var. Yeni nesil alamıyorum. Aveo sedan ya da lacetti hb bakıyorum o nedenle.

yorumlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lacetti sx bak

Azami 19binim var. Yeni nesil alamıyorum. Aveo sedan ya da lacetti hb bakıyorum o nedenle.

yorumlarınız için teşekkür ederim.

rica ederim

• Selam bende bu aralar Aveo yu inceliyorum. 2012 Sedan modeli hakkında elimden geldiği kadar bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Füme rengi çok güzel. Fakat modeller arasındaki farkı bir türlü bulamadım. LS, LTZ vs hangisinin ne gibi artıları var yardımcı olabilirseniz sevinrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Selam bende bu aralar Aveo yu inceliyorum. 2012 Sedan modeli hakkında elimden geldiği kadar bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Füme rengi çok güzel. Fakat modeller arasındaki farkı bir türlü bulamadım. LS, LTZ vs hangisinin ne gibi artıları var yardımcı olabilirseniz sevinrim.

Alabiliyorsanız LTZ alın, daha yüksek beygir ve tork, iyi donanım. Donanım sıralaması iyiden kötüye LTZ>LT>LS . Ben LS aldım, ilk göze çarpan Sis farı olmaması, arka camların manuel olması, jantların orijinalini bilmiyorum sağolsun aldığım kişi orijinal çelik alaşım 16" taktırmış çok hoş duruyor.
  • Arkadaşlar selam.. 2012 bir aveo buldum yeni kasa LT.. beğendim aracı.. kullandığımda alışık olmadığımdan mıdır bilmiyorum ama vites geçişlerinde sıkıntı var gibi geldi sanki bana.. belki ben alışmadığım için doğru devri verememiş de olabilir tabi.. genel olarak araçla ilgili yorumlarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir?

bir de asıl sormak istediğim şey şu: araçta 5400 tl ve 290 tl'lik 2 adet hasar kaydı çıktı.. hadi 2. si çok önemli değil ama ilk hasar için ne düşünürsünüz? sizce mantıklı mıdır böyle bir alışveriş?
  • wrrr kullanıcısına yanıt
    sahibi size kazayla ilgili net bilgi verdi mi yoksa saklamaya mı çalıştı, veya lafı ağzında geveledi mi mesela?
    benim araçta da var hasar kaydı ama satarken "bu da hasar kaydı, şöyle şöyle oldu, şunu şunu yaptırdım, şuradan teyit edebilirsin" derim örneğin.
    bu sebeple araç alım satımlarında aracın hasar kaydı hakkında satıcının tavrı önemlidir. sürekli birşey saklamaya çalışıyorsa kaydı olmayan bir hasar bile olabilir diye uzak dururum ben.
  • Otomatik araca gecmek icin 1.3dizel ltz hb hatasiz aveomu satiyorum. Otomatik aracla takas da olabilir. Ilgilenen olursa diye ozellikle bu konuya yazmak istedim. Aracin sahibinden sitesindeki ilan kodu :183363979

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-hatasiz-boyasiz-dizel-ltz-aveo-6-ileri-hb-183363979/detay/
  • 2012 model chevrolet aveo sahibiyim , araç 1.3d LTZ dizel 95 hp sedan , araç code 24 sorunu veriyordu son 2-3 haftadır , araştırdım plaka lambası sorunu yazıyordu forum sitelerinde , ancak plaka lambası yanıyordı , bugün marşa bastığımda araba çalışmadı akü bitmiş , takviye attık çalıştırdık , servise gittik yaklaşık 13 km stop ettirdik tekrar denedik çalışmadı , şu an serviste araç aküsü doluyor sizce sıkıntı ne olabilir ?
  • Arkadaşlar Aveo 2006 yada 2008 alsam 2-3 sene sonra satarken çok zorlanıyor? Birde Bu araçların alt takımları çok iyi değil diyorlar sizin düşünceniz nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenomen106 F kullanıcısına yanıt
    servis ne söyledi? var mı bi gelişme?
  • arkadaşlar 15-16 bin tl'ye araba araştırıyorum.

chevroletin fiyatları uygun geldi?
    bu araçların sıkıntısı var mı? kalos tutulmadığından dolayı mı fiyatı böyle?

aveo ile kalos'un farkı nedir?

parça sıkıntısı var mı? pahalı mı ucuz mu? araştırırken burada buldum kendimi.

ikinci elde sıkıntı var galiba. aveo, kalostan daha çok mu tutuluyor?
  • tiryaks T kullanıcısına yanıt
    Şimdi kalos ve aveo aynı araçlardır.2004 2008 arası ilk kasa aveolar türkiye ve bazı ülkelerde kalos adıyla satılmıştır.Ülkemizdede 2007 den sonra aveo adını almıştır.Son kasa aveolarda amerikada sonic adıyla satılıyor.Araçlar fiyatına göre gayet iyi motorları güçlü araçlardır.2007 den beri kullanıyorum parçalarıda çok pahalı değil 2. Eli bir palio clio gibi değil ancak satılmıyorda değil ve bu araçlara görede birçok artısı mevcut...

• Chevrolet aveo yeni kasa 2011 1.4 LT benzinli ile aranıza katıldım.Umarım üzülmem,pişman olmam...
  • jemjem kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.