Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1.2s aveo var motor yağı değiştirecem ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    aveo 1.4 otomatik şanzuman hakkında bilgisi olan var mı ?
    2008 modeller 4 ileri mi 6 ileri mi ?
    4 ileri olan araçlar yüksek devirlerde mi çalışıyor ?
    Bir ara 4 ileri bora kullanmıştım , rezaletti. 90 km/saat Hızı geçince motor devri çok yükseliyordu. Bundan dolayı hizlanamiyordum

• Aracım 2011 klasik kasa Aveo HB. otomatik. Rölantideyken, örneğin ışıklarda beklerken eğer klima açıksa 1 de bile olsa aşırı titreme yapıyor. sonuçta 1,4 100 beygir motor bana anormal geldi. LPG bile yok. daha önce manuel spark kullandım 1,2 motordu klima banamısın demezdi araba. normal midir?
  • selimonay S kullanıcısına yanıt
    hayır normal değil bende 2011 model aveo sd var manuel vites,klima açıkken kesinlikle titreme..vs yok
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    aylardır gösterge 4 litreyi gösteriyor yani ortalama 4 litre yakıyorum. Araba kesinlikle çok iyi harika bir şey fiyatına göre.
  • arkadaşlar merhabalar 4 gün sonra uzun yola cıkacagım

aracım aveo 2011 1.2 ls son kasa değil bir alt kasası
    araç 62000 kmde ancak kafama takılan yağına baktım yağı iyi duruyor

ancak kimi yerlerde aracın 60000 km den sonra v kayısının değişmesi gerektiği söyleniyor bu v kayısı beni 70000 km ye kadar götürmezmi

birde bujülein ve filtrelerin acil değişmesi gerekirmi sizce
  • V kayışını bilmem ama diğerlerini degistirin. Hem yakıt tüketimi hem çekişi iyi etkiliyor.Geçen sene gittiğimiz uzun yolu dünde gittik.Hava filtresi,yağ ve buji değişimi olmuştu sadece.Hem daha iyi çıkıyodu hem daha az yaktı bu sene.Bizim araçta 1.2 ama benzinli.

• uzun yolda hepsi risk bence v kayışı dahil diğerlerini de değiştirin
  • Teşekkürler arkadaşlar
    Birde cd çalar da sorun yasıyorum cd yi içine almıyor bir yöntemi varmi bunun eject tuşuna basınca geri çıkartıyor ama içine otomotik olarak almıyor bunun bir yöntemi varmdır acaba

• Aveo 2008 model 1.2 S için ne düşünüyorsunuz ?

Uygun fiyatlı böyle bir model buldum. Araç temiz ama chevrolet çekildiği için biraz şüpheliyim.
  • Bence fazla takılmayın piyasa işine eğer binecekseniz,sonuçta piyasada az yok bu araçtan.Sürüşü zevklidir ama biraz sert süspansiyonları tutuşu da iyi savrulmaz kolay.Eğer temizse içine bi oturun içinize sinerse tavsiye ederim,iki senedir sorun çıkarmadı.Bir de 2009 ve üstüne bakın onlar 84 bg,öncesi 72 bg.Kolay gelsin.

• Cümleten Merhabalar,

Artık bizde bir chevrolet üyesiyiz. Eşime direksiyonunu geliştirmesi için 2007 1.4 SE hb doğuştan BRC li bi araç aldım akrabamdan fakat ondan çok ben kullanır oldum şehir içi gayet başarlı ve zevkli bir araç, torku ve düşük devirde stop etmemesi en büyük + sı oldu bana göre.

Aracım ilk sahibinden beri bayanlar tarafından kullanılmış buna bağlı küçüklü büyüklü hasar kayıtları var buna rağmen bayiden çıktığı gibi tertemiz. 78bin km de. ( ilk sahibini tanımıyorum 2. kuzenim 3. sahibi biziz). Araç 2012 den beri gözümüzün önünde sayılır ve tam bakımlı.

Beni en çok şaşırtan tarafı yakıtı oldu foruma da baktığımda ya çok az yakıyor ya da çok aşırı yakıyor gibi görüşler var, orta halli yakıyo diyene rastlamadım şimdi sizlerle yakıt tüketimimi paylaşmak istiyorum.

Ankara - Karabük 225 km 90-110 kmh arası 5 yetişkin ve çantalar dahil, zaman zaman klima açık haliyle yolculuğun sonunda 33 Liraya tekrar fulllendi LPG 2.3krş yani 100= 6.4lt 1km=14.5krş

Ankara Şehir içinde evim ufuktepe ve dik yokuşları olmasına rağmen zaman zaman klima açık haliyle 21-22 krş yakmakta (Lpg 2.1 lira opet veya Petrol ofisi
    Yani anlayacağınız ben yakıt konusunda aşırı derecede memnun olanlardanım belkide bu durum bakımla ilgili olabilir.

Uzun yolda hız ve konfor konusunda aradığımı bulduğum söylenemez. Kendim şirket aracı kullanıyorum Dacia logan mcv dizel bayiden ben çıkartmıştım şuanda 250bini gördüm uzun yolda aveo dan daha güvenli ve atik geldi. Hatta eveoyla dönüşte hızlı gelmek istedim yolun tamamını benzinde gelmeme rağmen performansı yeterli gelmedi,

Haftaya senelik iznimde 2 haftada yaklaşık 4 bin km yol yapacam uzun yol konusunda bu araçta bilinmesi ve yapılması gereken bi durum varmıdır ? bana neler önerebilirsiniz ? Özellikle Hb araç konusunda merak ediyorum. Toplam 400 bin km nin üzerinde araç tecrübem var fakat HB olarak ilk 2bin kilometrem diyebilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum .
     && CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&
    Tatil dönüşü deneyimlerimi sizlerlede paylaşırım .

Teşekkürler
     && CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

• Arkadaşlar merhaba.
    2011 AVEO HB 1.4 SE Tam Otomatik aracım var. Araç benzinli ve fazla yaktığı kanaatindeyim. Otogaz taktırmayı düşünüyorum. Bir otogaz dönüşümü yapan usta ile konuştum. Atiker ve zavoli bayisi bu usta. Bana, aracınız aslında otogaz için uygun değil. otogaz taktırırsanız bir süre sonra motor içindeki subaplar bozulabilir dedi. Onunda size maliyeti yaklaşık 2000-lira olur dedi.
    Sizden almak istediğim bilgi şu; aracına otogaz taktıran var mı? Varsa hangi marka taktırdınız. Taktırdıktan sonra aracınızda subap veya başkaca bir sorun oluştu mu? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 03.08.2015 tarihinde aracım çalındı.
    34 JS 2197 plakalı, 2012 model beyaz 1.3 Sedan.
    Siyah film cam, jaws anten, krom detaylar var diğerlerinden farklı olarak.

Olurda yolda falan görürseniz haber verin lütfen.

İstanbul Ümraniye'de çalındı bu arada.

• Bu aracın otomatiği alınırmı ? Ülkeden çıktı diye herkes elinden çıkarmaya çalışıyormuş diyorlar. ayrıca 2012 otomatik ve temiz olanı ne kadar eder ? ve şehir içi tüketimi ne kadar ?
  • Eğer hemen satmayacaksanız çok takılmayın bence ülkeden çıkma işine,sonuçta batmış bir firma değil.Hala aynı araçtan Amerika da satılıyor.Otomatikler sorunsuz diye biliyorum.Ancak yeni aveo fiyat ve tüketim hakkında bilgim yok.

• Arkadaslar 2012 lt otomatik nasildir. Tavsiye edermisiniz. Kullanimi, yakiti. Acemiyim. Dusuk fiyatli bi arac alayim diye dusunuyorum bi taraftan ama bi taraftanda elimdeki paranin ustune biraz kredi kullanip bu aractan alayim diyorum. En azindan 10 yasin ustundeki araclara gore daha iyi olur diye dusunuyorum.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Geçmis olsun hocam inşallah tez zamanda bulunur sorması ayıp nasıl çalındı

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sabaha karşı 5'te eve hırsız girdi, anahtar ve cüzdanı çalıp kaçtı. Artık bulundu bulundu, bulunmadı paramızı alacağız kaskodan.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçmiş olsun hocam Allah bir daha yaşatmasın

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.