Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amin. Allah kimseye göstermesin. Bu şerefsizler cezasız kaldıkça maalesef daha çok kişinin canını yakacaklar. Yakalanınca 6 ay yatıp çıkmanın bilincinde oldukları için gayet rahatlar!
  • Arkadaşlar merhaba, dun 2009 otomatik sedan aveo aldim. Arabadan cok anlamam cocugum olacak Allah kismet ederse bu nedenle aldim. Ancak kafama takilan bir kac sey var. Ruhsatta sadece aveo sedan 1.4 16 v yaziyor. Yani s ls se sx falan yazmiyor aracta 2 airbag, klima, abs var se modelimi oluyor. Ruhsatta da neden yazmaz anlamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • euthanatos E kullanıcısına yanıt
    Ls ise zaten arkada yazar Aveo yazısının yanında.Yazmıyosa ama iki airbag varsa se dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Bizim ruhsatta yazıyordu sanki.
    Hayırlı olsun.

Kapi kollari govde renginde degilse siyahsa S
    Kapi kollari govde rengi ama celik jant yerine kapak varsa SE

Orijinal celik jant,dort kapi cam otomatigi varsa SX modelidir

• Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Simdi baska dert var kasko yaptirdim acente sedan arabaya hb ibaresi koymus iptal ettirdim kaskoyu. Baska yere yaptirdim kaskonun tip kisminda aveo sport 1.4 16v se yazmis. Sizce hasar durumunda sorun cikarmi ruhsatta sadece aveo sedan 1.4 16 v yaziyor

kasko şirketlerine güven olmaz bence düzelttirin
  • Arkadaşlar, 4 yıllık aveo'muzu bu hafta itibariyle sattık. Bu forumdan da ayrılıyorum. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkal -- 17 Kasım 2015; 21:55:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.. kız kardeşime otomatik bir araç arıyorum fiyatlarından dolayı aveo lara bakıyorum...
    2010 ve 2011 model 50.000 km geçmemiş 3 tane araç buldum...

2011 HB 1.4 LS
    2010 1.4 SE

bu modellerin ne farkı vardır biliyor musnunuz? LS - SE?
    28.000 tl civarına tavsiye eder misiniz....
  • Otomatigi hakkında bir bilgim yok ama se ve ls çok donanım farkını ben de bilmiyorum.ikisinde de ABS ve 2 airbag var.İkisinde de koltuk yükseklik ayarı var.Yine de bir araştırın ama fazla bir fark olacağını sanmam.

• pulashibee kullanıcısına yanıt
    araç eski kasaysa arkasında ls yazdığına bakmayın
    3 versiyon vardır:s,se,sx

S:tek hava yastığı,abs yok,kapı kolları ve dış aynalar siyah renk,yükseklik ayarlı direksiyon yok
    SE:çift hava yastığı,abs var,dış kapı kolları ve dış aynalar gövde renginde,yükseklik ayarlı direksiyon var (s modelinden ek olarak olan özellikler)
    SX:4 hava yastığı,elektrikli dört cam,dijital klima,çelik jant,6hoparlör,sis farı (se modelinden ek olarak olan özellikler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 5 Aralık 2015; 22:25:03 >
  • Arkadaşlar eski kasa otomatik 1.4 aveo düşünüyorum fakat donanim farklarını tam olarak bulamadım. S,se ve sx arasındaki donanim farklari nelerdir.

• Merhaba arkdaslar
    Yeniyim yardimci olacaginizi dusunuyorum aveo 2011. Se hb araba var kaza yapmis cekme belgeli ve agir.hasar.kayitli kazasi camurluk.ve kapida var sadece buyuk.kazasi.oncesindede yok.sorguladim ben.bu araci yirmi.bine mal.edip.binmek.istiyorum sizce degermi 17 alsam 3 bin masrafi var arastirdim.
    Yardimci olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycumali -- 9 Aralık 2015; 20:26:38 >
  • Merhaba arkadaşlar 2012-2014 arası aveo otomatik vites almayı düşünüyorum. Sizce almalımıyım ? tavsiye edermisiniz? yakıt ? kronik bir sorun var mıdır? cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yeni kasadan anlamam ama aveo da kronik sorun duymadım ben.O fiyatlara alınabilir bir araç ama daha iyi bilen birisinden de bilgi alın.

• violansek V kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun yok alabilirsiniz

• aveo 2013 model için uyumlu kolçak kullanan varmı? tavsiye arıyorum?
  • Merhaba arkadaslar.
    Nasip olursa aveo 1.3 d Ltz almayi dusunuyorum. 2012-2013 bu arac icin 37-38 bin fazlami ?
    Birde bu arac icin dusunceleriniz ve tavsiyelerinizi duymak isterim. Tesekkurler. Iyi forumlar.

• Yeni aveo forumu var sanırım oraya yazarsanız daha iyi bilgilendirir arkadaşlar.Benim yenisi hakkında bilgim pek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Merhaba arkadaslar.
    Nasip olursa aveo 1.3 d Ltz almayi dusunuyorum. 2012-2013 bu arac icin 37-38 bin fazlami ?
    Birde bu arac icin dusunceleriniz ve tavsiyelerinizi duymak isterim. Tesekkurler. Iyi forumlar.

sedan ise olabilir ancak km epey düşük olmalı yoksa 35000tl fln ödenir hb ise 1000-1500 daha ucuza alınır.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.