Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşın da dediği gibi T200 araç.Orjinal değil galiba teyp.T250 lerde 2010 dan sonra tümünde mini usb vardı ama bu modelde olmayabilir.Bir de sx değilse büyük ihtimal orjinal teypte de yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t200 nedir anlamadım.
    benım araba che. aveo hb 1.4 sx 2007 model.

teyp orjinal diye biliyorum.

@gkhn2355 @haymanali2006
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Sizinki başta kalos olarak çıktı ama aveo daha çok tutulunca ismi Aveo yapıldı.Yani tamamen satış stratejisi.
    Sizinki T -200 seri olarak geçiyor. Yabancılar '05 Aveo da der.T 250 ler classic sedanlar ve 2009 yılında yeni çıkan hb Aveo lar.Bunlarada '10 deniyordu galiba.
    En son çıkan yeni kasa ise T 300 serisi.
    Sizinki sx ise mini USB girişi olması lazımdı.Teyp orjinal mi bende tam çikaramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Sizinki başta kalos olarak çıktı ama aveo daha çok tutulunca ismi Aveo yapıldı.Yani tamamen satış stratejisi.
    Sizinki T -200 seri olarak geçiyor. Yabancılar '05 Aveo da der.T 250 ler classic sedanlar ve 2009 yılında yeni çıkan hb Aveo lar.Bunlarada '10 deniyordu galiba.
    En son çıkan yeni kasa ise T 300 serisi.
    Sizinki sx ise mini USB girişi olması lazımdı.Teyp orjinal mi bende tam çikaramadım.

anlamadım.o kadar bilgim yok ama ruhsatta 2007 aveo yazıyor.teyp orjinal olması lazım.yani oyle dedi adam.mini usb teyp üstündemi yoksa baska bir yerdemi.gerci her yere baktım bulamadım.
    yapacak bir sey yok.cd ve dvd olarak mp3 calıyormus ama onu ogrendim.oyle takılıcaz artık.
    birde sx oldugu nerede yazar bunun?
    supheye dustum şimdi.
  • Bu punkt teyp orjinal. Teybin ölçüsü standart gibi, onu çıkarıp 50-100 liraya bir tane takılabilir gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Bu punkt teyp orjinal. Teybin ölçüsü standart gibi, onu çıkarıp 50-100 liraya bir tane takılabilir gibi duruyor.

anladım önemli değil artık cd den dinleriz.
    cok sordum ama bir sey daha danısıyım size.

bu torpido vites kutusunun orası kapı kolların ve direksiyondaki yerler soyulmus.daha dogrusu kararmıs falan.nette baktım kaplamalar var.
    sunun gibi http://www.demirciogluoto.com/chevrolet-aveo-2004/2006-arasi-30-parca-gri-renk-torpido-kaplama

nasıl olur.cok cirkin duruyor.komple degissen oraları sanırım cok para tutar.

Sx çelik jant vardır.Ön koltukların yan tarafında airbag yazar.Kapı kolları gövdeyle aynı renktir.

• quote:

My link varsa ve 2012 ise büyük ihtimal olabilecek en donanımlı olanıdır. Km çok iyi (orjinalse).Donanım olarak baya doludur.Bu km de sorun çıkaracağını sanmam.Fiyatı biraz daha düşürebilirsiniz mümkünse ama km ye göre fiyat yinede iyi gibi.

İlan No: 279895061

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ogretmenden-boyasiz-ciziksiz-yeni-kasa-aveo-ltz-sedan-279895061/detay

Hocam link bu

• quote:

Sx çelik jant vardır.Ön koltukların yan tarafında airbag yazar.Kapı kolları gövdeyle aynı renktir.

çelik jant var kapı kolları govdeyle aynı ama airbag dikkat etmedim.bakarım akşama.
  • Araç çok temiz kullanılmış gibi duruyor. Fiyatı iyi bence eğer km si orjinalse.Eğer gidip bakma imkânınız varsa inceleyin derim.Fiyatı biraz düşürün mümkünse.Ama piyasaya göre çok da yüksek değil fiyatı.

• Arkadaşlar aveo 2011 sedan classic için double dyne teyp kullanan varmi

• geçici ruhsatta 1.4 sx yazıyor ama plaka detay sorguda 1.4 se yazıyor.
    hocam eğer sis farı varsa sx tir.Yoksa se dir.Ruhsatta yanlış olabilir.

• arabanın önü böyle  && CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&
    Bu mesaja eklenen görseller:

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB &&

Sizin araba full donanım.(sx)

• Evet tekrrdan konteol ettim.yan yanlaeda airbagde var.bir tek teypte mini usb yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

Bu punkt teyp orjinal. Teybin ölçüsü standart gibi, onu çıkarıp 50-100 liraya bir tane takılabilir gibi duruyor.

bu torpido vites kutusunun orası kapı kolların ve direksiyondaki yerler soyulmus.daha dogrusu kararmıs falan.nette baktım kaplamalar var.
    sunun gibi http://www.demirciogluoto.com/chevrolet-aveo-2004/2006-arasi-30-parca-gri-renk-torpido-kaplama

Başka forumda yapanlar vardi(krom ve ahşap görünümlü) ama sadece havalandırma ızgaralari, teyp çerçevesi, konsol çıtaları filan siz baya parçadan bahsetmişsiniz. Sizin bulduğunuz detaylıysa ona birşey diyemem. Birde yine carbon filmle kaplayanlar vardı. Onu da araştırabilirsiniz. Bu forumda buldum bir tane;
    @@Blacklabel35 den alıntı. Kalosa uygulamış kendisi, güzel olmuş.

Forumda bir arkadaş direksiyon boyamıştı. Sizde konsolu ve direksiyonu boyayabilirsiniz. Konu linkini vereyim.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112213181&p=1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

Başka forumda yapanlar vardi(krom ve ahşap görünümlü) ama sadece havalandırma ızgaralari, teyp çerçevesi, konsol çıtaları filan siz baya parçadan bahsetmişsiniz. Sizin bulduğunuz detaylıysa ona birşey diyemem. Birde yine carbon filmle kaplayanlar vardı. Onu da araştırabilirsiniz. Bu forumda buldum bir tane;
    @@Blacklabel35 den alıntı. Kalosa uygulamış kendisi, güzel olmuş.

Forumda bir arkadaş direksiyon boyamıştı. Sizde konsolu ve direksiyonu boyayabilirsiniz. Konu linkini vereyim.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112213181&p=1

Eyvallah.guzel olmus.inceliyim bakiim.

• iyi akşamlar arkadaşlar. kazasız değişeni boyası olmayan. 2011 model 55 bin km 1.4 SE Aveo alacağım. 27 500 e anlaştık. Fiyatı hakkında ne diyorsunuz . ayrıca ilerde satmak istersem çok sıkıntı çeker miyim ? Lütfen acil cevap bekliyorum. Bir kaç güne alabilirim.
  • Otomatikse piyasası bu zaten.Düzse ve çok da temiz değilse biraz daha kırmaya çalışın.Çok temiz bi araç fırsatı kaçırmayayım derseniz bilemem.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.