Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    km 30bin altı ise verilebilir.aynı fiyat aralığındaki linealardan symbollerden çok daha iyidir aveo.
  • Marka Chevrolet
    Seri Aveo
    Model 1.4 LS
    Yıl 2010
    Yakıt Benzin
    Vites Otomatik
    Km 46.500

25 bin tl
    Merhaba üsteki özellikleri bulunan arabayı gözüme kestirdim, hem şekil olarak hem clio ve era ile kıyaslayınca çok daha güven verici bir hali var. Fakat nedense fiyatları clio ve eraya göre daha ucuz. Bunun nedeni piyasası olmadığından mı yoksa sıkıntıları mı mevcut. Arabalardan pek anlamadığımdan soruyorum.
  • Büyük oranda piyasa ve Chevrolet in piyasadan çekilmesi dolayısıyla.Bir de parçası pahalı veya bulunmaz gibi düşünenlerde olabilir.Servis bakım ücretide normal, diğer araçlar kadar.
    Biz 2 senedir 1.2 kullanıyoruz.Şuana kadar akü bitmesi dışında sorun çıkmadı.
    Era yı bilmem ama clio dan kat kat iyidir.
    Otomatikten sorun yasayanida duymadım.Hatta kullananlarda memnun.
    Donanım olarak da diğerlerinden eksiği yoktur.
    Çabuk satmayacaksanız rahat rahat alıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa aveo lar euroncapt ten 1 yıldız bile alamamış güvenlik yönünden çok kötü faket yeni kasa aveo ya bakın derim euroncapt ten 5 yıldız almış esp gibi ileri gövenlik özellikleri var 2011 model ve sontası yeni kasaları tercih edin tavsiyemdir

• Ya kabul araç iyi puan almamış olabilir ama 1.5 yıldız aldı yanlış bilgilendirmeyin.(Bencede kötü bir sonuç) Ama istiyorsanız bi 10 bin verinde yeni aveo alsın soran kişi.Bu paraya bu araba.

• 2007 Aveo 1.4 otomatik h.b alarak aranıza katıldım.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

amin.cümlemiz inşallah.
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

hayırlı olsun güle güle kullanın

eyvallah sağolun.
    aklıma gelmilken daha arabanın içini doğru dusurt gormedim bile.acaba usb bellek takılıyormu mp3 için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 9 Mart 2016; 14:46:18 >
    mini usb girişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

mini usb girişi var

normal usb bellekleri takamıyoruz o zaman.herhalde onu ipod falan içinmi koymuşlar acaba?
    Bizimkinde jak girişi var.Onun içinde jak-usb geçişi olan kablolar var. İşe yarıyorsa onlardan almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Bizimkinde jak girişi var.Onun içinde jak-usb geçişi olan kablolar var. İşe yarıyorsa onlardan almayı düşünüyorum.

şimdi yabancı forumlara baktım.

soyle bir sey ile usb bellek takıp mp3 dinlenebiliyormus galiba

http://www.aveoforum.com/forum/attachments/f84/9633d1439721222-micro-usb-port-2011-aveo-uk-1174700-1-jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 9 Mart 2016; 14:57:22 >
    Ben kablo da denedim, 3-4 farklı model sabit çevirici de. En güzeli şu resimde ki gibi olanlar. Çin sitelerinden almıştım 3-4 çeşit dediğim gibi en güzel orijinal duran bu tarz olanlar. Bi ara fırsat bulunca resim atarım arabadan.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ekleme: fark ettim de 4 yıldır aynı ürünü kullanıyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 9 Mart 2016; 18:41:31 >

• benim de söz ettiğim mini usb resimdeki
  • Bugun baktim ama benim teyp te yok.veya ben bulamadim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sizin araba t200 hocam onların orijinal teybi nasildi, USB var miydi bilmiyorum. T250-t255(2006-2011 sanırım)lerde mini USB var. Siz teybi usb-sd okuyanlar ile değiştirerek bu işi çözebilirsiniz.

• Arkadaşlar 2012 model sedan ltz 25bin kmde hatasiz 34.750 tl istiyor mylink var + olarak ne dersiniz

• My link varsa ve 2012 ise büyük ihtimal olabilecek en donanımlı olanıdır. Km çok iyi (orjinalse).Donanım olarak baya doludur.Bu km de sorun çıkaracağını sanmam.Fiyatı biraz daha düşürebilirsiniz mümkünse ama km ye göre fiyat yinede iyi gibi.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.