Şimdi Ara

chevrolet aveo nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni kasa o fiyata bulamazsınız. Ancak kaygera hocam gibi acil satma ihtiyaci olanı bulmaniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Yeni kasa o fiyata bulamazsınız. Ancak kaygera hocam gibi acil satma ihtiyaci olanı bulmaniz lazım.

Anladım hocam 30binlere pek araba secenegi yok

• 2008 model linea mı satıp 2013 model 27binde 1.3 lt versiyonunu aldım.linea ya göre artıları ve eksileri var kullandığım linea dynamic plus olmasına rağmen aveo nun artıları çok daha fazla bana göre.
    ben 33bine aldım siz 2012 model ve daha yüksek kmlerde olanı bulup 30bine alabilirsiniz bence. Alabiliyorsanız lt almaya çalışın ama olmadı ls de sizi üzmez.
  • 2013,5 1,3LT modelini 35750 ye ne pazarlık yaptıysak zor bıraktı adam
    tabi araba 12750 km olduğındna biraz fazla verdik

ama kesinlikle alacaklara 1,3LTZ modeline baksınlar
    1,3LT modeli 6 vitesi istiyor resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Otomatik benzini fazla yakiyor o kadar.

lpg bağlattım sehir içi 25 şehirlerarası 20 den az yakıyor
  • otomatik arayanlar için 1.4 ltz tam biçilmiş kaftan. 6 vites otomatik. Ful artı ful.
  • Daewoo yani , ben güvenliğinden şüphe ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Daewoo yani , ben güvenliğinden şüphe ederdim

imzandan belli devam
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bi arkadasimda 2012 1.3 dizel lt modeli var.2013 trafige cikisli 50 binde ve boya degisen falan yok.1-2 aya kadar alacam arabayi ama fiyat konusmadik.gerci ben ne desem razi olacak ama hem onu hem beni uzmeyecek fiyat ne olur sizce?

• Devam dostum
  • 32500-34000 arası bir fiyatta anlaşın hocam arkadaşınızda olsa aracı bir expere gösterin arkadaşlık başka ticaret başka

@DrMobile

Daewoo olduğunu bir kanıtlasana dostum çok beğendiğin golf bende de var ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 30 Eylül 2015; 13:17:58 >
    Al kardeş , sonra susup kalıyorsunuz olmuyor böyle , biraz araştırın

https://tr.wikipedia.org/wiki/GM_Daewoo

GM Daewoo (GM Daewoo Auto & Technology Co: GMDAT) (GM 대우), Güney Kore'li üretici Daewoo'nun iflasından sonra firma el değiştirerek, bilhassa Avrupa pazarına yönelik düşük yakıt tüketimli otomobil, SUV-crossover ve MPV araçlarının üretimi maksadıyla yeniden yapılandırılarak GM bünyesine geçmiştir. Esas itibariyle GM, Daewoo Motor'a yaptığı finansal yatırımının akabinde teknoloji ve altyapıyı büyük ölçüde değiştirerek " GM Daewoo" markalı araçların piyasaya çıkışına son vermiştir. Üretimin yapıldığı Güney Kore ve Daewoo marka değerinin önemsendiği bazı uzakdoğu ülkeleri haricinde GM " Daewoo" markasını kullanmamaktadır. Nitekim "GM Daewoo" General Motor otomobil markası olarak tanımlanmaktan ziyade GM Güney Kore yatırımının tanımlanmasında kullanılmakta, üretilen araçlar GM araçları ürün gamında yerini bulmaktadır.

GM (General Motor) tarafından GMDAT üretimi otomobil, SUV ve MPV modellerinin Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa pazarında Chevrolet markası adı altında yine bir GM iştiraki olan "Adam Opel AG" Türkiye'nin satış ve servis altyapısı ile pazarlanmaktadır.

https://www.google.com.tr/search?q=cruze+daewoo&espv=2&biw=1582&bih=587&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIyPeo5MSeyAIVRFUsCh0Qlg5e&dpr=0.9#imgrc=xJJvw9CBt1rNiM%3A

buraya da bir bakarsın kardeş , DAEWOO CRUZE hahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMobile -- 30 Eylül 2015; 13:23:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

aklıma bu geldi

chevrolet aveo nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Al kardeş , sonra susup kalıyorsunuz olmuyor böyle , biraz araştırın

https://tr.wikipedia.org/wiki/GM_Daewoo

GM Daewoo (GM Daewoo Auto & Technology Co: GMDAT) (GM 대우), Güney Kore'li üretici Daewoo'nun iflasından sonra firma el değiştirerek, bilhassa Avrupa pazarına yönelik düşük yakıt tüketimli otomobil, SUV-crossover ve MPV araçlarının üretimi maksadıyla yeniden yapılandırılarak GM bünyesine geçmiştir. Esas itibariyle GM, Daewoo Motor'a yaptığı finansal yatırımının akabinde teknoloji ve altyapıyı büyük ölçüde değiştirerek " GM Daewoo" markalı araçların piyasaya çıkışına son vermiştir. Üretimin yapıldığı Güney Kore ve Daewoo marka değerinin önemsendiği bazı uzakdoğu ülkeleri haricinde GM " Daewoo" markasını kullanmamaktadır. Nitekim "GM Daewoo" General Motor otomobil markası olarak tanımlanmaktan ziyade GM Güney Kore yatırımının tanımlanmasında kullanılmakta, üretilen araçlar GM araçları ürün gamında yerini bulmaktadır.

GM (General Motor) tarafından GMDAT üretimi otomobil, SUV ve MPV modellerinin Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa pazarında Chevrolet markası adı altında yine bir GM iştiraki olan "Adam Opel AG" Türkiye'nin satış ve servis altyapısı ile pazarlanmaktadır.

https://www.google.com.tr/search?q=cruze+daewoo&espv=2&biw=1582&bih=587&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIyPeo5MSeyAIVRFUsCh0Qlg5e&dpr=0.9#imgrc=xJJvw9CBt1rNiM%3A

buraya da bir bakarsın kardeş , DAEWOO CRUZE hahahaha

daewoo olmasında ne sakınca var acaba?

standartları ve özellikleri belli aracın.

vw gibi dolandırıcı sahtekar yalancı değil en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

quote:

aklıma bu geldi

chevrolet aveo nasıldır?

o bir mizansen ancak eski daewoo bile teneke sahin linealardan daha sağlamdır.
    ayrıca öyle bir teneke nasıl 5 puan alacak ncap testinden
    ayrıca gm fabrikayı satın aldı. gm bazı ülkelerde daewoo ya olan ilgiden dolayı daewoo üretimini de sürdürüyor.
    şu an tartıstığımız aracın birebir aynısı chevrolet sonic adıyla piyasada. avrupada yeni aveo olarak çıkardılar. bence böyle yaparak büyük bir stratejik hata yaptılar

• quote:

aklıma bu geldi

chevrolet aveo nasıldır?

Benim de VW denince aklıma hep bu geliyor...

chevrolet aveo nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Otomatik benzini fazla yakiyor o kadar.

lpg bağlattım sehir içi 25 şehirlerarası 20 den az yakıyor

Hangi sistem lpg kaca mal oldu ve sıkıntısı varmu kronik subab degisimi filan

• Panthér kullanıcısına yanıt
    espiriden de anlamıyorsunuz. beyin bedava halbuki :) işiniz gücünüz vw olmuş sanki size düşman :)
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Bak kendin yazmışsın

Esas itibariyle GM, Daewoo Motor'a yaptığı finansal yatırımının akabinde teknoloji ve altyapıyı büyük ölçüde değiştirerek " GM Daewoo" markalı araçların piyasaya çıkışına son vermiştir

buda yetmez diyorsan

Gm koreli daewoo yu aldıktan sonra yatırım yapıp tüm fabrikalar yenilendi asya ve avrupa pazarına açılmak ve pazar payını arttırmak için bundan daha iyi bir satın alma olamazdı , daewoo olarak satılmasının yegane sebebi marka algısı sen pazarda yeni isim yapmış bir otomobilmi almak istersin yada bildiğin markayımı almak istersin bu sebepten ötürü daewoo olarak bir süre satıldı. Gm aynı taktiği opel ilede yapıyor ve farklı firmalar da aynı taktiği kullanıyor. Bu otomobiller sadece korede üretilmiyor. Rusya da, Hindistan da , Avusturalya da , Amerika da aynı şartlarda üretim sağlanıp tüm dünyaya ihraç ediliyor güzel kardeşim. Aveo gm nin gamma II platformunu kullanır , opel corsa ve diğer farklı chevy modelleri de aynı platformu kullanır. Çoğu parçası ortaktır. Tasarımı avusturalyalı Ondrej Koromhaz yapmıştır. alttakım ve süspansiyon kısmında Corvet yarış mühendisi John Buttermore ın imzası vardır.Cruze ise gmnin delta II platformunu kullanır astra ve zafira ile ortak platformdur. Tasarımı ve argesini Gm kore ve opel almanya tarafından yapılmıştır. Üretimden önce 221 prototip ile Avusturalya, Kanada , Çin,Güney kore, İsviçre, Birleşik krallık ve Amerika da uzun süre test edilmiştir. İki araçta sınıfının en güvenli ve en donanımlı araçlarıdır şuanda global olarak satılmaktadır

Daha GM adam gibi otomobil yapamıyorken , Daewoo yu alıp neyi değiştirecek Allah aşkına
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.