Şimdi Ara

chevrolet aveo nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin trol olduğuna kanaat getirdim arkadaşım cevap vermekle büyük hata yapmışım. Gm araba yapıyor veya yapamıyor beni ilgilendirmez, en azından kendimde kullanıcısı olduğum malum firma gibi yalan dolan beyanlarla araç üretip millete kaktırmıyor ben fayda yarar oranına bakarım bütçeme uygun bana uzun süre hizmet edecek metal parçasını alırım tepe tepe kullanırım, haksızlık yapıldığını düşündüğüm zaman doğrusunu biliyorsan markayı savunurum, körü körüne fanatiklik derecesine marka savunan veya en iyisinin kendi malı olduğunu sananlara da Allah şifa versin der geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

espiriden de anlamıyorsunuz. beyin bedava halbuki :) işiniz gücünüz vw olmuş sanki size düşman :)

Sen konu geçince dalga geçer tarz da foto atıveriyorsun ve buna espri olarak bakıyorsun daa, bizimkini niye espri olarak göremiyorsun??

Sizinde işiniz gücünüz VW haricindeki markalar ile dalga geçnek olmuş.

Adamlar dünyayı üçkağıda getirip milleti keriz yerine koymuş, siz vw'ci tayları avuntu için milletin arabası ile dalga geçer olmuşsunuz.

Kişi ilk önce kendine bir bakmalı.

Sonra bol bol espri yapılır... .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

espiriden de anlamıyorsunuz. beyin bedava halbuki :) işiniz gücünüz vw olmuş sanki size düşman :)

Sen konu geçince dalga geçer tarz da foto atıveriyorsun ve buna espri olarak bakıyorsun daa, bizimkini niye espri olarak göremiyorsun??

Adamlar dünyayı üçkağıda getirip milleti keriz yerine koymuş, siz vw'ci tayları avuntu için milletin arabası ile dalga geçer olmuşsunuz.

kaç gün önce yazılmış mesaja emisyon skandalı forumundan gelerek ne kadar seviyesiz olduğun belli orası yetmemiş gelip eski mesajlardan alıntı yapıyorsunuz. siz sayın kalitesi yerlerde araçları üstün gören kişiye söylemek istediğim bindiğiniz araçla huzurlu mutlu kazasız belasız günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 30 Eylül 2015; 16:01:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

kaç gün önce yazılmış mesaja emisyon skandalı forumundan gelerek ne kadar seviyesiz olduğun belli orası yetmemiş gelip eski mesajlardan alıntı yapıyorsunuz. siz sayın kalitesi yerlerde araçları üstün gören kişiye söylemek istediğim bindiğiniz araçla huzurlu mutlu kazasız belasız günler.

Hadi canım hadi, avutun kendinizi öyle espri tarzınız ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşimde var gayette güzel araba. Özellikle şehiriçi kullanımda bazen ben bile tercih ediyorum. Tavsiye ederim. Hoş şimdi aracı satıyoruz ama sebebi daha büyük bir araba almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Otomatik benzini fazla yakiyor o kadar.

lpg bağlattım sehir içi 25 şehirlerarası 20 den az yakıyor

Hangi sistem lpg kaca mal oldu ve sıkıntısı varmu kronik subab degisimi filan

gecen sene brc taktırdım 1750
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.