Şimdi Ara

chevrolet aveo nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben performans konusundaki yorumuna ithafen yazmıştım sen olayı malzeme kalitesine getirmişsin ben olayın fiyat performans tarafındayım leğen pilastiği olmuş yumuşak plastik olmuş farketmiyor benim için en azından b sınıfında pek aramam malzeme ve işçilik olaylarını ,2013 yılında güvenlikli sedan ve dizel araç ihtiyacı doğdu bakmadığım araç , gezmediğin araç bayisi kalmadı malzeme kalitesi iyi dediğin fiestaya boşline olana 40 küsür bin para istiyorlardı güvenlik paketi ve bir kaç donanım eklettiğinde 45 i buluyordu ve 75 hplik motor üst vergi dilimine giriyor, keza 1.2 Tdi kapak jantlı çift hava yastıklı boşline poloya 45 küsür istiyorlardı. Daha donanımlı daha güvenli bir araca 36 bin para verip aldım varsın malzemesi leğen plastiği olsun hiç sorun değil kaldıki o iki aracında trend donanımlarında malzeme kalitesi vasat

• quote:

Orijinalden alıntı: ArslanF

quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Corsa nasılsa öyledir. Fiyat/fayda oranı çok yüksektir.

Fiyat/fayda oranı düşük olması gerekmez mi iyi olması için ?

Matematiksel olarak dediğiniz doğru. Bu bir kalıptır ve böyle kullanılıyor genelde. Ben yine de ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

Yeni aveo güzel sağlam alınır yıllarca
    Binilir dizel alırsanız chip tuning ile 1.3 110 bg olur

Yenilerine paramız yetmez hocam 30bin civarı olanları alabiliriz

Hocam 30 bin liraya yeni aveo nun çok temizleri alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevrole cekildi diye huylaniyor millet. Ancak hic gerek yok. Cruzdan daha bile mantikli olabilir. Bolca donanimli aractir. 1.3ltz cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Sevrole cekildi diye huylaniyor millet. Ancak hic gerek yok. Cruzdan daha bile mantikli olabilir. Bolca donanimli aractir. 1.3ltz cok iyi olur

Hocam 2016da yeniden gelicek diyolar ama ?

• Duymadim oyle bir sey. Ancak gelmesi iyi olur. Guzel araclari vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

quote:

quote:

30a otomatik 1,3 ltz hb 5 kapı bulsam yarın alırım. (nah alırım, itoğlitler 6 aydır ödeme yapmıyo da yarın mı yapacak)

Parantez içi için kusura bakmayın, singirlendim gene....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 8 Eylül 2015; 21:04:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

quote:

quote:

30a otomatik 1,3 ltz hb 5 kapı bulsam yarın alırım. (nah alırım, itoğlitler 6 aydır ödeme yapmıyo da yarın mı yapacak)

Parantez içi için kusura bakmayın, singirlendim gene....

Hocam ben sedan dan bahsediyordum. Hb fiyatlarına hiç bakmadım.

• valla sedan hb çok da fazla farketmemeli diye düşünüyorum ama millet manyamış, 40lar 45ler uçuşuyo havada

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

valla sedan hb çok da fazla farketmemeli diye düşünüyorum ama millet manyamış, 40lar 45ler uçuşuyo havada

Seçime kadar araba alınmaz hocam seçim olsun sonuça göre alıcaz

• Aveo ucuz değil 2012 ltz otomatik kazasiz arabama 34 teklif ettiler.

Bu arada 1.3 otomatik yok hepsi 1.4. Dizeli omurluk arkadaşım da mevcut. Onunda kazali araciba 32 bin teklif ettiler.

O yüzden 30 temiz aveo varsa bende alayim pls

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Bana göre arabanın tek eksik yanı malzeme kalitesi ve bence vites oranı. Dizel 5. viteste 90'la giderken 2000 devir, 100lere çıktığımda 2500lere geliyor ki bu da yakıt tüketimini etkiliyor.
  • aklıma bu geldi

chevrolet aveo nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 9 Eylül 2015; 9:06:53 >
  • Aveo güzel ama sedsninin arkası bnece çok kötü hbleri daha güzel. 30 bine 1.4lt donanım bulursun baya dolu bir araba. Yalnız LPG meselesi can sıkıcı.

• 3,5 Sene Önce Sıfır Yeni Kasa Aveo Aldık ve aracımız şuanda 92k km de ve maşallahı var araba banamısın demedi daha trim sesi olarak ön kolsolda hiçbir ses yok sadece arkadan bir ses geliyor onu bulamadım daha bulsam keseceğim hemen araba çıktığı yılda sınıfının en güvenilir aracı seçilmiştir. açıkcası çok menunuz daha yeni tüp taktırdık ortalama 20 21 kuruş ile gezebiliyoruz. hemen hemen 4 senelik aveo kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Aveo ucuz değil 2012 ltz otomatik kazasiz arabama 34 teklif ettiler.

Bu arada 1.3 otomatik yok hepsi 1.4. Dizeli omurluk arkadaşım da mevcut. Onunda kazali araciba 32 bin teklif ettiler.

O yüzden 30 temiz aveo varsa bende alayim pls

Ben de heves ettiydim, millet şevroleye hazır tu kaka, son sahibi olursun, beş para etmez gak guk derken belki piyasası düşmüştür deyip bi aveo istemiştim hanıma ama geç kaldık. Satışların durduğu dönemdeki panik anını yakalamak gerekiyormuş amma o zaman da gereksinim yoktu

Seçim dalgasından sonra piyasa iyice saçmalayacak, o zaman bi daa bakarım

Çok mu ölücü profili çizdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 9 Eylül 2015; 13:44:35 >

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Ayiracagin bütçeye göre değişir. Ama ben bile 30 almadım su an nasil alinsin.

Piyasasi 34-35 onu biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Ayiracagin bütçeye göre değişir. Ama ben bile 30 almadım su an nasil alinsin.

Piyasasi 34-35 onu biliyorum.

30 a var hocam temizleri 2010/2011 model arabayı babama alıcam zaten 55 yasinda emekli dahada degistirmez zaten arabayı

• sedanı oldukca cirkin bir arac hb olanı albenisi daha yüksek. motor bildiğiniz 1.3 multijet fiat motoru... geri kalan bir cok seyde corsa ile ortak pişman etmez.
  • Yeni kasa ltz paket dusuk km için soylediklerim. Eski kasalara bakmayin alakası yok yeni ile.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.