Şimdi Ara

chevrolet aveo ve kampanya ayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

geçen ay chevrolet satış temsilciliği yapan bir tanıdığım kampanya için aralık ayını bekle demişti.

bakalım kaç gün sürcek bu bekleyiş:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaratr

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

geçen ay chevrolet satış temsilciliği yapan bir tanıdığım kampanya için aralık ayını bekle demişti.

bakalım kaç gün sürcek bu bekleyiş:)

bir haber alırsam iletirim
  • acaba kampanya olursa şu an ki fiyatlar üzerinden mi olur yoksa fiyatları biraz arttırıp çok daha farklı kampanya mı yaparlar
  • zaten fiyatlar arttı bundan daha fazla artmaz, 1.4 lt hb beyaz ın liste fiyatı 33.200 dü şimdi 35.100 bundan daha fazla artmaz ındırım olur...biz 1.4 lt beyaz hb manuel, park sensoru ve kartel korumayı hediye 31.5 anlaştık..nisan ayının sonunda...
  • Aveo Fiyat Alan Varsa Yazabilirse iyi Olur Aslında ?
  • b sınıfı en alınabilesi araç bence aveo

hiç tereddüt etmeyin, vites geçişleri (benim için çok önemli bir kriter) konfor donanım arka koltukların rahatlığı iç aydınlatmanın gece çok güzel olması direksiyon tepkisi mp3 aux-in usb bağlantıları vs vs daha bi çok şey yazabilirim, tek eksiği benim kullandığım lt hb
    modelindeki deri direksiyon olmayışı ve keşke dizel alsaydım diyorum
  • gerçekten de çok güzel bir araba. alınca bana yeterli olcağına ve iyi ki almışım diyeceğime inanıyorum. en full ünü almayı düşünüyorum makul indirim yaparlarsa. aksi taktirde en boşunu da alsam hiç boş bir araba almişim gibi düşünmem.
  • Ltz donanimlisi yani fullunu oneririm. C segmenti full bi aracin tum ozelliklerine sahip bir b segmenti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaratr

gerçekten de çok güzel bir araba. alınca bana yeterli olcağına ve iyi ki almışım diyeceğime inanıyorum. en full ünü almayı düşünüyorum makul indirim yaparlarsa. aksi taktirde en boşunu da alsam hiç boş bir araba almişim gibi düşünmem.

ltz almaya bakin lt de yeterli ama ltz candir..ls nin goruntusu kotu..

• güzel bi indirim olursa lzt alacağım ama olmazsa lt de yeterli olur :)
  • Lt ile ltz arasinda cok konfor farki var. Deri direksiyon olsun bluetooth entegre telefon baglantilari aux cikisi falan bayaa bisey geliyo ltz ile

• beyaz mi alayim boracay mavi mi karar veremiyorum ama. bi de ben 6 7 sene binmek gibi bir planim var acaba uzun seneler sorunsuz binebilir miyim?
  • aveoda kapılardaki cam açma düğmelerinde ışıklandırma yok diye duymuştum.doğru mudur?
  • Ltz sedan dizel için fiyat alabilen olursa paylaşabilir mi ltf?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

aveoda kapılardaki cam açma düğmelerinde ışıklandırma yok diye duymuştum.doğru mudur?

yokmuş evet hocam. bence pek ihtiyaç duyulcak birşey değil hiç kafamı çevirip düğmeye bakıp cami açıp kapamadım şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

Ltz sedan dizel için fiyat alabilen olursa paylaşabilir mi ltf?

aynen fiyat alan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
  • yarin sabah görüşcem 3 yerle adana erzurum ve vanla. paylaşırım hemen.
  • ltz beyaz hb 39000. kıllandıracak derecede düşmemiş mi :S
  • abi bence başarılı ve iyi bir araba. düşeceğini sanmam. az kullanılmış ikinci el al olmadı. ben satıyordum 1500 km de 1 aylık aracı . ama vazgeçtim satmaktan.34 e bırakacaktım. (ev aldıgım için satılıktı ama neyseki denkleştirdim parayı)
  • hocam benim dediğim araba 0 km. :S adam laf yaptı biraz my link diye bi modelimiz var falan dedi onun fiyatı 42 dedi. heralde my link olayının opsiyenel olduğunu bilmiyorum sandı. işte 39 bin tl 0 km hb beyaz ltz model fiyat verdi :S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.