Şimdi Ara

chevrolet aveo ve kampanya ayı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkaratr

ltz beyaz hb 39000. kıllandıracak derecede düşmemiş mi :S

acaba 0 km degil mi dedim arkadas direk 39 diyince hani 41 olur biraz ısrar 40500 olur olmadı direk 39 a bırakırım dedi. malum direk kıllandım. kazalı mı diye sorasım bile geldi...
  • Liste fiyatı kaçtı ? Liste fiyatından 3000 lira civarlarında indirim alanlar olmuştu çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42600 hocam liste fiyatı. ben direk adam öyle düşünce şaşırdım. araçda bir sorun yoktur sanırım. ben boya testi falan istesem hemen yaparlar mı? bir süre kullanilmiş memmun kalınmamış arabayı satarlar mı? km ile oynayip. ya da ne bilim işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

aynı fikirdeyim. :) aralık kampayası olur mu bilmiyorum olursa alacam.

-160'dan sonra rüzgar sesi almaya başlıyor.

Aveo alacak birinin en son bakacağı şey olsa gerek.Zaten B segmenti bir araçla zorunlu olmadıktan sonra yüksek hızlara çıkmak tehlikeli diye düşünüyorum.O güven hissini ne yazıkki alamıyorsunuz ve 160 değil daha öncedende rüzgar sesi ve yol sesi mevcut araçta .Ama dediğim gibi önemli bir ayrıntı değil çünkü genelde bu araçları alanlar zaten hız yapmıyor.Araç herşeyiyle gayet iyi.Anneme almak üzereyiz bizde ben önce bir aracımı değiştirebilirsem =).Baya bi inceledim Aveo'yu, sürdüm ettim, kurcaladım ve i20 ile birlikte B sınıfında en çok beğendiğim araç oldu.Multimedya eklentisiyle gerçekten albenisi de iyice yükseliyor.

Edit: Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 4 Aralık 2012; 11:12:54 >

• bana yaptıkları indirim 40900 üzerindenmiş duyrulur! yane internet fiyatı değil. internet fiyatı 42600 üzerinden yapmış gibi yansıtıyorlar ama değil. 40900 den 39000 de kötü değil ama yanıltıyorlar.
  • Metalik gümüş, LTZ Cruze h/b, 2.0 dizel otomatik..
    Filo indirimi ile 49.500 TL ye alındı..
  • hayırlı olsun hocam:). konuyla ilgisini anlamadım ama:S
  • quote:

şimdi karar verdim de sedan çok daha kullanışlı gibi. yarın arayıp 2 3 bayi ile pazarlık yapcam zaten van başkaledeyim van ve erzurumu arar fiyat alırım. full donanım sedan 1.3 dizel için şu an alacagımdan değil ileriside kampanya falan cıkarsa referans olarak kullanmak için.

Toyota dizel alın ucuz mazot kullanamazsınız aveoyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam benim dediğim araba 0 km. :S adam laf yaptı biraz my link diye bi modelimiz var falan dedi onun fiyatı 42 dedi. heralde my link olayının opsiyenel olduğunu bilmiyorum sandı. işte 39 bin tl 0 km hb beyaz ltz model fiyat verdi :S

quote:

bana yaptıkları indirim 40900 üzerindenmiş duyrulur! yane internet fiyatı değil. internet fiyatı 42600 üzerinden yapmış gibi yansıtıyorlar ama değil. 40900 den 39000 de kötü değil ama yanıltıyorlar.

Yanlız! atladığınız bir durum var. Mylink opsiyon olarak gelmiyor, artık donanıma dahil.

Mutemelen Mylink olmayan, daha önceki parti den kalan bir araç dan bahsediyorsunuz.
    Mylink siz olduğu için, verilen fiyatın listede gözüken mylinkli fiyat dan farklı olması gerekir...

Mylink farkı yeni listede 1.500tl fark yarattı...

Mylink den önce ve size mylinksiz verilen fiyat listesi şöyleydi;
     chevrolet aveo ve kampanya ayı

Yani! Mylink'li ve Mylinksiz 2 farklı araç olduğu için 2 farklı fiyat ortaya çıkıyır. Yanlış olan bir durum yok...

Kolay gelsin.

• durumun yanlışlığı şurda bana yaptıkları indirimin 42600 üzerinden oldugunu soylediler sadece van bayisi hariç. sizin yazdiğiniz fiyati bilseydim ilk başta zaten 39 a düşünce sevinmezdim biraz daha düşer mi diye çabalardım:) cumartesi arkadaşım 0 astra alcak bayiden artık yaptığı pazarlığa göre karar verecek. benim aveo alacağımı da koz olarak kullanacak bakalım kaça düşecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekici

Aveo Fiyat Alan Varsa Yazabilirse iyi Olur Aslında ?

2 hafta önce 1.3 dizel ltz sedan+navigasyon multimedya(my link değil!) 41.500 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

2 hafta önce 1.3 dizel ltz sedan+navigasyon multimedya(my link değil!) 41.500 TL

1.2 lS veya 1.4LT için fiyat aldınızmı hocam ?
  • Geçtiğimiz cumartesi günü bir Chevrolet bayine gittim. Cruze dahil olmak üzere tüm modellerini inceledim. Gerçekten beklediğim kalitenin çok çok üzerinde bir markayla karşılaştım ve bu markaya karşı olan ön yargım tamamen yok oldu diyebilirim. Kalitesiz basit ve ucuz bir algı yaratmışım kafamda ancam araçları gördüğümde bunun böyle olmadığını anladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

1.2 lS veya 1.4LT için fiyat aldınızmı hocam ?

malesef, ilgilenmedim. kafamda zaten uzun zamandır yer eden model oydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Sedan kullanıcısıyım sürüş dinamikleri olsun vites geçişleri açıkcası herşeyinden memnunum.

Bunları sizin gözünüzü boyamak için söylemiyorum fakat iyi ki almışım diyebilirim gönül rahatlığı ile.

Sedan düşünüyorsanız bagajı 510 litre Passat ile aynı kapasiteye sahip bagajı siz hesap edin gerisini.

Hocam eksik bilgileri düzeltelim hemen.

Aveo Sedan bagaj hacmi 502 litredir. Bu VW Grubundan Jetta ile kıyaslanabilir ki Jetta'nın bagaj hacmi 510 litredir.
    Passat'ın bagaj hacmi 565 litredir.

Geniş bagaj gibisi yok ama benim aracımda da 500 litre, mükemmel bir şey.

• arkadaşlar 1,3 ltz sedan almak üzereyim fiyat 39900
  • 1,2 ls fiyat alanlar yazarsa çok iyi olur
  • 39900 bence pahali. 1 ay once 35500 du.
    Ama bahsettiginiz fiyata alinabilecek en kaliteli c
    Ve dobanimli arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

2009 aveo hb kullanıcısı olarak yeni aveo yu bir çok kez sürmüşümdür, çok iyi bir araba. sürüş dinamikleri çok yüksek, oturaklı bir araç. güvenliğinden ve donanımından bahsetmeye gerek yok zaten. tasarım da göreceli olduğuna göre (ki tasarımı da fazlasıyla iyi bence) bize hayırlı olsun demek düşer :) iyi pazarlık yapın

test konum

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm

pazarlık yapın derken ls 1.2 modelinde kaç para pazarlık yaparlar acaba bir fikri olan varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

39900 bence pahali. 1 ay once 35500 du.
    Ama bahsettiginiz fiyata alinabilecek en kaliteli c
    Ve dobanimli arac

hocam dizel ltz mi 35500 dü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.