Bildirim
Chevrolet Aveo Vites Mandalı Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aliexpresste aynı parça mevcuttu. 60 TL civarıydı geçen sene. Sadece uç kısmı değil tüm başlık vardı . -
Opel ve Chevrolet Yedek Parça Fiyatları - Biyedekparca.comChevrolet Aveo T300 Otomatik Vites Topuz Tamir Kiti GM - Biyedekparca.comhttps://biyedekparca.com/chevrolet-aveo-t300-otomaik-vites-topuz-tamir-kiti-gm
180 TL'verdim. Montajını da kendim yaptım. Büyük bir dertten kurtulduk.
-
merhaba
bende de mandal sorunu var senin sipariş ettiğin yerden ettim şimdi ama birçok usta hayatında değiştirmemiş uygun ustaya tarif etmekte gerekli, hiç video da bulamadım mümkünse tarif edebilir misin -
Ben kendim, yaptım. Biraz uğraştırdı. Vites topuzunun altına güzelce bezler falan yerleştir. Pimi takarken düşürürsen bulması kolay olsun. Topuzun tepesindeki plastik tırnaklı iki yandan. O biraz uğraştırıyor. Elin yatkın değilse hiç girişme ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Manisa’daki ustaların hepsi çok nazlı hiç yapmadım haftaya getir bişi olabilir
Kime ne kaktırırlarsa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Dediğin gibi ustaların nazını çekmeye gerek yok böyle ufak tefek işlerde. Bu arada aracım 8 yaşına geldi doğal olarak topuzdaki deri kısım eskidi. Sonradan deri kaplama yapılıyor mu bilgin var mı?quote:
Orijinalden alıntı: sacet
Bende kendim yaptım, ilk başta gri parçayı yukarı doğru kaydırarak çıkarttım sağ ve sol tarafı tutan parçayı çıkartmak zor oldu. Sadece kısa bir çelik tel ile pimi ittim
Ustaların nazını kaprisini çekmek zor gerçekten
Sorusu olan olursa yardıma hazırım
Jringo sayesinde değiştirebileceğini öğrendim
Ayrıca teşekkür ederim
-
Boyuyorlar oraları ama nasıl kim fikrim yok
Direksiyon simidi kötü oldu benim onu yaptıracağım fabrikadan çıkmış gibi yaparım diyen varda Fırsat bulamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
takılı kalıyor benim arabanın mandalı neden olabilir aynı araba aynı vites -
Direk değiştir mandalı fabrikasyon sıkıntı var belli ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X