Şimdi Ara

Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
5
Favori
49.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chevrolet bayileri son 15 gündür en şaşalı günlerini yaşadılar sanırım. Yeni yılda zam yaparlarsa dinlenmeye kaldıkları yerden devam ederler.
  • Opele attigi kaziga karsilik ( Opel Bochum Fabrikasi 2014 yilinda kapanacak. Kapanmayacakti, sonra 2016 sonu dediler simdi 2014 sonu üretim duracak ) Gm iyi niyet gösterme amaciyla bu taktigi uygulama karari aldi, yani Opelin basarili oldugu pazarlarda Chevrolet ( kore yapimi ) araclari satilmacak.
  • Su da bir gercek bu fiyatlara baska alinabilecek arac yok ne yazikki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savrole almanin tam zamani

• ilginç
  • adamlar 35 bıne donanımlı guvenlı dızel araç verıyorlar bencede çok ılgınç tabıkı arac bulmak mesele
  • almayan bin pisman olur. Motor ve teknik parcalar Opel den tedarik edilir, diger kaporta parcalari gereginde Bulgaristandan bir yolu bulunup alinabilir. Dogu Blok ülkelerde Chevrolet Kore yapimi araclar devam satilacak.... Chevrolet almanin tam zamani diyorum !!!
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=148307328 su ikinci el satislari bir dussun artik sifirlari bu fiyat

• Global'de Aveo Dizel 1.3 Sedan LS 33.900 TL 1 tane araç var.
    Gedizler'de de aynı araç var 34.000 TL.

Bu arada Gedizler'deki satıcı 2014'te araç gelmeyecek dedi. Pek hoşuma hitmedi bu bilgi.
    Global'deki satıcı araç gelecek ama hangi bayiye kaç tane ve kaç paradan verilecek belli değil dedi.
  • Gayet uygun alinasi var

• tekrar edyiorum, savrole almanin tam vakti
  • Kur patladi Umarim fiyatlar artmaz

• nerede ise hiçbir bayinin elinde araç kalmamış sanırım
  • Arkadaşlar cruze sedan 1.4 at ltz arıyoruz. eğer bayiler felan satıyorsa yetkili olsun özel olsun bana haber verirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar cruze sedan 1.4 at ltz arıyoruz. eğer bayiler felan satıyorsa yetkili olsun özel olsun bana haber verirseniz memnun olurum.

Bizde Cruze HB 1.4T LTZ veya Sport Plus arıyoruz ama hiç bir bayide yok 2014 yılında gelir umarım. Eğer bir bayide bulursam burdan yazarım ;)

Not: Cruzeların otomatik vitesleri hakkında bilgisi olan varmı ? Nasıldır? Cok yakar mı? Sarsıntı cok hissedilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoutubeR

quote:

Arkadaşlar cruze sedan 1.4 at ltz arıyoruz. eğer bayiler felan satıyorsa yetkili olsun özel olsun bana haber verirseniz memnun olurum.

Bizde Cruze HB 1.4T LTZ veya Sport Plus arıyoruz ama hiç bir bayide yok 2014 yılında gelir umarım. Eğer bir bayide bulursam burdan yazarım ;)

Not: Cruzeların otomatik vitesleri hakkında bilgisi olan varmı ? Nasıldır? Cok yakar mı? Sarsıntı cok hissedilir mi?

Motor 1.4 t opelin motoru. ben bir sorun duymadım.

aşağıdaki arkadaş da vites geçişlerinin sorunsuz olduğunu söylemiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_85768780/tm.htm

• Satışlar böyle devam ederse Tr'de satışa devam ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

almayan bin pisman olur. Motor ve teknik parcalar Opel den tedarik edilir, diger kaporta parcalari gereginde Bulgaristandan bir yolu bulunup alinabilir. Dogu Blok ülkelerde Chevrolet Kore yapimi araclar devam satilacak.... Chevrolet almanin tam zamani diyorum !!!

Hocam tam zamanı da bayilerde araç yok ki. Ben de almak istiyorum ama ankarada ne kadar bayiye sorduysam yok cruze
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoutubeR

quote:

Motor 1.4 t opelin motoru. ben bir sorun duymadım.

aşağıdaki arkadaş da vites geçişlerinin sorunsuz olduğunu söylemiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_85768780/tm.htm

Tesekkürler :) Konuda yazanları okudum arkadasın yazdığı gibi sarsıntısız ise gercekden iyi tabi bi dsg veya ps kadar olmasını beklemek yanlış :D Motordan zaten bir süphem yok birde bayilere arac gelsede alsak :) LTZ de Sport Plus kadat iyi gözüküyor. Spor gözükcek diye Sport Plus alamaya gerek yok direk LTZ :)

• Iyimis hayirlisi olsun,ben sifirciyim bulursan alicam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.