Şimdi Ara

Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
5
Favori
49.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanmayın bunlaraaa hala satışları yapılıyor bu arabaların halam sıfırını aldı bende 2.elini chevroletin bu hafta içinde takmayın alın sürün
  • Korkmayın alın, keyfini sürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Korkmayın alın, keyfini sürün.

Hocam aracınızı güle güle kullanın, yalnız fotoğrafta odaklama ve diyafram nasıl ayarlandıysa, Traxx Suburban gibi çıkmış

• Traxın ön görünüşü öyle ama .-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsız015

inanmayın bunlaraaa hala satışları yapılıyor bu arabaların halam sıfırını aldı bende 2.elini chevroletin bu hafta içinde takmayın alın sürün

adamlar resmi aciklama yapti avrupa pazarindan cekiliypruz 2015 te diye sen hala inanmayin diyorsun.
    2015 ten sonra chev trde goremeyeceksin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berry1925 B kullanıcısına yanıt
    Chevrolet bayileri hiçte öyle demiyor :) kirli bilgi var ortalıkta deniyor
  • KATILIYORUM SANA HELAL OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

ozaman yeni cruze trye gelmeyecek ve cruze alanların elinde patlayabilir bu saatten sonra kim chevrolet alır tartışılır c sınıfı full donanımlı en ucuz marka idi ama bu haber kötü oldu bende cruze almayı düşünüyordum artık astra veya yeni insignia bakacaz

Hedefleri de tam olarak bu zaten. Chevrolet'i piyasadan çekerek Opel'i güçlendirmek. Bunun bir potansiyel müşteri yorumu olduğunu düşünürsek doğru yoldalar diyebiliriz.
  • Almanya'da damping satislar basladi:

Cruze station 9148 Avro + transport ücret ( yani 9800 civari )

http://www.chevrolet.de/angebote-und-finanzierung/aktuelle-angebote/cruze-sw-so-guenstig-wie-noch-nie.html

almayan bin pisman yalniz stoklar kisitli, yarin öbürsügün elde hepsi kapis kapis gider

diger araclar :

http://www.chevrolet.de/angebote-und-finanzierung/

• bendede var sıfır aldım cruze 1.4turbo sport sanrofu da var 44bine almıştım temmuzda 5000 km oldu 40 bine satıcam almak isteyen varsa telefondan arasınlar 5323967160 herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Almanya'da damping satislar basladi:

Cruze station 9148 Avro + transport ücret ( yani 9800 civari )

http://www.chevrolet.de/angebote-und-finanzierung/aktuelle-angebote/cruze-sw-so-guenstig-wie-noch-nie.html

almayan bin pisman yalniz stoklar kisitli, yarin öbürsügün elde hepsi kapis kapis gider

diger araclar :

http://www.chevrolet.de/angebote-und-finanzierung/

Yanlız! 0 1.4 araçlar; 100bg atmosferik...

1.6 124bg araçları biz beğenmiyoruz, adamlar 1.4 100bg araç satışa sunuyorlar.

Vardır herhalde Almanların bir bildiği...

• quote:

Orijinalden alıntı: insolente_jk

Bende bir ticaratte alacağıma karşılık aldığım Chevrolet Cruze hatchback 2.0 ltz Dizel 5 kapı 36bin kmde sunrooflu, 163 HP lik Düz vites çok temiz bir aracım var ne kadara satmalıyım sizce ? Henüz herhangi bir siteye ilan vermedim ,31 mart 2013 trafiğe çıkışlı yani daha 10 aylık ilgilenen varsa pm atabilir...

Manuel vites ltz donanim yok lt dir o

• Aveo dizel fiyati alan varmi arkadslar bayilerden ne durumda

• bayilerde araba kalamadi ( almanya ) reklam yapmaya devam ediyorlar :

Spark 5123 Euro

http://www.bild.de/auto/service/auto-modelle/chevrolet-ausverkauf-marke-34377528.bild.html
  • Araba yok entresan bulunmuyor ,fiyatlar belirsiz

• Cruze bayilerde var. Ben hafta ici biraz arastirdim. LTZ sedan AT+sunroof+metalik renk icin 49.000 diyorlar.Almak isteyen arkadaslar İstanbul bayilerine sorabilir.

• MERHABA arkadaşlar formmu inceledim okudum güzel paylaşımlar oluyor araştırmak paylaşmak hayat güzel.konum şu ki ben chevrolet adına üzüldüm kullanmadım kullanan arkadaşlarım var benim için önemli olan kendi bakış aşım dır. ben gerçekten chevroleti beğeniyorum 5 yıldız alması dizaynı ekonomik satış yönünden fiyat olarak diğer modellere göre uygunluğu hazır servis yaygınlaşmaya başlamış düzeni tam kurmuşken çekiliyor,bizim türkiyeyi avrupa olarak görmeleri hoş olmadı devam etmesi dilerdim saygılar.
  • piyasadan cekilecek olmasina ragmen fiyatlari ucuk. ben alim icin 2015 i bekleyecem acikcasi. bi cruze fena olmaz.

• mantikli karar olur

zaten avrupada chevrolet yerine opel satiliyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

piyasadan cekilecek olmasina ragmen fiyatlari ucuk. ben alim icin 2015 i bekleyecem acikcasi. bi cruze fena olmaz.

Şuan bile araba yok, olanlan birkaç bayi vardır ama yakında onlarda biter. Bayilerin çoğu sipariş bile almıyor ve opel ile aynı çatı altında olan chevrolet bayilerinin çoğu satış departmanlarını kapatmış durumdalar.Bu durumda 2015 de fiyat ucuzlamasını beklemek hatta arac bulunacağını düşünmek bana hayal gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.