Şimdi Ara

chevrolet captiva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

suv sınıfı için uygun fiyat
    suv için düşük vergi 1500 ytl civarı
    yıllık değil 3 yılda bir araç muayene
    düşük hızda 4x4 yüksek hızda 4x2 ile az yakıt
    bir arkadaşıma virajlarda nasıl olduğunu sordum bana senin 307 den daha iyi olduğu kesin dedi

sizde bildiğiniz iyi veya kötü olan özelliklerini yazarsanız sevinirim
    2. ele baktığımda kısa dönemde aracı satışa çıkaran çok kişi var nedenini merak ediyorum
    3 yılda bir araç muayeneye giden başka suv sınıfı araç var mı acaba

• arkadaşlar ben gazetelerde ve tv kanallarındaki reklamlarda falan görüyorum 66.000 ( tam olarak hatırlamıyorum ama böle bişydi ) den başlayan fiyatlarla diyo sitesinden bakıyorum 75.002 den başlıyo fiyatlar bu iş nasıl oluyor birisi bana açıklayabilir mi ?
  • fiyat düştü doğru arkadaşlar sadece internetteki fiyatkları güncellemediler, captiva 66.000 den başlayan fiyatlarla ama o haliyle getirmiolar aracı çok fazla, 5 koltuk 69000 7 koltuk 71000 YTL bunuda heryerde yazdım

aşağıdaki linkte bi arkadaşa detaylı bilgi verdim arkadaşlar ordaki linktende yararlanabilir ve CAPTIVA hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirm

http://forum.donanimhaber.com/m_26591470/mpage_1/key_captiva//tm.htm#26682431

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronnorab -- 24 Eylül 2008; 3:42:02 >
  • Bana göre direksiyonu büyük 2.si xenon far yok gerçi sonradan takılır. Diğer yerlerine lafım yok
  • 66 lık bende aradım bikaç bayi yok ellerinde az gelmiş gelende satılmış, gene dümen yani...zaten TÜRK milletine ucuz bişe satmamaya yemin etmişler toptan herkez....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibekir -- 27 Eylül 2008; 13:50:56 >
  • 2 gün önce az biraz kullandım Ankara da..

Bana göre yapılan karşılaştırmalı testlerin aksine bir RAV4 ya da CR-V den daha bir "jip" havası var,iç mekandaki atmosferde daha üst sınıf gibi,yeşil yanan göstergeler hariç..
  • moralinizi bozmak veya hevesinizi kırmak gibi olmasın ama eylül ayının auto & motor und sport dergisinde oldukça geniş kapsamlı bir suv testi vardı. ne yazık ki benim de dış görünüşünü ve içini çok beğendiğim captiva sürüş güvenliği konusunda rakiplerine oranla oldukça gerilerde. ama oldukça güzel bir tipi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlardan biraz basık olmasa oldukça güzel bir suv olurmuş keşke enine daha büyük yapsalarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Yanlardan biraz basık olmasa oldukça güzel bir suv olurmuş keşke enine daha büyük yapsalarmış

katılıyorum antara da öyle arkadan amma dar demiştim ilk gördüğümde ama sorentodan sonra o sınıfta tutan bir araç sayılabilir oldukça görüyorum ben piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Yanlardan biraz basık olmasa oldukça güzel bir suv olurmuş keşke enine daha büyük yapsalarmış

katılıyorum antara da öyle arkadan amma dar demiştim ilk gördüğümde ama sorentodan sonra o sınıfta tutan bir araç sayılabilir oldukça görüyorum ben piyasada.

Antarayı İzmirde 5 kere gördüm bitanesi bizim burda Antaranın arkaya ırmscher spoyler şart yandan bakıldığında kötü duruyor.

chevrolet captiva

chevrolet captiva

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.