Şimdi Ara

CHEVROLET CAPTİVA KULLANAN VARMI ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Numan06

quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Daewoo'nun cip zaten bu. Üstüne Chevy amblemi yapıştırıp satıyorlar.

bu cip daewoo nun değildir.

chevrolet daewoo yu satın aldıktan sonra general motors grubundan opel ile birlikte geliştirdiği ilk araçtır.

ancak captivadan önceki TÜM araçlar

kalos olsun,lacetti olsun,epica olsun DAEWOO dur

yanlış bilgi vermeyelim.

Daewoo Winstorm, Opel Antara ve Chevrolet Captiva Güney Kore'de üretilmektedir.

Motor ve tasarım dahil hepsi Türkiye gibi ülkeler için tasarlanmıştır.

güney kore'de üretilmiş olabilir isterse mozambikte üretsin.ben ondan bahsetmiyorumki

benim belirtiğim olay daha önceden kalos gibi,lacetti gibi mevcutta daewoo olup ta üstüne chevy yapıştırılmamış olup;

chevrolet daewoo yu satın aldıktan sonra(!) gm ile birlikte geliştirilmiştir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Numan06

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Daewoo'nun cip zaten bu. Üstüne Chevy amblemi yapıştırıp satıyorlar.

bu cip daewoo nun değildir.

chevrolet daewoo yu satın aldıktan sonra general motors grubundan opel ile birlikte geliştirdiği ilk araçtır.

ancak captivadan önceki TÜM araçlar

kalos olsun,lacetti olsun,epica olsun DAEWOO dur

yanlış bilgi vermeyelim.

Daewoo Winstorm, Opel Antara ve Chevrolet Captiva Güney Kore'de üretilmektedir.

Motor ve tasarım dahil hepsi Türkiye gibi ülkeler için tasarlanmıştır.

güney kore'de üretilmiş olabilir isterse mozambikte üretsin.ben ondan bahsetmiyorumki

benim belirtiğim olay daha önceden kalos gibi,lacetti gibi mevcutta daewoo olup ta üstüne chevy yapıştırılmamış olup;

chevrolet daewoo yu satın aldıktan sonra(!) gm ile birlikte geliştirilmiştir

Ustam 1918'den beri Chevy zaten General Motors'un Daewoo'nun 1999 yılında iflasından sonra oda GM bünyesine geçmiştir. Satış politikası olarak Chevrolet arması takmıştır. Yani şirket aynı şirket olduğu için zaten birlikte geliştirme diye birşey yoktur. Mesele şudur; Hangi ülkede hangi marka tutuluyorsa kendi markaları içinden araca o ismi vermiştir. Opel Antara, Daewoo Wistorm ve Chevrolet Captiva gibi....

Uzun lafın kısası motor, şase, parçalar olarak Güney Kore isçiliği ve kalitesi ile üretim söz konusudur. Şüphesiz Chevrolet armasını kötü bir araca koymaz.

Ama şunuda belirtmektedirki Chevrolet Captiva orta sınıf SUV olarak geçmektedir.

Ben bunu anlatmaya çalışıyorum....

• Honda CRV tavsiye ederim.Git gör kararını vericeksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Orjinalden alıntı: GKN 35

OPEL ANTARA işçilik , performans , görünüş olarak captivadan bin kat gzl captivanın direksiyonu kamyon direksiyonu gibi antaranın ki sportif ayrıca antara da xenon farlar standart captivada ise yok

antaraya o parayı verene kadar alternatif cok

Mesela ne? Araştırdım Sorento ile Antara arasında 5000 ytl fark var.Hatta bu sınıfta en uygun fiyatlı Captiva.

Ama 2.el diyorsan onu bilemem.
  • Arkadaşlar size tavsiyem, araç alırken hangi marka olursa olsun, buradaki mesajlara bakarak kafanızı karıştırmayın. Gidin test edin, karşılaştırın, kararınızı kendiniz verin. Ben bu hafta 2011 model bir Captiva aldım ve yol tutuşu, vites geçişi, sürücüyü sarması ve ergonomisi burada arabayı internetten görüp yorum yapanların söyledikleriyle tamamen zıt. Araçtan çok memnunum, zira daha önce kullandığım c sınıfı araçar (mazda3, Ford Focus, Kia Ceed) veya SUV segmenti (Cx-5, Sorento, CR-V) arasında kullanımı en rahat, yol tutuşu en etkin ve 2.0 turbo dizel oluşuyla farkı açan tek araç şu an kullanmakta olduğum Captiva. Ayrıca, böyle bir aracı clio fiyatına almam da cabası, teşekürler bilip bilmeden yorum yapanlar.
  • Nası bi mutluluktur acaba 2008'in konusunu hortlatmak
  • Konu sağlam hort olmuş ama yinede yazalım :)
    Yukarıda sallayanlar olmuş, sen onları boşver.Bende 2011 model high modeli var 7 koltuklu.Oldukça dolu bir araç.Fiyatına göre on numara araç.Otomatik, 4 çeker, malzeme kalitesi yeterli, yol tutuşu güzel, iç mekan geniş, dev gibi bagaj, yumuşacık direksiyon, pedallar v.s. Tabiki mükemmel bir araç değil.Soğukken 2.0 dizel motor biraz sesli sayılabilir ama ısınınca rahatsızlık vermiyor, uzun yolda duyamazsın bile.Tüketim nispeten çok denilebilir(kış=şehir içi 11 litre, şehirler arası 7-8 litre) ancak araç neredeyse 2 ton, tam otomatik ve awd.Yalıtımı çok çok iyi değil ama rahatsızlık vermiyor.120 den sonra büyük aynalar biraz rüzgar sesi alıyor.Eğer Tokat Erbaa ya yakınsan gel misafirim ol dene.Kulaktan dolma bilgilerle hareket etme.Yok daewoo imiş, önden kayıyormuş :D Komik ya cidden.Bu paralara bu özelliklerde bundan iyi araç yok.
  • ben kullanmadım da vurmuşluğum var 2011 model megane kullanıyordum, benim aracın sağ/ön-arka kapı ortası ile captiva' nın sağ arka çamurluk sürtüştü, kapılar bildiğin içine göçtü captiva'da ufak çiziler oluştu. sağlam araç
  • Merhaba arkadaşım sene 2012 de 2011 modeli 4x4 olanını almıştım bir hevesle heybetine ve jeep oluşuna aldanmıştım ancak aldıktan sonra gördümki benzin istasyonları evim pompacılar yoldaşım olmuş 50 ile bile kullansan bir araba ancak bu kadar yakar okadar diyorum!

İç kalitesi zaten vasat, bagaj hacmi güzel, performans bir mobilyet seni çok rahat geçer :))
  • 2012 yeni kasa var memnunum eco mod var eski kasalara göre daha az yakiyor. 400 tork var koltuğa yapıştiriyor. 7 kişilik. Koltuk isitmadan virt zirt sensorlere kadar dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbaron_49

Arkadaşlar size tavsiyem, araç alırken hangi marka olursa olsun, buradaki mesajlara bakarak kafanızı karıştırmayın. Gidin test edin, karşılaştırın, kararınızı kendiniz verin. Ben bu hafta 2011 model bir Captiva aldım ve yol tutuşu, vites geçişi, sürücüyü sarması ve ergonomisi burada arabayı internetten görüp yorum yapanların söyledikleriyle tamamen zıt. Araçtan çok memnunum, zira daha önce kullandığım c sınıfı araçar (mazda3, Ford Focus, Kia Ceed) veya SUV segmenti (Cx-5, Sorento, CR-V) arasında kullanımı en rahat, yol tutuşu en etkin ve 2.0 turbo dizel oluşuyla farkı açan tek araç şu an kullanmakta olduğum Captiva. Ayrıca, böyle bir aracı clio fiyatına almam da cabası, teşekürler bilip bilmeden yorum yapanlar.

Clio parasına derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diferansiyeli kırarsın! kullanıcısına yanıt
    Ne kadar geri zekalısın.yav konu opel astrami şimdi 🥶😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    3 yıllık hort.
    ondan geçtim astra değil antara demiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.