Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.124
Cevap
159
Favori
3.551.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22302231223222332234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam o zaman ağzı olan konuşuyor yani. İnsanlar bilip bilmeden atıp tutuyor ille alma diye. Otomatik sanzuman konusunda nasıl bir araca sıkıntı yaratır mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.0 motor araçların bin liraya yakın bi mtvsi var yani o çok gelir bize ya

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

2010 1.6 Cruze için sübap değişim maliyeti nedir arkadaşlar aşağı yukarı ?
    2 bini bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

2011 ve üzeri olmalı
    araç görsel olarak en güzel ve dolusu 2011 lerde desiğn edition plus, 2012 lerde wtc edition plus,2013 lerde sport plustır, sunrofa bakılarak full olduğu plus olduğu anlaşılmaz.Plus olduğu teyp ekranı 3 satırdır, kolçak içinde usb ve aux olur, klima dijital, yapmur, far sensörü olur. Desiğn ve wtc edition jantlar orjinal 17 inç olur.

Alıntıları Göster
    Ya şu 2011 ve üstü olmalı diyenlere ayar oluyorum 2009 model var bende. Şimdi benimki çöp diğerleri altın mı yani

Herşeyi aynı, 124 lüklerin hiçbir farkı yok performansda şuan piyasada LS paket 2009 2010 model cruzeların temizleri 50 den başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

Arkadaşlar merhaba. Şuan 2013 otomatik civic kullanıyorum fakat ev alacağım için biraz daha düşük fiyatlı bir araç almam gerekiyor. Cruze lari hep begenirdim şimdi kısmet olacak inşallah. Sizce ne yapmalıyım 50-55 bandında hangi donanım da nasıl bir araca bakmalıyım. Otomatik olması gerekiyor aracın yardımcı olursanız çok sevinirim
    Selamlar

Cruze piyasasına baya hakimim

50-55 bin bandında Temiz LS Veya LS Plus bulabilirsin.

Daha donanımlı olanlar 60 65 gibi. Ben LS Paket aldım, şuan 4 bin harcadım, yavaş yavaş adam ediyorum
    eski sahipleri pek bakmamış ben ağır bakım yaptırdım

Ama aracım temiz ettiğim masrafları gözüm görmüyor. Cruze ların kesinlikle temizini bul iyi bakılmış olsun Ve lpg siz olsun.

Öyle 40 45 yazan ilanlardan uzak dur

Araç bulduğun zaman kontrol etmen gereken şeylerden biri Eksantrik dişlisi, İlk çalıştırmada dizel gibi hırıltılı çalışırsa Malesef dişliler değişecek. Dişli takımı GM marka 1.200 TL Onunla beraber selenoid valflerde değişir onlarda 500 TL, bununla beraber triger set olarak değiştirmen faydalı olacaktır 550 TL triger, 150 TL devirdaim

Diğer sorunu termostat,

termostat arızalıysa hararete bak araba soğukda çalışır sürekli, termostat orjin 500 tl

Bide termostat gövdesi arıza yapabiliyor bazen 140 lirada o

Bütün bunlar cruzun kronik sorunu. Bunların üstüne birde işçilik koy artık ne koyarsan Bunları yaptır paşa paşa bin

Bu arada ben 43 e aldım masraflar 4 bini geçti pek bişey kalmadı bobin, arka süspansiyon, fren balataları 4 sıfır lastik kaldı. geriye kalan kozmetik kusurlar ufak tefek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 17 Ekim 2019; 16:10:44 >
  • Beyler bişey soracam İNA markası GM ye parça üretiyor değil mi. Benim dişli setleri İna markaydıda

• 2012 model otomatik şanzıman cruze sahibiyim. Aracımı bilhassa stop ettiğimde 2-3 saniye tıslama sesi geliyor. Sanki bir yerden hava kaçırma, inen lastik sesi gibi düşünelim. Tamirciye gittim, manifold sibobundan olduğunu ve bu sibobun patlak olduğunu, değişmesi gerektiğini belirtti. Ancak gelgelim ki bu parçayı gerek yedek parçacılarda gereksede internette bulamadım. Acaba bana yardımcı olur musunuz bu parçayı nereden tedarik ederim???

• ersincck E kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir sene önce ben de bu parçayı değiştirmiştim. İstanbul'da Erkut usta buldu parçayı. Şimdi ben de baktım internete, Türk sitelerinde yok.

Parça bu benim bildiğim;
    m.tr.aliexpress.com
    Online Shop AshituAuto Emme Manifoldu Tek yönlü Çek Valf Için Chevrolet Cruze OEM #55568437 | Aliexpress Mobile - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32878596952.html

Vaktiniz varsa buradan sipariş edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersincck

2012 model otomatik şanzıman cruze sahibiyim. Aracımı bilhassa stop ettiğimde 2-3 saniye tıslama sesi geliyor. Sanki bir yerden hava kaçırma, inen lastik sesi gibi düşünelim. Tamirciye gittim, manifold sibobundan olduğunu ve bu sibobun patlak olduğunu, değişmesi gerektiğini belirtti. Ancak gelgelim ki bu parçayı gerek yedek parçacılarda gereksede internette bulamadım. Acaba bana yardımcı olur musunuz bu parçayı nereden tedarik ederim???
    Bunu mu arıyorsunuz?

www.ozcelikopel.com
    Chevrolet Cruze Emme Manifold Valfi Gm (55574240 CC) En Uygun Fiyatlarla
    https://www.ozcelikopel.com/urun-detay/chevrolet-cruze-emme-manifold-valfi-gm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfes -- 22 Ekim 2019; 18:11:18 >
  • Merhabalar,

Kız kardeşim için Cruze HB bakmaktayız. 1.6 124 bg olanlardan, mümkünse LPG'li. Aracın donanım tablosunu hiçbir yerde bulamıyorum ve çok çeşitli donanımlar var. Tek anlayabildiğim LT ve LT Plus (LT+ far-yağmur sensörü, otomatik klima, USB) arasındaki farklar oldu. 4 tane kriterlerimize uygun ilan bulduk; 2012 makyajlı Sport (bu donanım hakkında hiçbir fikrim yok, sanırım bunda da otomatik klima yok), 2011 makyajsız LT, 2011 makyajsız LT Plus, 2011 makyajsız WTCC Edition Plus. 4 araç da km olarak ve fiyat olarak 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakın. Hangisini tercih etmemiz gerektiğini bilmiyoruz. Özellikle donanım olarak bizi aydınlatabilecek birisi var mı?
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda vardı sanırım. bakar mısınız?
  • BennyGood B kullanıcısına yanıt
    Baktım ama bulamadım.
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Her paketin Plus ve Plus olmayanı var. 2009-2011 arası LS/LS Plus var. 2011 ve sonrası LT/LT Plus var. LS/LS Plus olanlarda Cruise control yok.

Plus olanlarda ekstra olarak far sensörü, yağmur sensörü, otomatik klima, +2 hoparlör, 3 satır ekranlı teyp, karartmalı dikiz aynası var. Paketten bağımsız double ekran ve Sunroof opsiyonu var.

Sport, WTCC ve Design edition olanlarda bodykit ve 17" jant var. İç mekan donanımları yukarıdaki gibi plus olup olmamasına göre değişiyor. Çıktığı yıla göre ismi değişiyor diye biliyorum.

2013 sonrası kasa makyajlı. Orta konsol tasarımı yenilenmiş. Bazılarında mylink var.

Archive.org'dan bulduğum, yıl yıl donanım listelerini de aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz. Umarım faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 23 Ekim 2019; 18:13:38 >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Yaklaşık bir sene önce ben de bu parçayı değiştirmiştim. İstanbul'da Erkut usta buldu parçayı. Şimdi ben de baktım internete, Türk sitelerinde yok.

Parça bu benim bildiğim;https://m.tr.aliexpress.com/item/32878596952.html

Vaktiniz varsa buradan sipariş edebilirsiniz.
    Bahsettiginiz Erkut usta ile nasil irtibat kurabilirim? Acaba bana da tedarik edebilir mi

Parçanın adından kaynaklı bulamamış olabilirsiniz. Emme manifold valfi, subabı vs diye de geçer. umut oto elektrik var facede. Kirami Elmalı sahibi. Veya Ankarada Emrah Erdem var. Onlarda bulabilirsiniz.

• Kars ilinde yaşıyorum hava oldukça soğuk, hava sıcaklığı hep eksilerde.. cruze aracıma motor yağı neyi tavsiye edersiniz? birde bir arkadaş dediki 5w-30 yerine 10w-40 numara yağ al, soğuk havalarda daha iyi dedi. Aslı var mi? hangi numara yağı alayım birde marka öneriniz var mi

işkembeden sallamış o arkadaş, okadar soğukta 10w değeri ile motora işkence edersiniz soğuk havalarda motor ısınana kadar, Dexos 2 onaylı 0w 30 bulursanız onu alın, Castrol'ün var ama bulunması biraz zor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu tür sorular için kitapçık var Cruze'un. 10-40 koymayın diye ısrarla yazmış adamlar. Çok soğuk bölgede yaşıyorsanız da 0-30 olabilir demişler. Bir üstteki arkadaşın tavsiyesine uyun bence.
  • Merhaba arkadaslar, 2 gun once 56 bin km'de 2009 LSplus alarak araniza katildik.

Genelde telefon tutucu olarak ne kullaniyorsunuz? Cama yapisanlardan mi yoksa havalandirma kanalina girenlerden mi? Her iki durumda da miknatisli kullanirim diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 22302231223222332234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.