Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45.124
Cevap
159
Favori
3.551.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadly Sto(R)m

Bana bu bilgi lazımdı. Çünkü bazı arkadaşlar bazı buji modellerinde sorun çıktığın söylemişler. Genelde de Bosch önermemişlerdi. ZFR6U9 siparişi vereyim o zaman hemen.

Peki ateşleme bobini için Delphi iyi midir?

Alıntıları Göster
    Delphi iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2012 model manuel 1.6 Lt modeli en fulu olanı 50 binde hala tüp takılmamış aracı 58 bine alma durumum var, ama çevremde ki herkes alma elimde kalor son sahibi olursun diye uyarıda bulunuyor, bu arabaya benzinde binme durumum yok aylık şehir içi 1000 km yol yapacağım, size bir kaç sorum olacak.

1-Bu aracı alırsak ilerde satmak istersek cokmu sıkıntı yaşarim
    2- LPG de hangi marka uyumlu, yoksa hepsi aynı atiker işimi gorurmu ve şuan şehir içi LPG de kaç km yakıyor.
    3- Kronik arızası cokmu, yada parça pahalimi
    4-son olarak bu fiyata bu kasa uygunmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Apranax87

Merhaba arkadaşlar 2012 model manuel 1.6 Lt modeli en fulu olanı 50 binde hala tüp takılmamış aracı 58 bine alma durumum var, ama çevremde ki herkes alma elimde kalor son sahibi olursun diye uyarıda bulunuyor, bu arabaya benzinde binme durumum yok aylık şehir içi 1000 km yol yapacağım, size bir kaç sorum olacak.

1-Bu aracı alırsak ilerde satmak istersek cokmu sıkıntı yaşarim
    2- LPG de hangi marka uyumlu, yoksa hepsi aynı atiker işimi gorurmu ve şuan şehir içi LPG de kaç km yakıyor.
    3- Kronik arızası cokmu, yada parça pahalimi
    4-son olarak bu fiyata bu kasa uygunmu
    Ahh be hocam yazmadan az bişey şu forumun geçmiş sayfalarını bi okusaydınız. Aynı konular temcid pilavı gibi konuşuldu:)

Öncelikle LT en full modeli değil. Orta paket.
    Saçma sapan tenekeden araçların fiyatları göz önünde bulundurulursa bu araç gerçekten ucuz.
    Çevrendeki herkese sor bakalım bu fiyatlara hangi aracı önerecekler? Muhtemelen symbol :)
    Bundan 5 sene öncede bu tip konuşan gereksiz insanlar vardı. Şimdi de var. Tek değişmeyen aracımı satmak istemesemde çevremden devamlı talip çıkması :)
    Araç fiyatlarının şişirildiği piyasada, bu donanımda ve sağlamlıkta bir araç her zaman satılır..

Ben aracı 2011’de sıfır aldım. Yağını suyunu değiştirip yola devam ediyorum. Arıza vs.çıkarmadı.

Parçalar opel astra parçaları. Bulamama ve pahalı olması gibi bir durum yok.

LPG taktırdım çok memnunum. Şehir içi 35 kuruş yakıyorum. Tek bir arıza lambası yakmadı. (Sistem Prins Technomax)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Lpg bu güzelim aracın motorunu resmen bitiriyor. Ya takılan lpg markası yada yeteneksiz hatalı montaj yapan ustalar yüzünden lpg ile cruze kullananların yarıdan fazlası baya sorunla uğraşıyor ne yazıkki, o yüzden facebook gurupları sorun ile dolu, en başta gül gibi sübap sorunun oluyor :(

Alıntıları Göster
    Gruplara üyeyim Hep LPG den kaynaklı sorunlar titreme geç çalışma performans düşüklüğü çeşitli arızalar veriyor

Birde gruplarda aracı kötüleyenler oluyor Çok sorunlu araba gibisinden. Piyasa fiyatının baya altında almak isteyenler oluyor Ben ve benim gibiler öylelerine pabuç bırakmıyoruz. Neymiş efendim cruze 55 nin etmezmiş onlara göre 40 bin edermiş.. Ana avrat sövesim geliyor o zaman.. Bende Ulan dingil Sen 40 45 böyle bir araba bul git onu al diyorum mal gibi kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Gruplara üyeyim Hep LPG den kaynaklı sorunlar titreme geç çalışma performans düşüklüğü çeşitli arızalar veriyor

Birde gruplarda aracı kötüleyenler oluyor Çok sorunlu araba gibisinden. Piyasa fiyatının baya altında almak isteyenler oluyor Ben ve benim gibiler öylelerine pabuç bırakmıyoruz. Neymiş efendim cruze 55 nin etmezmiş onlara göre 40 bin edermiş.. Ana avrat sövesim geliyor o zaman.. Bende Ulan dingil Sen 40 45 böyle bir araba bul git onu al diyorum mal gibi kalıyor

Alıntıları Göster
    Cruze ülkemin 2. el piyasasında parasına göre sunduklarıyla tam bir f/p aracı. Plastik jant kapaklı, kutu kadar bomboş B segmenti Clio,fiesta,i20 50.000 TL ve üstüyken bu dolulukta plus paketli aracıma benzer rakamlara biniyorum

Facebook gurupları baya şenlikli O kötüleyenler 35-40 bine cruze alamayıp bu arabanın fiyatı artmış şu etmez yeaaa diye ağlayan tayfa boş mezar arıyorlar. Ha birde 2010 113 hp olanları kötüleme tayfası var onlar çok çok ayrı egolu uçuk bir kafa yapısındalar zaten, 2011 124 hp olunca birebir aynı arabanın kanatları çıktığının hayalini yaşıyorlar. 2011 olunca 60 bin yazılsın ama 2010 olunca en az fazla 40-45

Cruze kusursuz bir arabamı tabiki değil bazı sabit sıkıntıları evet var özellikle lpg kullanımı varsa ama benzer donanımda arabalar en az 20-25 bin daha pahalıyken ufak sıkıntıların pek bir önemi kalmıyor
  • Ben 113’lük ve 124’lük olanı uzun dönem kullandım, ardaki fark yok denecek kadar az.

Zaten manifold ve yazılım güncellemesi ile 11bg gelmiş gözükse de tork aynı kalmıştı.

Bu güncelleme ile yakıt tüketimi -kağıt üzerinde- bir tık düşmüştü.

Gerisi abartı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Cruze ülkemin 2. el piyasasında parasına göre sunduklarıyla tam bir f/p aracı. Plastik jant kapaklı, kutu kadar bomboş B segmenti Clio,fiesta,i20 50.000 TL ve üstüyken bu dolulukta plus paketli aracıma benzer rakamlara biniyorum

Facebook gurupları baya şenlikli O kötüleyenler 35-40 bine cruze alamayıp bu arabanın fiyatı artmış şu etmez yeaaa diye ağlayan tayfa boş mezar arıyorlar. Ha birde 2010 113 hp olanları kötüleme tayfası var onlar çok çok ayrı egolu uçuk bir kafa yapısındalar zaten, 2011 124 hp olunca birebir aynı arabanın kanatları çıktığının hayalini yaşıyorlar. 2011 olunca 60 bin yazılsın ama 2010 olunca en az fazla 40-45

Cruze kusursuz bir arabamı tabiki değil bazı sabit sıkıntıları evet var özellikle lpg kullanımı varsa ama benzer donanımda arabalar en az 20-25 bin daha pahalıyken ufak sıkıntıların pek bir önemi kalmıyor

Alıntıları Göster
    Ben bikere kavga ettim. Grupda bir herifin arabası 124 hp

Bu gruba gelip cruze alacaklara diyor ki 113 alma, 124 lük al. Bende bunu gördüm

Hopppp hayırdır, ne demek 113 lük alma aynı motor ne farkı var.

Cevap şu, 113 lükler gitmiyor. Bende açtım ağzımı Seninde arabanın da bir tarafına koyim dedim. Senin ki altında bizim ki gümüş mü...??

Sonra özelden yazmış tehdit ediyor Orda daha bir rahat sövdüm engeli bastım

Yani acayip insanlar var.. 113 cruze para etmez 124 lükler eder kafasında çoğu.. Şimdi sayemde biraz daha arındı o tipler grupdan

• Arkadaşlar merhaba, 2012 model sport plus cruze'umu nisan ayı gibi satışa koymayı planlıyorum. Yaklaşık 3 yıl gönül rahatlığıyla kullanmıştım. Ancak değişik bir model denemek istemekteyim. Aklımda 2 araç var. biri jetta 2014,2015 model 1.4 tsi. ancak bu aracin 2. el piyasasina baktığımda 90-100 bin arası. Bir arkadasta dediki 2014, 2015 model araca 90-100 bin verene kadar, 2019 model sıfır toyota corolla otomatik vites al. boş paketi 103 bin lira. uzun lafin kısası araç satmak kadar almak veya araştırmakta zor. fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ersincck

Arkadaşlar merhaba, 2012 model sport plus cruze'umu nisan ayı gibi satışa koymayı planlıyorum. Yaklaşık 3 yıl gönül rahatlığıyla kullanmıştım. Ancak değişik bir model denemek istemekteyim. Aklımda 2 araç var. biri jetta 2014,2015 model 1.4 tsi. ancak bu aracin 2. el piyasasina baktığımda 90-100 bin arası. Bir arkadasta dediki 2014, 2015 model araca 90-100 bin verene kadar, 2019 model sıfır toyota corolla otomatik vites al. boş paketi 103 bin lira. uzun lafin kısası araç satmak kadar almak veya araştırmakta zor. fikirlerinizi bekliyorum
    hocam pisman olacakdin buyuk ihtimal. corollanin cruzeden pek farki yok o da gitmiyor. yeni araba mtvsi belini bukecek. bakimi serviste yaptirmak zoru dasin senede 1500de o . ve aman cizildimi aman surttuler mi hep korku olacak . ben olsam corolla icin arac degistirmem.

• Sıfır araç stoklaması yapılmadığı için, şu an bayilerde araç yok gibi bir şey. Büyük ihtimal istenilen araçlar bulunmaz, herkes uygun fiyatlı araç almak için ugraşıyor.

• Arkadaslar merhaba.hali hazırda 2013 1.4T Ltz sedan manuel cruze kullaniyoruz cok memnunuz hicbir skntimiz yok Lpg de mevcut..Suanda 2012 model 45 binde 1.6 lt otomatik bir arac var sifir alinmis tek el lpg takilmamis..boya hasar vs yok..68 bin son fiyat olarak konusuldu..fikirlerinizi almak istedim eger mumkunse..fiyat biraz fazla gibi ama arac da temiz gibi..1.4 le farki ve fiyati konusunda desteginizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen2931

Arkadaslar merhaba.hali hazırda 2013 1.4T Ltz sedan manuel cruze kullaniyoruz cok memnunuz hicbir skntimiz yok Lpg de mevcut..Suanda 2012 model 45 binde 1.6 lt otomatik bir arac var sifir alinmis tek el lpg takilmamis..boya hasar vs yok..68 bin son fiyat olarak konusuldu..fikirlerinizi almak istedim eger mumkunse..fiyat biraz fazla gibi ama arac da temiz gibi..1.4 le farki ve fiyati konusunda desteginizi bekliyorum
    Daha genç 1.4 Turbo araçtan, 1.6 Atmosferik araca geçmekteki amaç nedir?

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam gecmiyoruz 2.arac olarak dusunduk
  • alperen2931 A kullanıcısına yanıt
    Ne kadar pahalanmış araçlar. 3 ay önce 150 bin kmde aynı aracı 45 bin liraya sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen2931

Hocam gecmiyoruz 2.arac olarak dusunduk
    2012 model HB WTCC SR AT aracı 40.000 e almıştım, o zamandan bu zamana sıfır fiyatları epey arttı.

Hem sıfır araç garip bir şekil aldı, hemde 2. ele yansıması abartı oldu. Araç almak şu dönemde çok zor. Stokta araç bulundurulmayınca, faiz ve talep artışı karşılanamadı, olmayan arabalar yok satıyormuş gibi bir algı oluşturuldu. Herkes fiyatları arttırdı.

Fiyatları takip edemiyorum ama bana da biraz pahalı gibi geldi. Gerçi piyasadaki emsallerine bakıp bir karşılaştırma yapmak lazım.

• cruze lari evvelden beri begenirim. baska bir ulkede vs. uretimi devam ediyormu halen. motor veya kaporta olarak bulunamayan parcasi varmi?

• Selamın aleyküm arkadaşlar, 2010 model Chevrolet cruze ls model aracım var, code 79 hatası veriyor sürekli,birkaç ustaya gösterdim fakat anlayamadılar bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.

• Uguryavuz U kullanıcısına yanıt
    Yağ seviyesi düşük olabilir. Eğer yağ tam ise yağ seviye sensörü arızalı olabilir.

• mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ikisinede baktırdım sorun onlarda çıkmadı aynı şekilde devam etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Uguryavuz

Merhaba ikisinede baktırdım sorun onlarda çıkmadı aynı şekilde devam etti
    Yağ seviyesi normalse ! Bir ihtimal yağ sensörünün kendisi arızalıdır..
    2010 model Cruze kullanıcısı arkadaşın aracı bayiden sıfır teslim aldıktan 3 km sonra code79 hatası vermişti
    Yağ sensörünü değiştirdiler garantiden o zaman ...
    Sorunda çözülmüştu

• 
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.