Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.124
Cevap
159
Favori
3.551.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22332234223522362237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 2012 wtcc edition plus araç aldım. 101000 kmde. Yalnız araç nisan ayında muayeneye girdiğinde mil olarak girmiş. Bu yüzden km düşürülmüş görünüyor. Bu durum bana sıkıntı yaratır mı? Aracı aldığım amca yaşlı bir amcaydı arabadan çok anlamıyormuş. Aldığımda km düşük diye aldım dedi, ona da torunu göstermiş bunlar mil diye, sonradan kmye çevirmişler. Bu durum bana satarken sıkıntı yaratsın istemiyorum. Tanıdıktan aldık aracı, basiret bağlanması yaşadık sorgulatmadık. Neler yapabiliriz bununla alâkalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Cruze 2011 sedan aracım var. İçeriden bagaj açma olayı olmadığı için piyasada satılan cam açma modüllerinden aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Bu aralar ise seyir halindeyken bile bagaj kapağı kendiliğinden açılıyor ve durup kapatmak durumunda kalıyorum. Modülü çıkardığım zaman ise hiç böyle bir problem ile karşılaşmıyorum. Bu olay ise araca detaylı temizlik yaptırdıktan sonra olmaya başladı. Acaba bir bağlantısı var mıdır? Fikri olan paylaşabilir mi acaba?
  • Alcatraz67 A kullanıcısına yanıt
    Odb soketinin bacakları yamulmuş olabilir. Kısa devre yapıyordur belki. Modülün bacaklarına bakın. Bir de klasik; modülü ve yuvayı üfleyin sonra takıp deneyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 6 Ocak 2020; 22:6:15 >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinize bakmıştım ama hiç bir değişiklik olmadı maalesef

2 gündür modül takılı olmadan da bagaj kapağı açılır oldu. Arabayı çalıştırıyorum, bir süre sonra tık açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz67 -- 8 Ocak 2020; 18:17:27 >
  • Beyler kafam çok karışık 2013 model 1.4 turbo aracım var 110binde değişensiz boyasız, 2 bin liralık ufak tefek masrafı debriyaj balata ve ufak tefek şeyler.2 gün önce ilana verdim dünya kadar mesaj geldi . Neyse konuya geleyim aracıma 66bin TL veren var , dün satıyordum sonra vazgeçtim. Eğer satarsam bu paraya yani 66bine bundan iyi araç hayatta alamam bunu bugün anladım.sahibindene baktım bu paraya Cruze un yanına bile yaklaşamayacak araçlar var hep. 65-70 arası bu konfor da bu kalitede bu güvenlik de bu şıklık da araç var mı ? Cidden değişiklik istiyorum ama bu paraya bundan iyi seçenek yok galiba ,sizin fikriniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 13 Ocak 2020; 3:5:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Beyler kafam çok karışık 2013 model 1.4 turbo aracım var 110binde değişensiz boyasız, 2 bin liralık ufak tefek masrafı debriyaj balata ve ufak tefek şeyler.2 gün önce ilana verdim dünya kadar mesaj geldi . Neyse konuya geleyim aracıma 66bin TL veren var , dün satıyordum sonra vazgeçtim. Eğer satarsam bu paraya yani 66bine bundan iyi araç hayatta alamam bunu bugün anladım.sahibindene baktım bu paraya Cruze un yanına bile yaklaşamayacak araçlar var hep. 65-70 arası bu konfor da bu kalitede bu güvenlik de bu şıklık da araç var mı ? Cidden değişiklik istiyorum ama bu paraya bundan iyi seçenek yok galiba ,sizin fikriniz nedir.
    üstadım ben de geçen ay cruze sahibi oldum o kadar çok araştırdım ki dediğiniz gibi bu fiyat aralığında piyasanın en dolu ve uygun aracı..çevreme sorsam gidip 250 300 bini devirmiş çarpışan arabaya dönmüş jetta civic almam lazımdı..eğer aracınızdan memnunsanız bu piyasada en iyi araç sahip olduğunuz araçtır boşa aksiyon aramayın bence hocam..
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Üzerine ciddi miktarda para vermeye ve stresli günlere hazır değilseniz, hiç maceraya girmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız arkadaş vazgeçtim, teşekkürler.

Cruze ile devam 👍

• 1.4 140 HP Cruze !

66 bin ? Teklif !

Yazık olurdu...

Boyasız hatasız 110 binde ise
    Ederi gideri 72 bin TL

• 2010 Model Cruze 150 binde ön sağ sol çamurluk boyalı kaput değişik tramer parça parça 4000 TL. Araç ne kadar eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer-faruk

2010 Model Cruze 150 binde ön sağ sol çamurluk boyalı kaput değişik tramer parça parça 4000 TL. Araç ne kadar eder
    52.000 tl civarı

• berlin007 kullanıcısına yanıt
    2013 model 1.4 turbo 110 binde ben olsam bakımını arızasını vs yaptırır bildiğim araca kafam rahat binmeye devam ederdim
  • farukkk kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam extraları yazmamıştım baya kaliteli bi android sistem kurulu 18 inç jantlı arka stoplar bmw takılı yazılımlı ve bir kaç küçük ekleme daha mevcut 50ye alıyorum uygun o zaman değil mi bir de bu eklemelerle ne kadar eder
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler hocam extraları yazmamıştım baya kaliteli bi android sistem kurulu 18 inç jantlı arka stoplar bmw takılı yazılımlı ve bir kaç küçük ekleme daha mevcut 50ye alıyorum uygun o zaman değil mi bir de bu eklemelerle ne kadar eder
    57.500 yazılır en son 55.000 e bırakılır yalnız bu arabayı sattıktan sonra ne alacsksınız bu konforda araç için ez az 30.000 daha üste vermeniz gerekli araç piyasası çok arttı.

Satmıyorum ki alıyorum hocam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer-faruk -- 20 Ocak 2020; 18:39:7 >
  • ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt
    Al sen al kaçırma :)
  • quote:

Satmıyorum ki alıyorum hocam :))

Kusura bakmayın yanlış anlamışımKaput değişik oyüzden airbaglere araca iyice baktırın. hocam alacaksanız imkan varsa 2011 ve üzeri modellere bakın. içinize sindiyse 50.000 iyi alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Ocak 2020; 22:39:50 >
    airbag patlayınca göğüs komple değişmiş airbagler de takılı airbagte sıkıntı yok arkadaşımdan alıyorum 2 hafta sonra canavar elimde anlaştığım için 2011 lere yönelemiyorum ama performasta sıkıntı yok yazılım attırmış performası iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer-faruk -- 21 Ocak 2020; 1:40:34 >
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt
    aldım bile sadece gelmesini bekliyorum 2 haftaya elimde :)
  • quote:

airbag patlayınca göğüs komple değişmiş airbagler de takılı airbagte sıkıntı yok arkadaşımdan alıyorum 2 hafta sonra canavar elimde anlaştığım için 2011 lere yönelemiyorum ama performasta sıkıntı yok yazılım attırmış performası iyi
    Gögüs tüm arabalarda değişmesi maliyetli bir durum hatta tüm araçlarda perte çıkma sebebi, ben olsam bu tip aracı almazdım, almama vazgeçme durumunuz varsa vazgeçin. Bu şekilde olan araç için de 50.000 fazla. Araç bildiğin ağır hasar kayıtlı, Sanırım dışarda yaptırdığı içinde tramer de çıkmıyor. Dediğim gibi aldıysanız da hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Ocak 2020; 5:29:2 >
  • 
Sayfa: önceki 22332234223522362237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.