Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.124
Cevap
159
Favori
3.551.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22352236223722382239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samizeldestan

Cruze 2010 model de AT6 şanzıman hakkında yorumlarınız nelerdir? Vites geçişleri hissediliyor mu?
    bende var araba soğukken hissedersin. isinince hissetmezsin
  • Özellikle 2den 3e girerken baya hissettiriyor. ESP yi devre dışı bırakınca da nerdeyse hissedilmiyor vitesler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Özellikle 2den 3e girerken baya hissettiriyor. ESP yi devre dışı bırakınca da nerdeyse hissedilmiyor vitesler
    Denedim gerçekten ilk calistirmada bile hiç hissettirmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESP devre dışıyken mi?

• Cruze hb OV LT 2012 aldım. Lt plus temiz bulamadık bir türlü. Arkadaşlar fan acayip ses çıkarıyor ve eksper baktırmamız gerektiğini söyledi. Servis önerebilecek var mı bize diğer bakımları falan da için. Yoksa esenyurttaki chevrolet servisine mı gitmek lazım en yakını o çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 6 Şubat 2020; 12:4:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Cruze hb OV LT 2012 aldım. Lt plus temiz bulamadık bir türlü. Arkadaşlar fan acayip ses çıkarıyor ve eksper baktırmamız gerektiğini söyledi. Servis önerebilecek var mı bize diğer bakımları falan da için. Yoksa esenyurttaki chevrolet servisine mı gitmek lazım en yakını o çünkü.
    Hangi fan . Havalandırma mi yoksa radyatör mu. Radyatör kontrol edin . Motor suyuna yağ karışmış olabilir

• quote:

ESP devre dışıyken mi?
    Evet .
    Devredisiyken geçişler hepten hissizlesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcc53 -- 6 Şubat 2020; 13:52:54 >
  • ESP yi devre dışı bırakmak çok mantıklı değil ancak şehir içinde falan sürat yokken devre dışı bırakarak şanzumanı rahatlatabiliriz

• Eksper dedi ki sesi çok çıkıyor bu fan motorundan. Özür dilerim fan demişim. Eğer arızalanırsa hararet yapar dedi motor, baktırın. Ben arabadan anlamıyorum o yüzden ilkinde yetkili bir servise gideyim, kafam rahat olsun diyorum. İlk aracım, tanıdık usta falan yok o yüzden. Siz ne önerirsiniz?

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    ihmal etmeyin derim.
  • Cruze 2010 larda orjinal kendisinden android double ekran geliyor mu acaba

• Cruze 2010 larda orjinal kendisinden android double ekran geliyor mu acaba

• quote:

Cruze 2010 larda orjinal kendisinden android double ekran geliyor mu acaba
    Hayır. Hepsi sonradan takmadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Aldığım araçta android double ekran var. Fakat genellikle aracı ilk calistirdigim zaman dokunmatik çalışmıyor düğmelerden kontrol edebiliyorum. Bir süre sonra dokunmatik çalışmaya başlıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı

• quote:

Aldığım araçta android double ekran var. Fakat genellikle aracı ilk calistirdigim zaman dokunmatik çalışmıyor düğmelerden kontrol edebiliyorum. Bir süre sonra dokunmatik çalışmaya başlıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı
    O konu hakkında bilgim/tecrübem yok. Diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.

Peki hocam bir sorum daha olacak yardımcı olursanız sevinirim.

Aracı alalı yaklaşık 2 hafta oldu. 2010 1,6 benzin lpg. Aracı aldığım yerden yola çıkmadan önce shell de lpg yi fulledim. Ve yaklaşık 100 km boyunca durmazdan geldim. Bu 100 km lik yol boyunca araba çok güçsüzdü. Bazı rampalarda 40/50 lere falan düşüyor ve yükselmiyordu. Daha sonra 3-5 dakika dinlenmek için aracı kenara çektim stop ettim. Tekrar yola çıktığım zaman ise önceki arabadan eser yoktu sanki düz veya rampa farketmeksizin at gibi gitmeye başladı araba. Yaklaşık bi 100 km daha böyle gittikten sonra bir benzin istasyonuna girdim tekrar fulledim. Tekrar yola çıkınca bizim araba yine güçsüz. Hemen bir kenara çekip arabayı stop edip tekrar çalıştırıp yola çıktım araba yine at gibi gitmeye başladı.

Ben bu olayın neyden kaynaklandığını çözemedim. Sizin düşünceleriniz nedir?
  • samizeldestan S kullanıcısına yanıt
    Lpg’li Cruze yada başka bir lpg’li aracım olmadı ama konu içinde okuduğum kadarı ile; Öncelikle lpg montajını kontrol ettirin, filtre ve ayarları güncelleyin. Daha sonra eğer subaplar hiç değişmediyse ona da el atmanız gerekebilir.

Araçta çelik subap varmış daha önce değiştirilmiş hocam. Peki bu sorun katalizörden kaynaklanabilir mi?

• quote:

Araçta çelik subap varmış daha önce değiştirilmiş hocam. Peki bu sorun katalizörden kaynaklanabilir mi?
    Olabilir onu da kontrol ettirin. Selonoid valfi ve elektrik kablolarının durumunuda kontrol ettirin.

Teşekkür ederim hocam. Son olarak siz hiç su sesiyle karşılaştınız mı? Bir kaç kez gaz verirken önden su sesi geldi

• 
Sayfa: önceki 22352236223722382239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.