Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.124
Cevap
160
Favori
3.551.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22412242224322442245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şahsi fikrim ,2 yıldır kendime araba almak için araşdırmalardayım,döndüm dolaşdım ,Chevrolet de durdum,kendi kendime söyledim ki işte budur.hem yeni model,hem de cebe uygun fiyatı,detalları da çok da pahalı diyil bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. opel'de çalışan bir arkadaşım özellikle önerdi yedek parça vs hepsi opel'le aynı sorun olmaz diye. asıl çekincem chevrolet'in Türkiye'den çekilmesiyle servis ve yedek parça problemiydi. gördüğüm kadarıyla kullanıcıların çoğu memnun. cevabınız için teşekkür ederim.
  • Rica ederim,alırsan paylaşırsın fotoları,ben bu yıl alacaktım,malum ev işleti tamir falan.para lazım.ama ,2021 ci yılda kesin alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model mylink geri görüşte şöyle bir uyarı verdi: arka görüş sistemi bakım gerekli

daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BennyGood -- 6 Haziran 2020; 21:54:24 >
  • BennyGood B kullanıcısına yanıt
    Mavi ekranda mı verdi bu hayatı?

• mstkurt M kullanıcısına yanıt
    hayır. geri vitese takınca. sonra siyah ekran üzerinde bu mesaj çıktı.

• BennyGood B kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlara baktım. Genelde yazılım güncellemesi ile çözmüşler.

• mstkurt M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. evet, ben de baktım. bazıları kendi kendine düzelmiş. durumu burada paylaşırım.

• Araç 10,5 yıl oldu (2010) km 63 bin

Biraz geç olacak ama fren hidroliği değistircem (hic değişmedi şu ana kadar)

Dot4 alıcaz ama kaç litre almamız lazım?

Malzemeyi kendim alıp ustada değistiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 8 Haziran 2020; 14:2:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Araç 10,5 yıl oldu (2010) km 63 bin

Biraz geç olacak ama fren hidroliği değistircem (hic değişmedi şu ana kadar)

Dot4 alıcaz ama kaç litre almamız lazım?

Malzemeyi kendim alıp ustada değistiricem
    1 litre yeterlidir

• bugün herşey normaldi. kendi kendine düzelmiş.

Olası sebebi, telefonun bluetooth bağlantısı. Bir sebeple kafası karıştı sanırım.
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Hocam ben on amartisorler değiştirdim, degisirmediysen orginal ile değiştir bulabilirsen ben yan sanayi taktirdim yukarıdaki sıkıntı oluştu araba da direksiyon tepmesi basladi

• 1.6 Cruze kullanan arkadaşlar siz bilirsiniz, yoldan geldiğinizde motor sıcakken radyatör üst hortumu varya hani termostada giden işte o hortumu sıkınca sert olması normal midir veya sizin aracınızda nasıl?

Yola çıkmadan önce baktım hortuma yumuşaktı pamuk gibiydi, yoldan gelince tekrar kontrol ettiğimde hortum bir kaç milim şiş duruyordu sanki kelepçenin üzerinde bir boğum şişlik vardı net belli oluyordu hafif şiştiği.Sonra sıkmaya çalıştım fakat bayağı sıcaktı ve oldukça sertti kesinlikle içine göçmüyordu sıkınca basınç vardı fortumda.Bu normal midir?

Üst kapak contası, soğutma sıvısı, termostat vs yetkili serviste değişti daha çok olmadı iki üç bin km oldu.Acaba bir sorun mu var ?

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Araba soğukken hortumlar yumuşak olur.

O tarif ettiğiniz kalın boru, aynen tarif ettiğiniz gibi araba sıcakken sert ve hafif şişkin olur.

Araba sıcakken sakın ha kırmızı su olan antifriz kutusunu açmaya çalışmayın. Basınç olacağından fışkırır ve yanarsınız.
    Aynı şekilde hortumlar, motor sıcak olur. Dikkat edin.

Arabayı yeni çalıştırsanız bile egzoz ısı koruması (motorun ön kısmındaki gri renkli parça) çok çabuk ısınıyor. buna özellikle dikkat edin. parmağımın ucu birkez yanlışlıkla değdi, çok kısa süreli, canım çok yanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BennyGood -- 15 Haziran 2020; 9:4:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

Araba soğukken hortumlar yumuşak olur.

O tarif ettiğiniz kalın boru, aynen tarif ettiğiniz gibi araba sıcakken sert ve hafif şişkin olur.

Araba sıcakken sakın ha kırmızı su olan antifriz kutusunu açmaya çalışmayın. Basınç olacağından fışkırır ve yanarsınız.
    Aynı şekilde hortumlar, motor sıcak olur. Dikkat edin.

Arabayı yeni çalıştırsanız bile egzoz ısı koruması (motorun ön kısmındaki gri renkli parça) çok çabuk ısınıyor. buna özellikle dikkat edin. parmağımın ucu birkez yanlışlıkla değdi, çok kısa süreli, canım çok yanmıştı.
    Hocam internette insanlar o radyatör hortumu sert olursa basınç var demektir işte üst kapak contası yanık olabilir sistemde hava olabilir ne bileyim termostat arızası olabilir vs gibi birçok sebep yazmışlar, bende dedim ya bunların hepsi yeni değişti zaten niye böyle bu fortum sorun mu var acaba diye düşünmüştüm fakat sizin yorumunuz biraz içimi rahatlattı.

• Arkadaşlar babama 2012 Cruze HB LT aldık. Bu araçta bluetooth yok mudur? Nasıl kaçırdık o noktayı şaştım kaldım. Nasıl çözüyorsunuz bluetooth sorununu?

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    hocam bende de 2012 wttcn edition plus var ve bluetooth yok çözümünü bulursan mesajımı alıntılar mısın? transmitterler çok verimsiz ve kullanıssız. mpower ürün var 179 TL kaliteli ürüne benziyor. nası çözücem bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 16 Haziran 2020; 0:12:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

hocam bende de 2012 wttcn edition plus var ve bluetooth yok çözümünü bulursan mesajımı alıntılar mısın? transmitterler çok verimsiz ve kullanıssız. mpower ürün var 179 TL kaliteli ürüne benziyor. nası çözücem bilmiyorum.
    Plus olan araç bunu kullanabilir sorunsuz çalışır kullanıyorum sorunsuz çalışır, plus olmayan cihaz da kullanılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Plus olan araç bunu kullanabilir sorunsuz çalışır kullanıyorum sorunsuz çalışır, plus olmayan cihaz da kullanılmaz.

Alıntıları Göster
    Bunu neden plus olmayan araçta kullanamıyorız? Aux girişi yok mu?

• farukkk kullanıcısına yanıt
    2011 sonrası hepsinde Aux var diye hatırlıyorum. Benim 2012 LT'de vardı. Ama bu ucuz bluetooth cihazları tavsiye etmem. Mikrofonları çok dandik oluyor. Karşı tarafa ses gitmiyor.

Baseus aldım en son, çok kaliteli. Hiç eğilmeden, bağırmadan karşı tarafa çok güzel ses gidiyor. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 22412242224322442245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.