Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45.124
Cevap
159
Favori
3.551.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22422243224422452246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kol dayama içerisindeki auxa takınca sıkıntı olur değil mi? Nasıl bir ürün sizinki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Bunu neden plus olmayan araçta kullanamıyorız? Aux girişi yok mu?

Alıntıları Göster
    Şarjın sorun olacağından dolayı pluslarda bir ucunu usbye oradan güç alır diğeri aux mükemmel hiçbir derdi olmadan kullanılır

• quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

2011 sonrası hepsinde Aux var diye hatırlıyorum. Benim 2012 LT'de vardı. Ama bu ucuz bluetooth cihazları tavsiye etmem. Mikrofonları çok dandik oluyor. Karşı tarafa ses gitmiyor.

Baseus aldım en son, çok kaliteli. Hiç eğilmeden, bağırmadan karşı tarafa çok güzel ses gidiyor. Tavsiye ederim.
    Bu cihazı 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Hocam kol dayama içerisindeki auxa takınca sıkıntı olur değil mi? Nasıl bir ürün sizinki?
    Sanırım bu cihaz aynı mantık

• farukkk kullanıcısına yanıt
    Kol dayama içinde iken nasıl görüşme yapabiliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

Kol dayama içinde iken nasıl görüşme yapabiliyorsunuz?
    Görüşme yapmıyorum bu cihazı genelde müzik dinlemek için kullanıyorum. Telefon geldiğinde tel zaten mıknatıslı tutacak ile göğüste kalorifer kanalında duruyur. Ahize modu ile konuşuyorum.

• Manuel şanzımanın yağının değişmesi gerekir mi ? Ayrıca ben aracı ilk aldığım zamanlar bitik balatayla dolaşıyordum tabi farkında değildim acemiydim ozamanlar, aragaz verip dörtten üçe atayım derken debriyaja tam bastığım halde ayırmadı balata ve üçe takmaya çalışınca gacırtı kopmuştu sonra sıkıntı olmadı devam ettim ilerleyen zamandada baskı balata değiştirdim fakat o olaydan sonra mı oldu bilmiyorum sanki üçe geçerken bir problem var gibi araçta nasıl desem ikiden üçe atarken vites yolunu bilirsiniz, hani ikiden önce boşa geçer sonra hafif ileri ittirirsiniz zaten vites kolu ortada olduğu için ve tak diye üçe girerya işte bende öyle olmuyor aslında bazen oluyor bazen olmuyor demek daha doğru olur.İkiden boşa geldiğinde vites kolu yani tam ortadayken ileri ittirince sanki önünde bir duvar varmış gibi geçmiyor vites sanki ikiden üçe değilde beşe atıyormuş gibi hafif biraz daha sağa doğru kolu itirmek gerekiyor.Normal sürüşte sıkıntı değil ama hızlı kullanmak istediğimde aracı bazen beni oyalıyor bu durum.Bu sorun neden olabilir ?
  • merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak bilen arkadaşlara. Bu son zamanlarda araç hareket halindeyken bi tutukluk yapıyo, tekler gibi. Sanki biri tutup tutup bırakıyo. Bu sebepten değil ama bi hafta önce yağ soğutucu, termostat, buji ve LPG filtresi değişti. Ustaya sordum "subaplar gitmeye başlamış, yakında subap değişimi ister" dedi. Sabahları ilk çalışınca biraz devir dalgalanması oluyo. Bende ateşleme bobininden şüpheleniyorum. Sizce neden olabilir?
    araç 2012 model 105 binde, manuel, LPG'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur_yurek444 -- 6 Temmuz 2020; 1:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_yurek444

merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak bilen arkadaşlara. Bu son zamanlarda araç hareket halindeyken bi tutukluk yapıyo, tekler gibi. Sanki biri tutup tutup bırakıyo. Bu sebepten değil ama bi hafta önce yağ soğutucu, termostat, buji ve LPG filtresi değişti. Ustaya sordum "subaplar gitmeye başlamış, yakında subap değişimi ister" dedi. Sabahları ilk çalışınca biraz devir dalgalanması oluyo. Bende ateşleme bobininden şüpheleniyorum. Sizce neden olabilir?
    araç 2012 model 105 binde, manuel, LPG'li
    Birçok sebebi var. Bobin den olabilir

• selamlar, eşime tam otomatik cruze bakıyorum 80 bin tl'ye kadar ama hiç doğru düzgün araç bulamadım, önerebileceğiniz bir araçmıdır? sorunları vs varmı. Kronik sorunları okudum ama model yıl vs kaçtan sonrası düzelmiştir hiç dikkat etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SDEOEUS

selamlar, eşime tam otomatik cruze bakıyorum 80 bin tl'ye kadar ama hiç doğru düzgün araç bulamadım, önerebileceğiniz bir araçmıdır? sorunları vs varmı. Kronik sorunları okudum ama model yıl vs kaçtan sonrası düzelmiştir hiç dikkat etmedim
    Kesinlikle öneririm tok bir araçtır binince anlarsınız zaten camları kapatıp klimayı açıp yola çıkınca sessizliği konforu felan sizi tatmin eder, motoruda çok sessizdir bugüne kadar araca binen birçok kişiden ne kadar sessiz olduğunu duydum defalarca.Hatta ara sokakta giderken insanlar aracın çalıştığını duymadığı için korna çalınca korkuyorlar bazen :)

Kronik sorun olarak eksantrik dişlisi problemini ve yağ soğutucusu problemini söyleyebilirim, otomatik vitesli araçlarda ise şanzıman yağının ısınmasından dolayı uzun yolda 6. vitese atmama ve "lpgden kaynaklı" otomatik vitesli olanlarda stop etme gibi sorunlar olduğunu duydum.Fakat ben beş senedir kullanıyorum şuana kadar yaşadığım tek sorun eksantrik dişlisi problemi ve termostat arızası.Sadece bir kere servise gitmek durumunda kaldım beş senede, oda bunlar içindi.Gitmişken komple bakıma soktum yetkili servis olmasına rağmen fiyatı şişirmediler aksine indirim yaptılar yardımcı oldular.Ayrıca yedek parça olarakta çok uygun, bir farını yan sanayi olarak 250 liraya aldım.Orjinali ile arasındaki farka baktım hiçbir fark yoktu arkasında ki gm logosu dışında hiçbir farklılık görmedim.

Eğer cruze alacaksanız rolantide dalgalanma olup olmadığına dikkat edin mümkünse kompresyon testine sokturun aracı ve motor çalışırken dizel gibi gırgır yüksek sesle çalışıyorsa o aracı almayın büyük ihtimalle eksantriklerinde sıkıntı vardır.Bu arada eksantrik dişlileri emme egzoz olarak iki tane tanesi bin lira termostat 300lira yağ soğutucusu 700lira gibi bir rakamdı en son.İşçilik felanda eklerseniz iki üç bin lira kenarda tutun eğer aldığınız araçta bunlarla ilgili bir problem yaşarsanız hemen müdehale edebilirsiniz.Bu iki üç ıvır zıvır dışında motor sorunsuzdur atmosferiktir lpg de oldukça makuldür yakıtı ailece güvenle seyahat edebilirsiniz tam bir aile otomobilidir.İnşallah temiz güzel bir tane bulabilirsiniz.
  • çakmaklık sigortası kaç amper ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Kesinlikle öneririm tok bir araçtır binince anlarsınız zaten camları kapatıp klimayı açıp yola çıkınca sessizliği konforu felan sizi tatmin eder, motoruda çok sessizdir bugüne kadar araca binen birçok kişiden ne kadar sessiz olduğunu duydum defalarca.Hatta ara sokakta giderken insanlar aracın çalıştığını duymadığı için korna çalınca korkuyorlar bazen :)

Kronik sorun olarak eksantrik dişlisi problemini ve yağ soğutucusu problemini söyleyebilirim, otomatik vitesli araçlarda ise şanzıman yağının ısınmasından dolayı uzun yolda 6. vitese atmama ve "lpgden kaynaklı" otomatik vitesli olanlarda stop etme gibi sorunlar olduğunu duydum.Fakat ben beş senedir kullanıyorum şuana kadar yaşadığım tek sorun eksantrik dişlisi problemi ve termostat arızası.Sadece bir kere servise gitmek durumunda kaldım beş senede, oda bunlar içindi.Gitmişken komple bakıma soktum yetkili servis olmasına rağmen fiyatı şişirmediler aksine indirim yaptılar yardımcı oldular.Ayrıca yedek parça olarakta çok uygun, bir farını yan sanayi olarak 250 liraya aldım.Orjinali ile arasındaki farka baktım hiçbir fark yoktu arkasında ki gm logosu dışında hiçbir farklılık görmedim.

Eğer cruze alacaksanız rolantide dalgalanma olup olmadığına dikkat edin mümkünse kompresyon testine sokturun aracı ve motor çalışırken dizel gibi gırgır yüksek sesle çalışıyorsa o aracı almayın büyük ihtimalle eksantriklerinde sıkıntı vardır.Bu arada eksantrik dişlileri emme egzoz olarak iki tane tanesi bin lira termostat 300lira yağ soğutucusu 700lira gibi bir rakamdı en son.İşçilik felanda eklerseniz iki üç bin lira kenarda tutun eğer aldığınız araçta bunlarla ilgili bir problem yaşarsanız hemen müdehale edebilirsiniz.Bu iki üç ıvır zıvır dışında motor sorunsuzdur atmosferiktir lpg de oldukça makuldür yakıtı ailece güvenle seyahat edebilirsiniz tam bir aile otomobilidir.İnşallah temiz güzel bir tane bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Yanıt için teşekkür ederim, dediklerinizi dikkate alacağım ama arabayı alırken o tarz şeylere nasıl dikkat edebilirim bilmiyorum :( en kötü otoraporun full experi var 750tl oraya sokarım, acaba işgörür mü? Bu linkte detayları
    otorapor.com
    LUXURY PAKET
    https://otorapor.com/luxury-paket

İstanbulda ikamet ediyorum o yüzden keşke istanbulda birisi olsada kullanıcı olarak onunla gitsem :)

Birde ilanları hatim ettim ama önerebileceğiniz araç linki atabilir misiniz

• Cruze yerine Aveo düşünmenizi tavsiye ederim. Daha sorunsuz bir araçtır. Yorgun ve lpgli bir Cruze sürekli sanayiye götürür. Ufak tefek sorunlarla bezdirir.

Düşük kmli ve lpg takılmamış alırsanız daha iyi olur.

• mstkurt M kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz aveo linki atarmısınız?

Birde cruze nin bakımları vs yapılmış bir cihaz almak mı yoksa aveo mu?

Yada 80 e ömerebileceğiniz başka tam otomatikte olur

• Özellikle bir ilan ya da model öneremem ama kendimce dikkat etmeniz gereken noktaları söyleyeyim.

- Paranızın yettiği en düşük kmli aracı alın. Yıldan ziyade km daha önemli.
    - Mümkünse LPGli olmasın. İlla LPGli olacaksa yeni ve düzgün montaj yapılmış ve iyi ayarlı olsun. Hatta aldıktan sonra ayarını tekrar kontrol ettirin. LPGde en önemli şey iyi montaj ve ayardır.
    - Yetkili servis bakımlı olsun. Kayıtlarını da yetkili servisi arayıp sorun. Bakımlarının düzenli ve doğru parça/yağ ile yapılmış olduğundan emin olmak gerek. KMsine göre gerekli bakımları yapılmış mı öğrenin. Bu bilgileri elde edemiyorsanız o araçtan uzak durun.
    - Bu madde tamamen kişisel fikrim; Avrupa araçları her ne kadar daha konforlu olsa da mekanik olarak Japon araçlarından daha sorunlu oluyor. Ben Cruze sonrası konfordan biraz feragat edip Japon araç tercih ettim. Size de tavsiyem o yönde. Varsın 2012-2013 olmasın, 3-4 yaş daha yaşlı Toyota Corolla, Honda Civic, Mitsubishi Lancer alın. Tabii yukarıdaki maddeleri göz önünde bulundurarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 8 Temmuz 2020; 15:6:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Özellikle bir ilan ya da model öneremem ama kendimce dikkat etmeniz gereken noktaları söyleyeyim.

- Paranızın yettiği en düşük kmli aracı alın. Yıldan ziyade km daha önemli.
    - Mümkünse LPGli olmasın. İlla LPGli olacaksa yeni ve düzgün montaj yapılmış ve iyi ayarlı olsun. Hatta aldıktan sonra ayarını tekrar kontrol ettirin. LPGde en önemli şey iyi montaj ve ayardır.
    - Yetkili servis bakımlı olsun. Kayıtlarını da yetkili servisi arayıp sorun. Bakımlarının düzenli ve doğru parça/yağ ile yapılmış olduğundan emin olmak gerek. KMsine göre gerekli bakımları yapılmış mı öğrenin. Bu bilgileri elde edemiyorsanız o araçtan uzak durun.
    - Bu madde tamamen kişisel fikrim; Avrupa araçları her ne kadar daha konforlu olsa da mekanik olarak Japon araçlarından daha sorunlu oluyor. Ben Cruze sonrası konfordan biraz feragat edip Japon araç tercih ettim. Size de tavsiyem o yönde. Varsın 2012-2013 olmasın, 3-4 yaş daha yaşlı Toyota Corolla, Honda Civic, Mitsubishi Lancer alın. Tabii yukarıdaki maddeleri göz önünde bulundurarak.
    Cruze için yetkili servis bakımlı olsun diyorsunuz sizin aldığınız japon araçların yetkili servis bakımlarını buraya ekleyinde bizde görelim. 2 yıllık araçları servise götürmeyen milyonlarca kullanıcı varken 10 yıllık araçta servis bakımlı olması şartıcruze varken aveo bence tercih edilmez, sadece aveo tercih sebebi küçük olması ile olur. 80.000, 90.000 seviyesi en mantıklı araç cruz dur. 2010 civic kullanmış biri olarak bunu söylüyorum. Kötü araç yoktur bakımsız araç vardır. Arkadaşım 2 ay önce 2007 corolla aldı motorda 1 ay sonra sorun çıktı 8.000 tl harcadı. Yani bakımsız sorunlu araç her markada olabilir. Alırken temiz bakımlı olması gerekli, gerisi şans. Bu arada korkmayın en sıkıntılı cruze bile 5.000 civarına fişek gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Temmuz 2020; 9:5:53 >
  • anladım, ilanlara bakıyorum ama güzel birşey bulamadım hala. birde konu okudum bu forumda makyajlı modelleri daha iyiymiş ve belli belirtiler varmış makyajlı açısından
  • 2011 ve üzeri olmalı
    araç görsel olarakta en güzel ve dolusu, 2011 lerde design edition plus, 2012 lerde wtc edition plus,2013 lerde sport plustır, sunrofa bakılarak full olduğu plus olduğu anlaşılmaz.Plus olduğu teyp ekranı 3 satırdır, kolçak içinde usb ve aux olur, klima dijital, yağmur, far sensörü kararan dikiz aynası ve ön cam direklerde ekstra hoparlörler olur. Desiğn ve wtc edition jantlar orjinal 17 inç olur.bady kit, spoiler, ön ve arka tamponlarda krom kaplama vardır. Bunları bilin çünkü sarı sitede ilanların yarısı, full olmayan modellere full yazanlar ile dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Temmuz 2020; 14:4:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SDEOEUS

anladım, ilanlara bakıyorum ama güzel birşey bulamadım hala. birde konu okudum bu forumda makyajlı modelleri daha iyiymiş ve belli belirtiler varmış makyajlı açısından
    Konunun ilk mesajını okuyunuz, bazı detaylar görsel olarak anlatılmıştır.

https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-cruze--30883332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Temmuz 2020; 14:9:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22422243224422452246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.