Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.124
Cevap
160
Favori
3.551.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22442245224622472248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1150₺.

15 gün ikame araç, orjinal cam, 500 bin ₺ imm.

sompo.

%60 indirim var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

1150₺.

15 gün ikame araç, orjinal cam, 500 bin ₺ imm.

sompo.

%60 indirim var sanırım.
    Sigortacıya gittim de geçen gün zorunlu trafik sigortası 900tl çıktı en düşük, kaskoyu sordum 3 bin lira çıkıyor dedi yaptırmadım kasko, neden böyle yüksek dedim kem küm etti daha ucuz yok dedi bir daha ki sene başka sigortacıya gidicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Ustamız sente ayarını yapamamış olabilir. Triger değişiminde yapılan en büyük hata.

Alıntıları Göster
    Sente ayarı olacağını sanmıyorum çünkü hızlanmasında rolantide sıkıntı yok araç 2 gündür daha iyi gibi belkide balatalardan olabilir kullandıkça düzelecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Arkadaşlar 2012 LT aracımıza tavsiye ettiğiniz multimedya sistemi var mıdır? Araçta ne bluetooth var ne usb girişi. Mecbur alacaz bir multimedya sistem
    Benim aracımda 2012 lt ama aux bluetooth usb bende var sizin araçta nasıl yok şaşırdım.
    ben de bi ara çok baktım ama orjinal teybin bu özellikleri olduğu için almaktan vazgeçtim.
    araştırırken bu işleri yapan bi arkadaş marka önemli değil px değerine dikkat et px3 se uzak dur px 5 al demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Kasko yaptıran var mı aramızda kasko ne kadar çıkıyor size?
    Trafik sigortası ethica - 550 TL

Kasko - Axa sigorta full paket - 1.200 TL

15 günce yapıldı yeni fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Trafik sigortası ethica - 550 TL

Kasko - Axa sigorta full paket - 1.200 TL

15 günce yapıldı yeni fiyatlar

Alıntıları Göster
    Bana neden böyle yüksek çıkıyor olabilir hiç kazam yok yaş 27 plaka da antalya plaka neden yüksek söylüyor bu sigortacı yoksa bizi mi kazıklıyor şerefsiz

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    İlk aracınızsa ondan dolayı olabilir. Başka bir sigortacıya da sorsanız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

İlk aracınızsa ondan dolayı olabilir. Başka bir sigortacıya da sorsanız ya.
    Araba yıllardır bende, eskiden 400 lira felan çıkardı son iki senedir bu sigortacı bozdu.Bundan böyle başka yere giderim.

• Bu arabaya yokuş kalkış desteği niye koymamışlar yav ? Aveo'da var, Cruze'da yok saçmalık.
  • uzun zamandır arabayı benzinde kullanıyordum yaklaşık 800km benzinde bindik.Bugün lpg aldım, araba rolantide çalışırken vites boştayken durur vaziyette lpg düğmesine basıp lpgyi açıktan sonra motor titreyerek stop etti.Ne olduğunu anlamadım bile, daha sonra tekrar marş bastım yine titreyerek çalıştı bu sefer stop edecek gibi titredi ama etmedi, beş on saniye bekledikten sonra hafif hafif gaz verdim.Yine bir otuz saniye kadar bekledim ve sorun olmadığını görünce yola çıktım.Daha sonra 5 km sonra kendim park edip aracı kapattım, yarım saat sonra geri geldiğimde hiç titremeden stop felan etmeden tek marş çalıştı fakat motor sıcaktı.Yarın cold start yaptığımda tekrar bakıcam sorun var mı diye fakat şuan bir sorun yok gibi.Yinede aklıma takıldı, ilk kez böyle birşey yaptı araba.Sizce neden böyle bir tepki vermiş olabilir? Uzun zamandır benzinde bindiğim için mi ?

Ayrıca dur kalk trafikte beklerken arabanın klimasını açmak durumunda kaldım.Klimayı açmadan evvel sıcaklık göstergesi tam ortadayken yani 90 dereceyi göstetirken, klimayı açıkdan bir süre sonra hararet 80 dereceye düştü.Klimayı kapattıkdan sonra tekrar 90 dereceye geri döndü ibre.Bu normal midir ?

• Lpg regülatöründe kaçak olabilir. Uzmanı değilim ama regülatöre su çekmek için kullanılan t borusu var. Bildiğim kadarıyla kalorifere giden boru ile bi bağlantısı var. Su karışıyor olabilir diye düşündüm. Tamamen kendi mantık yürütmem bu. Dediğim gibi konunun uzmanı değilim.

• quote:

Lpg regülatöründe kaçak olabilir. Uzmanı değilim ama regülatöre su çekmek için kullanılan t borusu var. Bildiğim kadarıyla kalorifere giden boru ile bi bağlantısı var. Su karışıyor olabilir diye düşündüm. Tamamen kendi mantık yürütmem bu. Dediğim gibi konunun uzmanı değilim.
    Hocam kaçak olsa şimdiye kadar çoktan havaya uçardım, arabada sigara içtim birşey olsa olurdu.Gaz kokusu felan gelirdi en azından klimayı açınca ama yok.Fakat yinede içime bir kuşku düştü , eğer bir kez daha tekrarlarsa bu stop etme olayını lpg servisine göstericem aracı.Eğer kaçak vs varsada lpgyi söktürürüm.Zaten hiç hazetmiyorum şu lpgden fakat mecburiyetden para yok diye benzin yerine gaz alıyoruz işte.

• Kaçak dediğim gaz değil üstat, su kaçağı. T borusu dediğim motor suyunu lpg regülatörüne göndermek için bir aparat.

• quote:

Kaçak dediğim gaz değil üstat, su kaçağı. T borusu dediğim motor suyunu lpg regülatörüne göndermek için bir aparat.
    uykuluydum yanlış anlamışım

• - Cruze aracımda motor soğukken kontağı çevirince fan çalışmaya başlıyor. Tüm sürüş boyuncada kapanmıyor. Kontağı kapatınca duruyor. En Kısa Sürede Servise Gidin uyarısı alıyorum.
    - Hararet göstergemde sıkıntı vardı müşürü değiştirdim şuan çalışıyor. Ancak fan problemim çözülmedi.
    - Bu sorunla eş zamanlı olarak anahtardan cam açma kapama özelliğimde çalışmamaya başladı.

Sigorta ve Röleyle alakalı mı yoksa termostat mı. Elektrikçilere gittim ancak çok bilgili bir usta bulamadım. Sigortalarada bir türlü bakmadılar. Bilgisayara bağlayan bir usta termostat devre kesik uyarısı gördü ama yorumlayamadı.

Aynı problemi yaşayan varsa bilgi verirse sevinirim.
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    fan tam güçte mi çalışıyor?
  • quote:

fan tam güçte mi çalışıyor?
    Evet tam güçte çok sesli çalışıyor hocam.
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Bunu yapmadıysanız;

araç soğukken gaz kelebeğine giden hortumun ucunu çıkartsın ustanız. arabayı çalıştırın, havası çıksın. motoru durdunuz.
    sonra ustanız kelebek hortumunu taksın. tekrar çalıştırın.

dener misiniz?

ustanız, gaz kelebek hortumunu dikkatli çıkartsın. kırmasın veya zedelemesin.
  • quote:

Bunu yapmadıysanız;

araç soğukken gaz kelebeğine giden hortumun ucunu çıkartsın ustanız. arabayı çalıştırın, havası çıksın. motoru durdunuz.
    sonra ustanız kelebek hortumunu taksın. tekrar çalıştırın.

dener misiniz?

ustanız, gaz kelebek hortumunu dikkatli çıkartsın. kırmasın veya zedelemesin.
    motor ustasına bir diyeyim bunuda. En son bakım yapıldı antifiriz felan değişti sonra başladı bu problem . Bağlantısı varmı tesadüf mü bilmiyorum .

Cevap için çok teşekkürler.
  • Merhabalar 2013 cruze sahibiyim. Aracımda iki aydır bir problem var.
    Seyir halindeyken gaza dokunduğumda arka alt taraftan tık diye bi ses geliyor yine gazı bıraktığımda 3 5 saniye sonra aynı ses geliyor. Her viteste aynı şekilde ses geliyor. Gaza basılı tuttuğum sürece ses gelmiyor ama bırakayım basmayı 5 sn sonra tık ediyor yine . Sanki araç yüke binince ve yükden düşünce bi ses geliyor gibi...
    Bi kaç ustaya gösterdim, farklı cevaplar aldım.. şanzıman takozu.. akis başı.. defransiyel vs bilgisi olan veya yaşayan var mı bu problemi??

• 
Sayfa: önceki 22442245224622472248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.