Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.124
Cevap
160
Favori
3.551.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22452246224722482249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bagajın oradan mı sağ/sol tekerden mi geliyor?

bagaj altında stepne kısmında yuvarlanacak bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

- Cruze aracımda motor soğukken kontağı çevirince fan çalışmaya başlıyor. Tüm sürüş boyuncada kapanmıyor. Kontağı kapatınca duruyor. En Kısa Sürede Servise Gidin uyarısı alıyorum.
    - Hararet göstergemde sıkıntı vardı müşürü değiştirdim şuan çalışıyor. Ancak fan problemim çözülmedi.
    - Bu sorunla eş zamanlı olarak anahtardan cam açma kapama özelliğimde çalışmamaya başladı.

Sigorta ve Röleyle alakalı mı yoksa termostat mı. Elektrikçilere gittim ancak çok bilgili bir usta bulamadım. Sigortalarada bir türlü bakmadılar. Bilgisayara bağlayan bir usta termostat devre kesik uyarısı gördü ama yorumlayamadı.

Aynı problemi yaşayan varsa bilgi verirse sevinirim.
    Orjinalinde anahtardan cam açma kapama yok. Sanırım sizde modül var direksiyonun altındadır bu modülü çıkarıp deneyin arızalanınca değişik sorunlar çıkartabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyp kodum var ancak ekranda kilitli yazıyor nasıl gireceğim

• merhaba arkadaşlar, 2010 model 113 hp otomatik 85 binde araç 90 bin liraya alınır mı?
    değişen yok boya ön ve arka plastik tamponlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

merhaba arkadaşlar, 2010 model 113 hp otomatik 85 binde araç 90 bin liraya alınır mı?
    değişen yok boya ön ve arka plastik tamponlar.
    2010 sahipleri kızar ama 2011 ve üzeri almanızı tavsiye ederim birde paket durumu nedir? Fulmü değilmi, 2010 larda Cruz kontrol, arka kapılarda bazı paketlerde hoparlör, USB den müzik oynatma, kadran selamlama vb özellikler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Eylül 2020; 7:15:55 >
  • Merhaba,
    2010 chavrolet cruze selenoid valf grubunu uyguna nerden bulabilirim, yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farukkk kullanıcısına yanıt
    Ls plus modellerinde arkada hoparlör var usb yok ama aux var fakat malesef hız sabitleme yok.Boş paketlerde hoparlör olmayabilir haklısın.İlanlarda bakıyorum çoğu insan ls plus olmadığı halde aracı o şekilde ilana koyuyor.Birde dikkat ettim bazı çakallar ilanlarda aracının kilometresini mile çevirip ilana koyuyor.Daha geçen gün gördüm aracı 225 bin kilometrede şahısın, mile çevirmiş ayarlardan ve araç 140 bin mil olarak gözüküyor.İlanada sanki 140 bin kilometredeymiş gibi yazmış.Dikkat etmekte fayda var.

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Ls plus aracımda hız sabitleyici var

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Ls plus aracımda hız sabitleyici var
    2010 modellerde yok ondan bahsediyorum

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Pardon:)

• 2014 de sattım civic aldım ama hala tadı damağımda 2012 wtcc edition

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Pardon:)
    CC 124bg’lik olanlarla beraber standart oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaputu acınca en sol üst kösedeki Direksiyon yağı haznesinin kendi plastik çubuk seviyesi bu durumda (isaretlediğim dip seviyede)
    Min-max arası bölgeyle alakası yok.

Bu durumun tedavisini nasıl yapıcaz
    Kalan eski yağ tahliye edilip mi yenisi konacak
    Yoksa ekleme ile çözülürmü
    Bir de hangi tip yağ ne kadar lazım +marka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 26 Eylül 2020; 19:40:53 >
  • Herkese merhabalar 3 ay kadar önce 2011 cruze ls plus aldım ve aracımı yağ kaçağı olduğunu farkederek bir servise götürene kadar keyifle kullandım. Bu arada yağ kaçağı öncesi aracın gaz filtresi dahil tüm filtre ve yağ değişimini, gaz ayarını yaptırdım. Yağ kaçağının olduğunu da bu filtre değişimleri esnasında farkettim ve aradan bir ay sonra aracı bir servise götürdüm. külbülatör kapağında sorun olduğu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Bu değişim ile birlikte triger kayışı değişimi de yapıldı. Bir gün sonra v kayışı koptu ve aracı çekici ile servise yeniden götürdüm. V kayışının dönmesini sağlayan çarkın normalde 6 dişli olduğunu ancak benden önceki kullanıcının bu çarkı 5 dişli olarak taktırdığını, v kayışının bu nedenle koptuğunu söyleyerek bu belirttiğim çarkın 6 dişli çark ile değişmesi gerektiğini söylediler araç mekaniğinden gram anlamadığım için tamam ne gerekiyorsa yapalım dedim ve çark değişti. Aradan 2 gün geçti araç bu sefer yokuş çıkarken ya da motoru biraz zorlayıp gaza biraz fazla bastığım zaman beyaz duman atmaya başladı. Yeniden servise gittim baktılar araç yağ yakıyor dediler motora rektefiye gerekiyor eski satıcı muhtemelen durumu anlamayın diye kalın yağ koymuş yağ değişimi sonrası bu durum ortaya çıkmış en az 6-7 bin tl masraf çıkar ancak bu kapalı bir kutu motoru açınca tam olarak masraf belli olur dediler. İnternetten baktığım kadarıyla yağ yakan araçlar yağ çubuğu yuvasından duman çıkarıyor benim aracımda böyle bir durum yok. Beyaz duman her zaman olan bir şey değil ve arabayı 3 farklı ustaya gösterdim ilginç şekilde hiçbir ustanın yanında beyaz duman çıkarmadı ve motora bakan ustalar bu arabanın motorunda sorun yok dediler. Konuyla ilgili bilgi sahibi kişler yardımcı olursa çok sevinirim. Arabanın oksijen sensöründe de sorun var onu da belirteyim. Araçta atiker gaz sistemi var.

• AKIN BAYER A kullanıcısına yanıt
    Yağ yaksa bildiğim kadarıyla mavi duman atar beyaz değil. Beyaz duman da tabi normal değil, conta sızdırma yapıyor da olabilir. Tavsiyem LPG'yi vanadan kapatın ve arabayı 1 hafta kadar gözlemleyin. Sorun devam ederse iyi bir servise uğrayın, etmezse iyi bir LPG ustasına...
  • Taha Bey teşekkür ederim.

• Herkese merhaba,
    2008 model hyundai i30 kullanıyorum aracı alalı çok olmadı ama gerek hb ve manuel vites olması gerekse araçta yaşadığım birkaç sorun yüzünden araçtan soğumam nedeniyle değiştirmek istiyorum. Tercihim sedan ve otomatik bir araba cruze bu ara dikkatimi çekiyor temiz bulabilirsem niyetleneyim diyorum. Forumda yazılanları baya bi okudum siz kullanıcılar olarak böyle bir değişikliği tavsiye eder misiniz? Araç bakarken nelere dikkat etmeliyim? Araçla tahmini olarak yıllık 15 bin km civarında yol yapacağım maksimum 120 bin kmde bir araç beni 3 sene boyunca sorunsuz götürür mü? Özellikle kullanıcı yorumları benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim 😊

• Tracian T kullanıcısına yanıt
    Çok güzel araç tavsiye ederim.

Bulursan 1.4 turbo olanı al, mümkünse LTZ donanımlı olanı.

Ben benimkini sıfır araç almak için satıyorum ama benimki manuel vites.

• Siz ne kadar kullandınız aracı bu aracın ne gibi kronik sorunları vardır başıma geldiğinde çok can sıkar mı yoksa cüzi maliyetlerle halledilebilir mi

• Tracian T kullanıcısına yanıt
    Bana soruyorsanız, sıfır aldım aracı ve ilk sahibiyim. Şimdiye kadar bakım ve sarf malzeme ( silecek , fren balataı gibi) değişimleri haricinde akü ( varta marka takıldı) ve devriyaj baskı balatası değiştirdim ( bu sene) .

Bildiğim kronik hastalığı yok, aracım zaten şu an mekanik olarak sorunsuz. Vavacars’ta ekspertize girdi ve sorun görünmedi.

Düşünürseniz görüşelim, trameri değişen, boyası vs yok, tamamen orjinal halde.

• 
Sayfa: önceki 22452246224722482249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.