bu konuyu ustanızla konuşmanız daha doğru olacaktır. |
★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (2253. sayfa)
-
-
arkadaşlar, tesla ekran dedikleri android multimedya cihazı taktırmayı düşünüyorum.
ses ve ekran kalitesi açısından önerebileceğiniz marka model varmı?
-
Bende var hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cruze da bakılmıyor artık fiyatları gereksiz uçtu. 180-190k bandında temiz vardı şimdi 300-350k fiyatlara yükselmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Aracım benzin-lpg 1.6 motor 2011 model otomatik vites Cruze. Son bir aydır, araçta her dur-kalkta bir gacırtı sesi geliyor. Amartisördür herhalde diye düşündüm ilk olarak fakat çukurlardan geçerken herhangi bir ses gelmiyor. Dur-kalk esnasında gaza hafifçe basarak yumuşak kalkış yapsam bile geliyor o gacırtı sesi. Acaba şanzımandan olabilir mi? Hızlanınca herhangi bir ses yok. Daha önceden böyle birşey yaşamış olan var mıdır acaba?
- Şanzıman yağınız değişmediyse onu bir değiştirin.
- Karter koruma sacı varsa onu da söktürün.
sorununuz çözülür.
2012'de sıfır aldığım Cruze'um ile koskoca 10 yılı devirdim :)
Bugüne kadar hiç yolda bırakmadı ve üzmedi.
Sanırım bir 10 yıl daha beraberiz :)
Bu gösterişte ve donanımda bir arabaya geçmek 1 milyondan başlıyor..
Gerçektende öyle sayın hocam.
Ayrıca bu tasarımın 2009 yılında çıkmış olmasıda çok şaşırtıcı, 2009 yılındaki araçların tasarımlarını göz önüne alınca zamanının ötesinde diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redoks33 -- 1 Kasım 2022; 9:45:49 > -
Anladım hocam keşke yaygın olsaydı daha çok
Arkadaşlar bu araç niye gitmiyor :) 124lük bir de yani. Gaza basmamla nazlanmaya başlaması bir oluyor. Amaan yine mi gazlıyoruz der gibi. Sanki aracın performansını tıkayan bir şey varmış gibi. 1.6 atmosferik motor bu değildir yahu.
Teşekkürler
Arkadaşlar elimde aracımdan çıkma sağ ön far var, tek kusuru far ayağının kırık olması bir de ön camında çok ufak iki tane çizik var ama zımparayla çıkar.Sol arka stop lambası var bir de ama onun durumu kötü camı kırık.Bir de eski eksantrik dişlileri duruyor, ses yaptığı için yenisiyle değiştirmiştim.Bunları satabilir miyim para eder mi sizce ? Sanayiye gittim çıkmacıya gösterdim ama adam mırın kırın etti almadı, internetden felan satılır anca bize gelmez felan dedi.Boşuna yer kaplıyor öyle evde parçalar, atmayada kıyamıyorum valla en son çare götürüp hurdacıya felan vericem.
-
Facebook da gruplar var orada satılır
2013 fluence dizel otomatikten 2012-2013 lpgli cruze geçilir mi?
-
Şöyle bir haber okudum. Sanırım bu yıl içerisinde dönecekler.
NOT: Dönmeseler de olur. 11 yıldır Cruze sahibiyim. Herhangi bir eksikliklerini hissetmedim
"Şirket, deneyimli yöneticilerinden Jaclyn McQuaid’i 1 Kasım itibarıyla Avrupa yöneticisi olarak atadı"
ensonhaberGeneral Motors, Avrupa'ya geri dönüyor - En Son Haberhttps://www.ensonhaber.com/otomobil/general-motors-avrupaya-geri-donuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 26 Ocak 2023; 0:30:43 >
Merhabalar ben eski bir cruze kullanıcısı olarak tekrar cruze alıcam hayırlısıyla ama fiyatlar uçmuş gitmiş.Sizce 1.4t 90 bin km lerde cruze almak mantıklı yoksa 1.6 50-60 bin km cruze birqz kararsız kaldım yardım ederseniz çok sevinirim
Temiz düzgün düşük km 1.4 T yada 2.0 D bulunsa tadından yenmez ömürlük
-
Arkadaşa noktasına kadar katılıyorum.
eli ayağı düzgün kurcalanmamış 2.0 bulursan 20 30 bin fazla ver al.
Bende 2011 1.6 lpgli otomatik vardı valla ben memnundum aslında konforundan ben öyle çok gaza basan biri değilim aslında sonuç olarak bu motorların benzerleri toyotada var opel de var düşük kmli 1.4 t olsa alıcamda en düşüğü 93 bin civarı kararsız kaldım
Cruze'u 2012'de sıfır aldım.
10 yıldır kullanıyorum. Değişiklik olsun başka araç alayım diyorum.
Piyasa araştırmasına başlıyorum.
Fakat gün sonunda Cruze ile devam etme kararı alıyorum.
Adamlar nasıl bir araç yapmışsa hem görünüş hemde donanım olarak güncel kalmayı başarabiliyorlar.
Fiyat performans olarak eline su dökecek bir araç yok.
Sanırım bir 10 yıl daha beraberiz :)
Bu arada aracın piyasası yok diyenlere selam olsun. Bugüne kadar bir çok kez piyasanın üstünde talibi oldu.
Yeterki aracınız temiz olsun. Alıcısı illaki olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 3 Şubat 2023; 4:36:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X