Şimdi Ara

chevrolet cruze alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
33.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    hocam ben size katılıyorum

2013 yılında 2011 model hb sanruflu modelini aldım 2. el 11.000 km de araç tan o kadar memnundum ki şuan o segmente bi araç için 75 bin tl üstünü gözden çıkarmanız yada hasarlı boyalı kazalı araba almanız gerekiyor

yakıta gelince benzinde 40-45krs yakıyor sehır içinde lpg yi işini bilen bir ustaya çelik subap ile birlikte taktırırsanız performansında bi değişiklik olmuyor 20-25 krs a kadar dusuyor yakıt

ama suan Türkiye de 1.6 124hp olupda 40 kurusun altında yakan araç varmıdır bilmem yakıta laf atarken bunu da bi düşünmek lazım

yedek parçaya gelince cruze un kasası opel in astra j Kasasıyla hemen hemen aynı ben ön camı kırdım sigortadan değiştirme hakkım varmış iki gün sonra taktılar bir sorun yasamadım

ama yinede karar sizin bende çok baktım yeniden almak için ama 40 50 bin tl piyasadan çekilmiş bir araç için bence fazla satıcağım zaman satamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

hocam ben size katılıyorum

2013 yılında 2011 model hb sanruflu modelini aldım 2. el 11.000 km de araç tan o kadar memnundum ki şuan o segmente bi araç için 75 bin tl üstünü gözden çıkarmanız yada hasarlı boyalı kazalı araba almanız gerekiyor

yakıta gelince benzinde 40-45krs yakıyor sehır içinde lpg yi işini bilen bir ustaya çelik subap ile birlikte taktırırsanız performansında bi değişiklik olmuyor 20-25 krs a kadar dusuyor yakıt

ama suan Türkiye de 1.6 124hp olupda 40 kurusun altında yakan araç varmıdır bilmem yakıta laf atarken bunu da bi düşünmek lazım

yedek parçaya gelince cruze un kasası opel in astra j Kasasıyla hemen hemen aynı ben ön camı kırdım sigortadan değiştirme hakkım varmış iki gün sonra taktılar bir sorun yasamadım

ama yinede karar sizin bende çok baktım yeniden almak için ama 40 50 bin tl piyasadan çekilmiş bir araç için bence fazla satıcağım zaman satamam
    Şehiriçi benzinde 40-45krş çok iyimser olmuş. 43krş desek 6lt eder.

-ki ben uzun dönem Antalya da benzinli Cruze kullandım 9-9.5lt gibi tüketimim vardı. 6lt leri ancak uzun yolda gördüm.

Bu aracın +- oluru; 10lt benzin 12lt lpg dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.