Şimdi Ara

chevrolet cruze alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
33.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ataç güzelde motor sıkıntılı diye biliyorum, piston kırmasıyla ünlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 milyon kere tartışılmış konu

Astra J ile aynı platform. Çoğu parçası ortak. Dolayısıyla yedek parça ve usta sıkıntısı bir Astra'da ne kadar yaşarsanız bunda da o kadar yaşarsınız.

Yetkili servis dışında yer görmemiş insanların yorumlarına bakmayın. Bu arabanın bütün karoser parçalarını hele ki Ankara, İstanbul gibi bir şehirdeyseniz 1 gün içinde bulursunuz. Küçük şehirdeyseniz kargo diye bişey var, yıl 2019.

Tek dikkat edeceğiniz araba temiz olsun. Motor olarak da 1.6 ve 1.4 turbo'lara (1.4 turbo daha iyi olur) bakın. 2.0 dizelin parçalarını daha zor bulunuyor.

Uygun fiyata alınacak, fiyat/performans arabalarından biri.

Not: Cruze sahibi değilim, almayı da düşünmüyorum

• butterfly_effect_53 B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam istanbuldayım 1 gün kaldı aracı almama bi yandanda alternatif bakıyorum ama kararım cruze dan yana gibi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

Hocam bende istanbul içi otomatik iki adet beğendim. Konuştum hayırlısı ile cumartesi göreceğim.

Korkularım var yok değil.

Eksantirik ve senoloit valflerinde sorun yok ise içime siner diye düşünüyorum.

Öte yandan maksimum 45 bin tl gibi bütçe ilede araba yok piyasada vallahi.

2 mondeo kullanmış satmış biri olarak oyuncak gibi arabaya da binmek istemiyorum açıkçası

• Bugün gidip baktım aracın kaporta aksamını beğenmedim vazgeçtim başka bir araç aldım

Yanlış anlaşılmasın bide beğenmedim derken satan adamın aracını beğenmedim temiz olsaydı cruze alıcaktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbora -- 26 Nisan 2019; 23:16:38 >
  • şu piyasada temiz olması koşuluyle cruze alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbora

Bugün gidip baktım aracın kaporta aksamını beğenmedim vazgeçtim başka bir araç aldım

Yanlış anlaşılmasın bide beğenmedim derken satan adamın aracını beğenmedim temiz olsaydı cruze alıcaktım :)
    Hangi marka araç aldınız?

• farukkk kullanıcısına yanıt
    2017 polo 1.0 manuel

• quote:

2017 polo 1.0 manuel
    iki arabayıda kullanmış biri olarak söylüyorum . polonun tek avantajı yakıt tüketimi. geri kalan her şey için cruze.
    cruze beğenmeyip polo almak enteresan olmuş
  • Doğru söylüyorsun ama satın almak için gittiğim cruzeyi beğenmedim kaportasında hasar vardı bende o yüzden polo tercih ettim Allah utandırmaz inşallah (ilk aracım bu arada)

• quote:

2017 polo 1.0 manuel
    Cruze kaçaydı? Polo yu kaça aldınız?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Cruze 55di 51e kadar indi ama almadım bahsettiğim gibi kaportadan dolayı polo ise tanıdık vasıtasıyla 53e geldi

• quote:

Cruze 55di 51e kadar indi ama almadım bahsettiğim gibi kaportadan dolayı polo ise tanıdık vasıtasıyla 53e geldi
    Polo'dan memnun kalmadığınız hususlar nelerdir acaba?

Şimdilik memnunum hocam uzun yol deneyimim olmadı ama şehir içi keyifli tek memnuniyetsizliğim bebek arabasını tekerlerini sökmeden bagaja sığdıramıyorum ama b segment hatchback arçtan ne beklenirse var

• quote:

Şimdilik memnunum hocam uzun yol deneyimim olmadı ama şehir içi keyifli tek memnuniyetsizliğim bebek arabasını tekerlerini sökmeden bagaja sığdıramıyorum ama b segment hatchback arçtan ne beklenirse var
    Ben de otomatik araç bakıyorum. Ama pek sağlıklı araç bulmak mümkün gözükmüyor.

Kesinlikle hani cruzu alma niyetiyle gittim ama fotolarda hiç bişey belli değilmiş meğer koysunlr hasarlı yerleri burda bu var şurda şu var diye millet ona göre gitsin hep zaman hemde yol masrafı yapıyon para kaybı

• quote:

Kesinlikle hani cruzu alma niyetiyle gittim ama fotolarda hiç bişey belli değilmiş meğer koysunlr hasarlı yerleri burda bu var şurda şu var diye millet ona göre gitsin hep zaman hemde yol masrafı yapıyon para kaybı
    Evet çok doğru soyluyorsunuz. Düzgün satıcı bulmak da mesele.. Aracınız için hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Saolun daha iyileri sizin olsun inşallah

• Çok aşırı bir performans beklentisi yoksa 2. el piyasasının bu rezil halinde cruze alınabilecek nadir c segmenti f/p araçlardan
  • sanzimandan cok cekinmeyin. en saglam sanzimanlardan biridir. bende de otomatik var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.