Şimdi Ara

chevrolet cruze alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
33.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

50.000 bütçeyle chevrolet cruze 2012 model alınır mı?

herkes çok korkuttu fakat araba çok hoşuma gitti. baktığım araba sw kasa. çünkü diğerleri işime yaramıyor.

alıp satmak için bakmıyorum, srnelerce binmek için bakıyorum. bu konularda tecrübeli arkadaşlar bir iki cümle ederse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Subaplar plastik mi yazmışsınız, doğru mu okudum gerçekten?

Bir de şu yakıt/performans verileri ortadayken aracı alıp sonra da lanet edenlere şaşırıyorum. 6 yıl kullandım 1.6 otomatik, fabrika verisi ne diyorsa onu yakıyordu, performans verileri de birebir örtüşüyordu.

Araba ben şunu yakarım, şu kadar giderim derken hangi beklenti ile alıp memnun kalmıyorsunuz anlamak güç...
    quote:

Orijinalden alıntı: Buz_Adam32.

Ben önermiyorum Hocam. 2012 yılında sıfır aldım ve 8 ay sonra sattım konforlu bi araç ama motoru çok kötü. Arac agir ve motoru kaldırmıyor çok yakıyor Benzinli kullanırsanız yetisemezsin Lpg taksan iyice esek oluyor yakıt tuketimi yine yüksek. Ayrıca suboat plastik yapılmış. Lpg nin yanma derecesi daha yüksek olduğu için erime yapacaktır bir süre sonra. (Lpg kiti yaglamali takiyorlar) araç piyasadan çekilmeden sağ dikiz aynasının cami kırıldı Türkiye genelinde yoktu Cevizlibağ servisi Almanya’dan sipariş verdi 45 gün sonra geldi. Sorunuz varsa cevaplarım karar sizin.
    Plastik subap mı yazıyor orada?
    quote:

Ne anlatmak istediğimi biliyorsunuz pastık veya aluminyum sonuçta erimiyor mu çok bilmişler milletin basını yakmayın. Cruze başka araba sürmemiş olanlar arabayı ilahlaştırmayın. O kadar iyi bi araç olsa piyasada tutunurdu kendi arabanıza Pazar oluşturmaya çalışmayın. Cruze yazınca sayfa sayfa yorum görürsünüz ben o yorumlara aldırış etmeyip sıfır aldım ama aklıma tüküreyim millet birsey diyorsa kulak asmak lazımmış !!!
    1- Subap erimesi sadece cruze'da yok. Yeni firmaların çoğu emisyon kuralları yüzünden aliminyum subap takıyor.

2- Cruze harici araba sürmediğimi nerden çıkardınız? Cruze harici birçok araba sürdüm.

3- Piyasada tutunmadığını nerden çıkardınız ? GM Avrupa'dan çekildi ama parça desteği devam ediyor.

Bir aracın iyi olup olmaması piyasası ile belirlenmez. Eğer öyle olsaydı Fiat ve Renault Türkiye'deki en iyi araçları üretiyor demeliydik. Hatta şahin,doğan v.s. çok iyi bir araç olmalı çünkü piyasada tutunuyor.
    Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    Buz_Adam32. demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Ben önermiyorum Hocam. 2012 yılında sıfır aldım ve 8 ay sonra sattım konforlu bi araç ama motoru çok kötü. Arac agir ve motoru kaldırmıyor çok yakıyor Benzinli kullanırsanız yetisemezsin Lpg taksan iyice esek oluyor yakıt tuketimi yine yüksek. Ayrıca suboat plastik yapılmış. Lpg nin yanma derecesi daha yüksek olduğu için erime yapacaktır bir süre sonra. (Lpg kiti yaglamali takiyorlar) araç piyasadan çekilmeden sağ dikiz aynasının cami kırıldı Türkiye genelinde yoktu Cevizlibağ servisi Almanya’dan sipariş verdi 45 gün sonra geldi. Sorunuz varsa cevaplarım karar sizin.
    plastik subap mı ? Alüminyum olmasın o ?
    3 yıl 2011 model cruze ls plus otomatik kullandım, bir kere gövde kontrol hatası verdi ve bu sorundan anlayan bir ustayı zar zor buldum ve 600 liraya parçayı değiştirdim, bir keresinde de vites kutusu sorunu çıktı ve sonrasında sattım. Bu iki sorun dışında araçtan konfor olarak çok memnundum. Konsoluna özellikle ayrı bir hayranlık besliyorum. O mavi ışıkları beni benden alıyordu özellikle geceleri. Tasarım olarak zaten şahane. Fakat şöyle birşey var ki, eğer sedan alıp arkaya hafif bir rüzgarlık takmazsan çok çirkin oluyor bence. Şöyle birşey:https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/otomotiv-motosiklet/spoiler-ve-kanat/chevrolet-cruze-bagaj-ustu-spoiler__0987246312856417.jpg

Ben aracı 2013 yılında 46 bin km de ve hala garantisi devam ediyorken hasar kayıtsız olarak 28 bin liraya almıştım. Şimdi fiyatlarına bakıyorum da 40 binden başlıyor.

Kısacası: Alınır.
  • Aynı şekilde bende bakıyorum bu fiyatlara

• Ben önermiyorum Hocam. 2012 yılında sıfır aldım ve 8 ay sonra sattım konforlu bi araç ama motoru çok kötü. Arac agir ve motoru kaldırmıyor çok yakıyor Benzinli kullanırsanız yetisemezsin Lpg taksan iyice esek oluyor yakıt tuketimi yine yüksek. Ayrıca suboat plastik yapılmış. Lpg nin yanma derecesi daha yüksek olduğu için erime yapacaktır bir süre sonra. (Lpg kiti yaglamali takiyorlar) araç piyasadan çekilmeden sağ dikiz aynasının cami kırıldı Türkiye genelinde yoktu Cevizlibağ servisi Almanya’dan sipariş verdi 45 gün sonra geldi. Sorunuz varsa cevaplarım karar sizin.

• Subaplar plastik mi yazmışsınız, doğru mu okudum gerçekten?

Bir de şu yakıt/performans verileri ortadayken aracı alıp sonra da lanet edenlere şaşırıyorum. 6 yıl kullandım 1.6 otomatik, fabrika verisi ne diyorsa onu yakıyordu, performans verileri de birebir örtüşüyordu.

Araba ben şunu yakarım, şu kadar giderim derken hangi beklenti ile alıp memnun kalmıyorsunuz anlamak güç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Plastik subap mı yazıyor orada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Aralık 2018; 20:35:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

plastik subap mı ? Alüminyum olmasın o ?

• Alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Fiat Egea alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt
    Ne anlatmak istediğimi biliyorsunuz pastık veya aluminyum sonuçta erimiyor mu çok bilmişler milletin basını yakmayın. Cruze başka araba sürmemiş olanlar arabayı ilahlaştırmayın. O kadar iyi bi araç olsa piyasada tutunurdu kendi arabanıza Pazar oluşturmaya çalışmayın. Cruze yazınca sayfa sayfa yorum görürsünüz ben o yorumlara aldırış etmeyip sıfır aldım ama aklıma tüküreyim millet birsey diyorsa kulak asmak lazımmış !!!

• Cruze bence gayet iyi tutulmuştu piyasada. Şu anki içine düştüğü durum aracın kötülüğünden değil gmin ülkeden çıkması dolayısıyla öksüz kalmasından (bence).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde yolculuk ettim gayet rahat ve kaliteli fakat arkadaşım çok sorunlu ve masraflı olduğu için sattıklarını söyledi.
  • 3 yıl 2011 model cruze ls plus otomatik kullandım, bir kere gövde kontrol hatası verdi ve bu sorundan anlayan bir ustayı zar zor buldum ve 600 liraya parçayı değiştirdim, bir keresinde de vites kutusu sorunu çıktı ve sonrasında sattım. Bu iki sorun dışında araçtan konfor olarak çok memnundum. Konsoluna özellikle ayrı bir hayranlık besliyorum. O mavi ışıkları beni benden alıyordu özellikle geceleri. Tasarım olarak zaten şahane. Fakat şöyle birşey var ki, eğer sedan alıp arkaya hafif bir rüzgarlık takmazsan çok çirkin oluyor bence. Şöyle birşey:https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/otomotiv-motosiklet/spoiler-ve-kanat/chevrolet-cruze-bagaj-ustu-spoiler__0987246312856417.jpg

Ben aracı 2013 yılında 46 bin km de ve hala garantisi devam ediyorken hasar kayıtsız olarak 28 bin liraya almıştım. Şimdi fiyatlarına bakıyorum da 40 binden başlıyor.

Kısacası: Alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 2 Ocak 2019; 16:6:11 >

• Station wagon 1.4 turbo 2012 modeli aldım arkadaşlar, yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Şimdilik her şey yolunda çok şükür ve arabayı çok sevdim. Donanım olarak çok dolu ve kaliteli bir araba.

Cevap yazan herkese çok teşekkürler.

• quote:

1- Subap erimesi sadece cruze'da yok. Yeni firmaların çoğu emisyon kuralları yüzünden aliminyum subap takıyor.

2- Cruze harici araba sürmediğimi nerden çıkardınız? Cruze harici birçok araba sürdüm.

3- Piyasada tutunmadığını nerden çıkardınız ? GM Avrupa'dan çekildi ama parça desteği devam ediyor.

Bir aracın iyi olup olmaması piyasası ile belirlenmez. Eğer öyle olsaydı Fiat ve Renault Türkiye'deki en iyi araçları üretiyor demeliydik. Hatta şahin,doğan v.s. çok iyi bir araç olmalı çünkü piyasada tutunuyor.

• sawolverine kullanıcısına yanıt
    İyi bir seçim yapmışsınız tebrikler hocam. Verdiğiniz paraya eminim ki aynı model ve dolulukta başka bir araç yoktur. Bu aracın fiyatının uygun olmasının tek nedeni GM'nin Avrupa'dan çekilmiş olmasıdır.
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın
  • Hayırlı olsun, babamda 2.0 dizel vardı çok güzel arabaydı sadece biraz fazla yakardı. Sattığına pişman şimdi

• Alınır ama 50 bine değil. O aracı oldukça uygun fiyatlara alacaksınız ki elden çıkarken uzmesin.

• 2013 yılında 2011 model hb 1.6 lt 124 hp modelini aldım + sunroof o zamanlar full idi iyi arabaydı konforlu donanımlı güvenlik li yakıta gelince benzinde 35-40 yakıyordu bence normal
    arkadasımda sahın vardı tüp de 30 35 kurus yakıyordu bindiğiniz arabaya göre yakıt gayet iyi lpg de ise işini iyi bilen birine taktırırsanız 20 25 kurusa kadar yakıtı dusuruyorsunuz ve tekleme bayılma gibi sorunlar yasamıyorsunuz çelik subap sart su zamanlarda bende dusunurdum satın almayı ama 2013 de 30 bin e hasarsız boyasız 10 binde aldıgım araca suanda ortalama 39 bin fiyat cekiliyor Türkiye piyasasından çekilmiş bir araca bu paralar verilmez arabadan anlamayan fiesta ya linea ya reno ya eşşeğe alışmış bu millet mercedes denginde bir arabayı Türkiye de harcadı malesef opelin önü açıldı karar senın dostum bu arada ben aldıgımda piyasadan cekılmıstı on camı yumrukladım catladı kaskoyla değiştirmem 2 gün ü buldu şimdi ne durumda bilmiyorum opel astra j kasa ile hemen hemen aynı parça bulmakta zorluk cekıcegınızı sanmıyorum

• quote:

Sadece bu arabada değil bir çok modelde bu problem mevcut.
    Cruze piyasası olan bir araç zaten , yakıt tüketimi belli. Yakıt tüketimini bilmeden araç alan adam zaten bisiklete binsin. En basit insan bile arabaya binmeden araştırmasını yapar ona göre alır. Marketten ekmek almıyoruz sonuçta. Bence sen araştırmadan aldın ağzın yandı şimdi millete salllıyorsun.

• Merhaba hocam bende nasip olursa cuma günü 1.4 t hb olanından almayı planlıyorum çok beğeniyorm arabayı ama yinede elim titreyerek gidicem. Konu açmış ve arabayı almış olduğunu gördüm görüşlerini konforunu yakıt bilgisini paylaşabilirmisin benimle. Benzinli olarak alıcam ve lpg taktırmayı düşünmüyorum.

Edit : cruze 2013 1.4 t sport plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbora -- 24 Nisan 2019; 17:46:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.