< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Subaplar plastik mi yazmışsınız, doğru mu okudum gerçekten?
Bir de şu yakıt/performans verileri ortadayken aracı alıp sonra da lanet edenlere şaşırıyorum. 6 yıl kullandım 1.6 otomatik, fabrika verisi ne diyorsa onu yakıyordu, performans verileri de birebir örtüşüyordu. Araba ben şunu yakarım, şu kadar giderim derken hangi beklenti ile alıp memnun kalmıyorsunuz anlamak güç... |
|
2- Cruze harici araba sürmediğimi nerden çıkardınız? Cruze harici birçok araba sürdüm. 3- Piyasada tutunmadığını nerden çıkardınız ? GM Avrupa'dan çekildi ama parça desteği devam ediyor. Bir aracın iyi olup olmaması piyasası ile belirlenmez. Eğer öyle olsaydı Fiat ve Renault Türkiye'deki en iyi araçları üretiyor demeliydik. Hatta şahin,doğan v.s. çok iyi bir araç olmalı çünkü piyasada tutunuyor. |
Buz_Adam32. demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
3 yıl 2011 model cruze ls plus otomatik kullandım, bir kere gövde kontrol hatası verdi ve bu sorundan anlayan bir ustayı zar zor buldum ve 600 liraya parçayı değiştirdim, bir keresinde de vites kutusu sorunu çıktı ve sonrasında sattım. Bu iki sorun dışında araçtan konfor olarak çok memnundum. Konsoluna özellikle ayrı bir hayranlık besliyorum. O mavi ışıkları beni benden alıyordu özellikle geceleri. Tasarım olarak zaten şahane. Fakat şöyle birşey var ki, eğer sedan alıp arkaya hafif bir rüzgarlık takmazsan çok çirkin oluyor bence. Şöyle birşey:https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/otomotiv-motosiklet/spoiler-ve-kanat/chevrolet-cruze-bagaj-ustu-spoiler__0987246312856417.jpg
Ben aracı 2013 yılında 46 bin km de ve hala garantisi devam ediyorken hasar kayıtsız olarak 28 bin liraya almıştım. Şimdi fiyatlarına bakıyorum da 40 binden başlıyor. Kısacası: Alınır. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Aralık 2018; 20:35:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 2 Ocak 2019; 16:6:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbora -- 24 Nisan 2019; 17:46:21 > |