Şimdi Ara

chevrolet cruze alinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bizimkilerin 30 bin butcesi var cruze almak ne kadar mantikli olur veya varsa baska onerileriniz nelerdir ? Babam yilda 5000 km anca yapar ama bende binersem 15ooo civari olur onerilerinizi bekliyorum saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır niye alınmasın, f/p'de tartışmasız bir numara..
  • iyi araba ama ilk çıkanların motoru 13-14 hp daha dusuk sanırım. 125 hp olanları almak daha mantıklı
  • Her araba aynı değildir illa ki ama kapının önünde duran cruze den sonra hyatta yanaşmam.Adam arabası otomatik sabah 7:45 de arabayı çalıştırıyo 8:15 e kadar ısıtıyo eşine.Isıtılmazsa stop ediyo motor çünkü.Mahkemelik şu anda araba artısında sanırım chevrolet Türkiye pzarından çekiliyor bldiğim kadarıyla.Yine de para ve tercih sizde.Alacağınız araba şimdiden hayırlı olsun.
  • ilk çıkanlar 2009 109bg(çok az ilk parti baz versiyon) ve 113bg lik, 2011 yılı itibari ile 124 bg oldu.
    Bu iki versiyon arasın da (113/124) öyle böyle bariz bir fark yok. Fark 1 tık, onuda 2 aracı uzun dönem kullanan anlayabilir.

Makyajla beraber araç 117bg oldu(Euro6 normları yüzünden)

Halen 109bg olarak satılan ülkele var!

*Araçların aslında pek sorunu yok(genel tüm araçlar). Yakıt pahalı olunca gaza basıp devir çeviremez hale gelinince, kendimizi pıstırdık.
    Rusya da 109 luklar ile tozunu attırıyorlar. Şikayetleri pek yok, neden? çünkü adamların gözü anlık tüketimde değil ki....
  • ftr35 F kullanıcısına yanıt
    hiç tavsiye etmem hem çok yakıyor hem avrupadan çekildi zaten 2.elide yok ben tavsiye etmem siz araçtan beklentinizi yazın mesela en fazla kaç km yıl kaç vs gibi şeyleri söyleyin en son verebileceğiniz miktar kaç benzinmi dizelmi ona göre yardımcı olim
  • Konfor ve fiyat açısından çok iyi araç yakıtı göze alırsanız alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ****CHEVROLET KALOS??????
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadasiniz benzinli 2010-2011 model H kasa astra larada bi baksin derim ben belki 2-3 bin fazla verir ama cruze dan daha iyi bi tercih olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

Merhaba arkadaslar bizimkilerin 30 bin butcesi var cruze almak ne kadar mantikli olur veya varsa baska onerileriniz nelerdir ? Babam yilda 5000 km anca yapar ama bende binersem 15ooo civari olur onerilerinizi bekliyorum saygilar..

forumlarda hantal olduğundan bahsediyolar genelde.
  • hantal oldugunu ve 2. elinin çok da iyi olmadıgını söylüyorlar.Biraz da fazla yakıyor.
  • Honda civic 2008 aracim vardi 1.6 premium. Onunla donanimi ayni yakit olarakta daha fazla yakmaz diye dusunuyordum ama yakiti hakkinda bilgisi olan varmi cruze un? Yilda 15000 km yapilacak eli ayagi duzgun 4 5 yil binilecek bir arac ariyorum arkadaslar varsa onerileriniz onlarida duymak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam arkadasiniz benzinli 2010-2011 model H kasa astra larada bi baksin derim ben belki 2-3 bin fazla verir ama cruze dan daha iyi bi tercih olur

H kasa astra ile alttakimi yuruyeni motoru vs ayni deniliyor cok bilgim de yok cruze daha yakisikli diye ona yonelmistim ben

• alınmaz.skoda roomster alınır aile arabası spec binilir
  • Arada bende binecegim yas 26 :) tipi ilgimi cekmiyor roomstarin tesekkur ederim yorum icin.

• Seneler evvel Antalya'ya ilk geldiğinde; o zaman Opel Plaza içinde bir köşe ayırmışlardı Chevrolet için, satış elemanları "abi alma, satamazsın elinde kalır" demişlerdi. Düşün, araba daha yeni satışa çıkıyordu...
  • Bir gun hantal diyenlere inat alacagim gopro3 takacagim aracima depoyu doldurup maganda gibi cikacagim yola cektigim yarim saatlik videoyu koyacagim foruma bu sefer herkes diyecek senin gibi soforun allah.. Insallah baskasina zarar vermeden..

1.6 atmosferik araba ile istanbulpark ta zaman kastirmak gibi bir hedefiniz yoksa small family car sifatini hakki ile surduren bir araba.

Avrupadan cekilme nedeni ile almamak mantikli olabilir butceniz esnekse farkli modellere bakin, yoksa bu olaya ragmen alinip uzun yillar kullanilabilinir.

• Arkadaşım sen böyle kulaktan laflara duyumlarla yorum yapanlara kanma. 2 yıldır kullanıyorum kronik sorunu yok. Taş gibi araba. Zaten tüm parçası GM yani genaral motor opelle aynı. Araç çok yakmıyor. Atmosferik motora göre normal yakıyor. Bir honda civicle aynı tüketime sahip. Yok sabah çalışmıor yok araç hantal bunlar karalamak için söylenen laflar. Araç gayet iyi çekiyor. Kasası ağır olmasına rağmen . Beni avrupadan çekilip çekilmemesi ilgilendirmiyor. Zaten 10 yıl opel servisleri yetkisi devam ediyor. Ben aracımdan memnunum. Ve f/p olarak gayet dolu. 30 bine boş araç alacağına al dolu donanımlı cruze tadını çıkar hem tip olarakta güzel. Birde kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa daha mantıklı olur. Yoksa forumun kalitesini azaltıyorsunuz. Yorumlar gerçekliğimi yitiriyor. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmoons -- 9 Mart 2014; 11:10:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

Honda civic 2008 aracim vardi 1.6 premium. Onunla donanimi ayni yakit olarakta daha fazla yakmaz diye dusunuyordum ama yakiti hakkinda bilgisi olan varmi cruze un? Yilda 15000 km yapilacak eli ayagi duzgun 4 5 yil binilecek bir arac ariyorum arkadaslar varsa onerileriniz onlarida duymak isterim

Aşağı yukarı aynı yakar.
  • Motoru hantal cok yakiyor fakat fiyatina gorr uygun.zaten cogu lpgli.
    Ekipmani fazla.
    Bence rahat rahat alinir

• Konu upup.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.