Şimdi Ara

Chevrolet Cruze mi, Fiat egea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120 130 bin bandın da, Dizel otomatik ikisi de hangisini tercih ederdiniz?

Cruze sunrooflu biraz daha ucuza bulunabiliyor egeaya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 13 Nisan 2021; 22:54:23 >

• Cruze dizel motorları 2.0 motor diye biliyorum.İki araçta her ne kadar C segment gibi lanse edilse de maalesef Egea güvenlik, konfor,yol tutuş, donanım ve performans olarak çok çok geriderdir Cruze'a göre.İkisini de kullanınca anlarsınız zaten hemen aradaki uçuk farkı.Eger vergi olayını sorun etmezseniz Cruz çok öndedir.Servis ve parça olayı General Motor'un üretimi olduğu için Opel bayileri bakar.Ancak söylediğim fiyat performans olayı 2.0 motor dizel ve 1.4 turbo motorlu Cruze içindir.1.6 motorları hem çok yakar hem de performans vermez.Egea'in avantajı ise yeni olmasıdır.

Egeanın motoruna laf atan sayın arkadaşlar, Cruze un dizel motoru fiat ortak üretimi, multijettir  

Chevroletin benzinli tip motorlarını alırsanız lpg taktıracaksınız. aman sanayide sabahlar olmasın. bir gün termostat bozar, birgün radyatör kaçırır diğer gün sibop yakar, diğer gün yağ soğutucu patlaır. döngü hiç bitmez.

Elimde linea Cruze resmi var, fotoğraf herşeyi anlatıyordur, bu linealara bile o paraları isteyenler var o yüzden ekledim.

konfor,tip,donanım isterseniz cruze tabiki. 130 bin TL lik egeanın motoru Cruze dan iyi değildir. Parça sıkıntısı var diyen yorumları ve insanları geç onlar zaten bu aracı bilmeyen kullanmayanlar.Bu fiyata tavsiyem cruze.
  • Egea tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze 1.4 turbo olsaydı Cruze derdim ama Avrupa ve Türkiye piyasasından çekilmiş bir araç yerine daha yeni ve parça sorunu olmayan egea daha tercih edilesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea alsan kafan rahat olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cruze dizel motorları 2.0 motor diye biliyorum.İki araçta her ne kadar C segment gibi lanse edilse de maalesef Egea güvenlik, konfor,yol tutuş, donanım ve performans olarak çok çok geriderdir Cruze'a göre.İkisini de kullanınca anlarsınız zaten hemen aradaki uçuk farkı.Eger vergi olayını sorun etmezseniz Cruz çok öndedir.Servis ve parça olayı General Motor'un üretimi olduğu için Opel bayileri bakar.Ancak söylediğim fiyat performans olayı 2.0 motor dizel ve 1.4 turbo motorlu Cruze içindir.1.6 motorları hem çok yakar hem de performans vermez.Egea'in avantajı ise yeni olmasıdır.

• egea benzinli otomatik kullanıyorum Cruze benzinli otomatiğe göre motoru ve şanzumanı daha iyidir dizel olarakta egea motor ve şanzıman olarak daha iyi gerisi sizin tercihinize kalmış egea dizel otomatik o fiyatlara temiz zor bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rangerover85

Cruze 1.4 turbo olsaydı Cruze derdim ama Avrupa ve Türkiye piyasasından çekilmiş bir araç yerine daha yeni ve parça sorunu olmayan egea daha tercih edilesi.

Egeanın parça sorunu yok ama cruzun parça sorunu var öyle mi ? Ben bunu anlıyorum yazdığınızdan, fakat cruzun parça sorunu olduğunu neye dayanarak iğma ediyorsunuz onu bilmiyorum.Daha önce cruze kullandınız mı ? Parça arayıpda parça mı bulamadınız ? 2021 yılında yaşıyoruz, bugün 1960 model vosvosa bile parça bir şekilde bulunurken 2012 2013 model arabaların parçası olmadığını neye göre iğma ediyorsunuz ?

Daha birkaç ay evvel arabanın farı kırıktı sanayiye gittim 2 dk da aldım çıktım, aynen stop lambası çatlamıştı gittim yan sanayi aldım çıktım.Hem orjinali var hemde orjinal istemezsen yan sanayisi bile var.Opel yetkili servisine gittim ön cam kırıktı, aynı gün değiştirip teslim ettiler aracımı.Bakımda yine yetkili servise gittim eksantrikler vs değişenler oldu aynı gün aracı aldım çıktım.Bugüne kadar daha hiç sanayiye veya opel yetkili servisine gidipde şu parçası yok diyerek kapıdan geri çevrilmedim.Chevroletin kendi resmi web sitesine girip bakarsanız eğer, 2024 Yılına kadar yedek parça ve servis imkanı temin edeceğini açıklamış firma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruze yakar biraz kriterlere göre değişebilir tercih

• Egea 3 yastan genc ise egea. Otomatik tercih edeceksek cruze .

• Rangerover85 R kullanıcısına yanıt
    Cruzenin hangi parcasinda sorun var. N11den bile alirsin herseyini. Cruzede parca yoksa opelde de yok o zaman

• Egea
  • Elinde sonunda bu aracı satacaksan eğer egea öneririm. Her türlü kafan rahat olur. Ancak tok satıcıysan ve yakıt ile bakım onarım giderlerini düşünmüyorsan her türlü cruze derim.

• Bence egea daha yeni Cruze eskidi artık parça sıkıntısı var

• Ben egea çıkmadan önce Aveo yu satıp almayı planlıyordum ve ilk çıktığında gidip inceledim. Aveo egeadan çok daha iyi gelmişti. Normal şartlarda cruze ile kıyaslanamaz ama bu ülke şartlarında maalesef egea.
  • Elimde linea Cruze resmi var, fotoğraf herşeyi anlatıyordur, bu linealara bile o paraları isteyenler var o yüzden ekledim.

konfor,tip,donanım isterseniz cruze tabiki. 130 bin TL lik egeanın motoru Cruze dan iyi değildir. Parça sıkıntısı var diyen yorumları ve insanları geç onlar zaten bu aracı bilmeyen kullanmayanlar.Bu fiyata tavsiyem cruze.
    Chevrolet Cruze mi, Fiat egea mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Nisan 2021; 7:46:16 >

• Egeanın motoruna laf atan sayın arkadaşlar, Cruze un dizel motoru fiat ortak üretimi, multijettir Chevrolet Cruze mi, Fiat egea mı? 

Chevroletin benzinli tip motorlarını alırsanız lpg taktıracaksınız. aman sanayide sabahlar olmasın. bir gün termostat bozar, birgün radyatör kaçırır diğer gün sibop yakar, diğer gün yağ soğutucu patlaır. döngü hiç bitmez.

• Cruze zamanında 0 ı 36 000 Tlken bile sarılmamış bi araba. Aşırı ağır, kötü ve aşırı yakan bi motoru var. Kronik sorunları çok bol araba. Kaporta parçaları pahalı. Kimse chevrolet bu devirde almaz.

• Cruze devri bitti sayılır. Egea ile devam

• Rangerover85 R kullanıcısına yanıt

Parça sorunu elbette yok ama o parçaya ulaşılabilirlik önemli. Chevrolet Avrupa ve Türkiye pazarından çekildi ama 2025 e kadar servis desteği opelle devam ediyor. Cruze astra alt yapısını şasesini kullanan bir araç ayrıca tasarımı da çok hoş. Ama bazı motor seçenekleri hem sorunlu hem de gitmiyor. Alınacaksa 1.4 turbo ltz alınır ama onun dışındakiler biraz vasat. Burada tercih önemli. Yürütme maliyeti yeni bir egea ya göre daha fazla olacaktır. Selametle

• Cruze eski kasa olacak yuzu eskidi km side yuksek olur sanirim. Bakim masraflari ve yeniliginden dolayi egea tercih edilebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.