Şimdi Ara

Chevrolet Cruze Ayrıntılı İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
8
Favori
18.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatların uygun olması kullanıcı için büyük avantaj tabi, 35 bine alınabilecek c segment araçlara baktığımızda cruze her konuda ikiye katlıyor diğer araçları. Millet tarihi eser olmuş 2004 model megane, corolla, civic satmaya çalışıyor o paraya, Cruze o araçlardan 4-5 gömlek üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

arkadaşım 1 ay sonra sattı kimse almıyordu yakıt canavarı

Forumda son zamanlarda 7-8 kişi cruze aldı ve hala alacaklar var, cruze hakkında sorular soruluyor, öneri isteniyor. Yani alıcısı çok. Ayrıca dizel bir araçtan sonra cruze kullandıysa evet yakıtı fazla gelmiş olabilir, ama başka bir c segment 1.6 atmosferik bir araç kullansaydı hemen hemen aynı yakacaktı zaten.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Olabilir zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Fiyatların uygun olması kullanıcı için büyük avantaj tabi, 35 bine alınabilecek c segment araçlara baktığımızda cruze her konuda ikiye katlıyor diğer araçları. Millet tarihi eser olmuş 2004 model megane, corolla, civic satmaya çalışıyor o paraya, Cruze o araçlardan 4-5 gömlek üstün.

Avantaj evet. Bence de mantıklı her ne kadar almayın diyen çok olsa da bence de alınabilir bir araç.
  • elephone E kullanıcısına yanıt
    Almayın diyenler gidip 35-40 bine boş b segment araçlar veya 12-13 yaşında civic, corolla falan alabilirler, ama ben öyle yapsam gözüme uyku girmez Chevrolet piyasaya geri dönerse yeni cruze alır geçerim, gelmezlerse de mevcut cruze ile devam, belki bir süre sonra 2.0 dizele veya 1.4 turboya geçilir.
  • quote:

Almayın diyenler gidip 35-40 bine boş b segment araçlar veya 12-13 yaşında civic, corolla falan alabilirler, ama ben öyle yapsam gözüme uyku girmez Chevrolet piyasaya geri dönerse yeni cruze alır geçerim, gelmezlerse de mevcut cruze ile devam, belki bir süre sonra 2.0 dizele veya 1.4 turboya geçilir.

Kardeşim için otomatiğine bende bakıyorum. Aşağıdaki otomatik olan iki aracı beğendim. Bir kullanıcı olarak fiyatları sizce nasıl? Siyah olan daha temiz gibi duruyor alınır mı sizce bu araç?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2-sahibinden-416655637/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-haftaya-cumaya-kadar-bu-fiyat-otomatik-122.000-km-425414924/detay

Siyah olan daha iyi gibi, ekspertiz bilgisi vermemiş ama fiyatına bakılırsa boyası, değişeni vardır. Onun dışında 32 bine böyle bir araç bu piyasada bedava.
  • quote:

Siyah olan daha iyi gibi, ekspertiz bilgisi vermemiş ama fiyatına bakılırsa boyası, değişeni vardır. Onun dışında 32 bine böyle bir araç bu piyasada bedava.

Cevap için teşekkürler. Değişen önemli değil kardeşime şehir içinde de araba kullanmayı öğrensin diye alacağım zaten oraya buraya sürtmesi, çarpması olacaktır bu sebeple yürür aksamında sorun olmayan bir araç olması yeterli. Benim arabayı vuracağına kendisin aracını vurması benim içinde daha hayırlı.

Birçok kişi Chevrolet almayın dediği için fiyatlar böyle sanırım ve gördüğüm kadarıyla yükseliş yerine düşüş yaşanıyor. Bu aracı alsam 7. yıl bakımını yaptıracağım. Resmi servisinde ne kadar tutuyor bu araçların bilginiz var mı?
    Biz hiç yetkili servise uğramadık, hep özel serviste hallettik işlerimizi. En son 60 bin bakımını yaptırmıştım. Triger ve buji seti, yağ,polen ve hava filtreleri, 5 litre yağ, antifriz, genel kontrol ve işçilikle beraber 750 lira ödedim.
  • quote:

Biz hiç yetkili servise uğramadık, hep özel serviste hallettik işlerimizi. En son 60 bin bakımını yaptırmıştım. Triger ve buji seti, yağ,polen ve hava filtreleri, 5 litre yağ, antifriz, genel kontrol ve işçilikle beraber 750 lira ödedim.

Cevap için teşekkürler.

Ben resmi fiyatını biraz önce servisinden öğrendim 7. yıl bakımı değilde 2010 modellere 60.000 KM bakımı yapılıyormuş onunda benzinli otomatik olanları için resmi fiyat 1528 TL'miş. Tabi araç 2. el alınacağı için periyodik bakım yanında başka maliyetlerde çıkabilirmiş. Resmi servislerden fiyat almamak lazım onu anlamış oldum.

Rakam yüksek geldi birde Bostancı Oto Sanayidekilerde 60.000 KM bakımı denen bakım için fiyat alıp soracağım. Eğer İstanbulda yaşıyorsanız sizin nereye götürdüğünüzü de özelden bana göndermenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Yok hocam İzmir'de yaşıyorum. Yetkili servisler çok pahalı oluyor, yarı fiyatına halletmişim özel serviste.
  • quote:

Yok hocam İzmir'de yaşıyorum. Yetkili servisler çok pahalı oluyor, yarı fiyatına halletmişim özel serviste.

Teşekkürler. Benim götürebileceğim özel servisler Bostancı Oto Sanayi sitesinde onlardan bir fiyat alacağım eğer özelde tuzluysa Chevrolet Cruze almak pek mantıklı olmayacak. Çünkü aldığım aracın bolca servise işi düşeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

arkadaşım 1 ay sonra sattı kimse almıyordu yakıt canavarı

Satılmayan araç yoktur , istenen yanlış fiyat vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Özel servis uygun olur, dediğim gibi yetkili servisin 1500 lira dediği bakımı 750 liraya yaptırdım.
  • Halihazırda kullanmış olduğum aracımdan önce Cruze kullanıyordum. Siyah sedan 5cam filmli. Yılan gibi arabaydı. Ufak dokunuşlarla acayip görünüyordu. Sattığımda arkasından baktığımda gözlerim dolmuştu. Güzel arabadır f/p bir araçtır. Biraz hantaldır lakin 1.6 atmosferik motor ve araç ağır olunca böyle oluyor. Aynı segmentteki 1.6 atmosferiklerde bunun kadar yakıyor. 1.4t motoru bulunabilirse gayet güzel binilir. Ayrıca bu aracın desing edition sport gibi spor bady kitli 17 jantlı modelleri var ve acayip hoş duruyor. Ben memnun kaldığım bir araçtı. 40-50 bin bandında alacağım tek araçtır. İyi forumlar
  • ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel özetlemişsiniz hocam aracı, kullanıcı yorumları başka oluyor işte. Benim de 1.4 turbo yada 2.0 dizel niyetim var bakalım hayırlısı, ama bunu satmak zor olacak, çok alıştık birbirimize
    Sağolun hocam yorumunuz için, size de iyi forumlar.
  • Ben Cruze 2013 sedan sport plus otomatik 1.6 lpgli araç sahibiyim.

Belirteceklerimin bazılarını konu sahibi arkadaş yazmış olabilir.

Olumsuz yanları:

Orijinal parçası biraz pahalı. Parça bulmada sıkıntı yok. Parçacıları arayıp sorun.
    Yağ soğutucusu arıza verebiliyor.
    LPG takılı olduğu için çelik sübap gerekiyor belli bir km sonra.
    17" lastikler 215/50R17 ölçülerinde ve bu lastik pahalı. türk markaları 250₺ civarı.
    Orjinal balatalardan ses geliyor.

Olumlu yanları, Arkadaşın yazdıklarına ek olarak:

Görünüşü hoşuma gidiyor.
    Fiyat performans oranı çok iyi.
    Güvenli. Savrulacakmış gibi hissettirmiyor.
    Devrini ayarlayınca yokuşlarda da sıkıntı yok. 4 bin devir 5. vites 120 ile uzunca bir yokuşu çıktım daha dün.

LPG ile 35 bin km yol yaptım. Km'de ortalama 20 kuruş kar ettim. 7 bin ₺.
    Buna göre yaptığım masraf 2500₺ civarında. çelik sübap vs. yaptırdım ben.
    Totalde kardayım.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ ana başlıkta yakıt tüketimi durumumu paylaşmıştım.
    Detay isteyen arkadaşlar kontrol edebilir.

Başlık aktif. Eski ve yeni kullanıcılar sürekli paylaşım yapıyor.

@lojistisyen 'e paylaşımı için teşekkür ederim.

iyi günler.

• BennyGood B kullanıcısına yanıt
    Ben de teşekkür ederim hocam, eklemeleriniz faydalı olmuş, size de iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markaya özel Chevrolet/Cruze Ana başlık:https://forum.donanimhaber.com/forumid_646/tt.htm

Yakıt tüketimi, Aksesuar, Lpg vs. alt konular, alıcıların incelemesi gerekenlerden birkaç tanesi...
  • ben de 2013 kasayı mı incelesem? ekler miyiz sizin başlığa?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.