< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Ekim 2017; 19:39:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Ekim 2017; 19:39:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş, lakin cruzenin sedanı hb dan daha hoş geliyor bana.
|
Vay be, yine beyinsis ve yine göz yakan bir mesaj. Araba 2009 da çıktı piyasaya, 2009 bak tekrar yazıyorum 2009. Bak bakalım o zamanlar 1.6 otomatik c segment araçlar ne yakıyormuş.
Mesela golf 6 1.6 dsg şehir içi 11.5 litre Focus 2.5 1.6 otomatik 10.4 litre Civic fd6 1.6 otomatik 10 litre Daha ister misin ? |
Ben Cruze 2013 sedan sport plus otomatik 1.6 lpgli araç sahibiyim.
Belirteceklerimin bazılarını konu sahibi arkadaş yazmış olabilir. Olumsuz yanları: Orijinal parçası biraz pahalı. Parça bulmada sıkıntı yok. Parçacıları arayıp sorun. Yağ soğutucusu arıza verebiliyor. LPG takılı olduğu için çelik sübap gerekiyor belli bir km sonra. 17" lastikler 215/50R17 ölçülerinde ve bu lastik pahalı. türk markaları 250₺ civarı. Orjinal balatalardan ses geliyor. Olumlu yanları, Arkadaşın yazdıklarına ek olarak: Görünüşü hoşuma gidiyor. Fiyat performans oranı çok iyi. Güvenli. Savrulacakmış gibi hissettirmiyor. Devrini ayarlayınca yokuşlarda da sıkıntı yok. 4 bin devir 5. vites 120 ile uzunca bir yokuşu çıktım daha dün. LPG ile 35 bin km yol yaptım. Km'de ortalama 20 kuruş kar ettim. 7 bin ₺. Buna göre yaptığım masraf 2500₺ civarında. çelik sübap vs. yaptırdım ben. Totalde kardayım. ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ ana başlıkta yakıt tüketimi durumumu paylaşmıştım. Detay isteyen arkadaşlar kontrol edebilir. Başlık aktif. Eski ve yeni kullanıcılar sürekli paylaşım yapıyor. @lojistisyen 'e paylaşımı için teşekkür ederim. iyi günler. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Nisan 2017; 18:16:10 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 22 Nisan 2017; 18:39:38 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|