Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pesaction

quote:

Orijinalden alıntı: msnnws

Lm dizelini sanirim 2012 sonunda kaldirmislardi

Neden kaldırdıklarıyla ilgili bi bilginiz varmı ?

gereksiz pahalı idi geçen yıl sonunda 2.0 dizellerde kaldırıldı, işin ilginç tarafı o zaman 60 70bin tl olan araba kaldırılınca 10 15 bin tl inmişti.2nci eli ise içler acısı durumda idi şimdi de chevi ülkeden çıkıyor yine indirime girdi,
    o zaman da almamak için kendimi zor tutmuştum şimdi de zor tutacağım gibi,
  • O değil de daha 5-6 saat önce Daewoo, kalitesiz denilen forumda Chevrolet hayranlığı oluştu bir anda Allah kimseye tükürdüğünü yalatmasın.
    Şaka maka gerçekten çok büyük indirimler yapıyorlar. Aralık sonunda satış rakamlarında Chevrolet lider çıkarsa vallahi gülerim.
  • Bende Pazartesi veya Salı günü izmire dönüyorum bi bayiye uğrayacağım Cruze HB Sport Plus paket + Sunroof şeklinde hazır araç varsa aileyi ikna edebilirsem evin 2.aracı olarak almayı ciddi ciddi düşünürüm çünkü o fiyata böyle bi araç resmen fırsat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.elleri daha düşsün düşsün. seneye 2.0dizel otomatık cruz u 30-35 e alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliher

Benim tahminime göre şu anki indirimli fiyata ilaveten en az yüzde 10 indirim daha rahat alınabilir,yarın fiyat alanlar lütfen yazsın,bu fırsat kaçmaz bence

benim tahminime göre, biraz zorlarsak arabayı almamız için üstüne para bile verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eu1900

O değil de daha 5-6 saat önce Daewoo, kalitesiz denilen forumda Chevrolet hayranlığı oluştu bir anda Allah kimseye tükürdüğünü yalatmasın.
    Şaka maka gerçekten çok büyük indirimler yapıyorlar. Aralık sonunda satış rakamlarında Chevrolet lider çıkarsa vallahi gülerim.

Bro kalite fiyata goredir. Örneğin 80 binliralik bir golf kalitesiz dir. Neden dersen 80 binlira verdinmi o paranin hakkini verecek kalitede bir arac olmali. Haliyle cruze 50 binken kalitesizdi o fiyata gore 30 bin iken suan o paranin kalitesinde ve ustunde bir arac diyorsun.

• Cruze'u bu fiyatlara alabilirsek, daha sonra hurdacıya bile satsak zarar etmeyiz.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Hocam benim lafım marka hakkında gerçekten ağır konuşup da 360 derece dönenlere. Neyse onu bunu bırakalım da sizin dediğinizden yola çıkarsam şuanki Chevrolet araçlarının fiyatına bakarsak fiyatına göre Premium'a girer
  • bu arada higline dsg tdi fiyatına captiva var. pazarlık ile 78 k civarına alınabilir bence. hoş bir seçenek. 5 6 sene kullanılır gibi.
  • 15.000 tl 2004 2005 clıo palıo arac arıyordum ılac gıbı geldı spark almayı dusunuyorum bende ::)
    simdi spark hangı renk guyzel gıder dıye dusunuyorum sıyah kırmızı arası kararsızım sızın fıkrınız ney arakdaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 7 Aralık 2013; 1:49:14 >
  • İndirimler çok iyi ya araba alasim geldi walla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listedeki captiva dizel otomatik midir?

• Bugün saat 15.00 gibi bayiye gittim iskenderun-Anıl
    Bayide bulunan beyaz sedan 1.6 sport cruze için 36.650 fiyat aldım
    Bu arada bayiye girdiğimde araçta 42.500 fiyat etiketi vardı
    Benim kampanya sorularım ile etiket kalktı yeni e mail geldi deyip yeni fiyat listesini getirdi
    Çok şaşkınlar daha dün bir tanıdığıma bu fiyattan satış yaptım şimdi ne diyeceğim adama dedi :)
    10 krş bile pazarlık yapmıyorlar :) chev yapacağını yapmış zaten diyorlar :) araç bu fiyatıyla çok daha hoşuma gitti. Ben 1.6 sedan sport plus almayı planlıyorum sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Bu arada sedan 1.4 ler için henüz bir fikrimiz yok görüşmemiz lazım diyorlar.

• hrvster H kullanıcısına yanıt
    + 1
  • Bunların yaptığı resmen terbiyesizlik arkadaş :) 22 ye sıfır araba mı olur ben o paraya milletin yerden yere vurduğu kazalı arabalarına bakarken şimdi sıfır arabayla aklımı çelecekler o değil tipini beğenmedim ama sıfır olunca insan acabaaaa diyo ama bayanlar için müthiş fırsat :)
  • 10 BİN İNDİRİM YAPSALARDA ELLLERİNDE KALICAK ÇEVROLET TR DEN ÇEKİLİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

15.000 tl 2004 2005 clıo palıo arac arıyordum ılac gıbı geldı spark almayı dusunuyorum bende ::)
    simdi spark hangı renk guyzel gıder dıye dusunuyorum sıyah kırmızı arası kararsızım sızın fıkrınız ney arakdaslar

Araç bulabilirseniz rengine bakmayın derim ben .
  • Cruze 2.0 dizel satılmıyor mu artık? İkinci el fiyatı 20 lere düşer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

2.elleri daha düşsün düşsün. seneye 2.0dizel otomatık cruz u 30-35 e alırız

Aynen hocam tam pusu yapılacak araba.Ben Cruze'u beğeniyorum.Tok geliyor bana araba.Fazla kullanma şansım olmadı fakat yolculuk ettim.
  • bayiler kaçta açılıyo erken giden olursa bana da ayırır mısınız birkaç tane :) bim aktüel ürünlerde bile bu kadar talep olmuyo artık :) yakında bime aktüel ürün olarak gelir ve stok yapmanızı öneririz diye de bir ibare koyarlar bence :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.