Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spark manuel vites satışta sanırım. Ellerinde var mıydı?
  • Kapanın elinde kalacak galiba arabalar. 2. el değer kaybını zaten ucuz alarak telafi ediyorsun.
  • Şanlıurfa indirim yapmıyor. 1.6 Sport Plus'a 39 istedi. 35-36'ya verse düşünecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Spark manuel vites satışta sanırım. Ellerinde var mıydı?

Evet araç düz vites standart renk(beyaz) gittiğim bayide 8 tane vardı metalik renklerinde 20 gün içerisinde getirebileceklerini söylediler.

Araç düz vites başka seçenek yok.Site üzerinden daha detaylı bilgi alabilirsinizhttps://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-spark/

Ben de spark almayı düşünüyorum 2 el değer kaybını zaten 0 km olanı çok ucuza alarak kapatmış oluyoruz.

• Teşekkürler . Hanımın arabasını değiştirirdim eğer otomatik vites olsaydı. Aveo HB AT fiyat sordunuz mu?
  • Hep bu fiyattan satsalar varya yemin ediyorum Türkiye satış rekoru kırılır renault toyota vs ağlar ağlar satış yapamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Teşekkürler . Hanımın arabasını değiştirirdim eğer otomatik vites olsaydı. Aveo HB AT fiyat sordunuz mu?

Gittiğim bayide 2 araç vardı o yüzden belirttiğim 2 araç için fiyat alabildim.Bugün Bursa daki diğer bayilere de gidip fiyat alıcam.
  • Ankara da 2 bayi aradım spark yokmuş...Dedim liste fiyatından alabilirmiyiz birisi pazartesi sizi arayalım dedi diğeri alabilirsiniz dedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar captiva icin baz paket fiyat alabilir miyim? Mobildeyim ve internet cok yavas. Teşekkürler. P.m atarsanız veya konuyu cevaplarsanız (alintilAyip) sevinirim.

• CAptiva alsak sorun yaşar mıyız acaba? Chevrolet'e tövbeliyim ama, gönlüm Mercedes A - BMW 1 arasında gidip geliyor ama, ama ama Sportage'ın 100bin olduğu yerde , Captiva resmen AKARRRRR hem de makyajlı
  • fiyatlar iyi. Bu fiyatlardan iyi satar bence. Uzun yıllar kullanıcak adam için değer kaybı sıkıntıda olmaz. Muadil bir araç alsa zaten baştan 20 bin tl fazla ödeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

bayiler kaçta açılıyo erken giden olursa bana da ayırır mısınız birkaç tane :) bim aktüel ürünlerde bile bu kadar talep olmuyo artık :) yakında bime aktüel ürün olarak gelir ve stok yapmanızı öneririz diye de bir ibare koyarlar bence :)

Teyzeler chevrolet bayilerinin kapılarına durmuşladı, içeri zor girdim.. alan 3 4 tane spark almış

3 aydır araba alamayan biri için züper bi haber..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz evvel yıllık bakımlar için gittiğim bayiye uğradım imzadaki araca 25000 verdiler 38000 e cruze ile takas edeceğiz şu an ellerinde siyah otomatik yokmuş ama biz ayarlarız dediler...
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Objektif güzel bir yorum yapmışsınız tebrik ederim ( yeni trax alan bir kişi olarak) tsk @superegoid

• Chevy Batı Avrupa'dan çekilirken, Türkiye'den de mi çekiliyor? Bu sorumun cevabı çok önemli! Eğer cevap hayır ise; daha da indirim olabilir.

Praktiker'in batıp Türkiye'yi terkederken bütün mağazaları kapatıp Ümraniye'de toplaması gibi bir durum olur. Bu durum da Chevy'de çok daha fazla indirim demektir. Ayrıca yeni yılda alınca 1 tane MTV'den yırtması da cabası.

Eğer cevap evet ise; acele karar verip almak da çok iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Bu arada Cruze LS 37.500 TL iken alınası araç ama tüp takmak şartıyla diyordum. Bu arada Tüvtürk'de tüp-ağır kusur ilişkisinde son durum nedir?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 renault clio hb 0.9 icon verilip cruze hb alınır mı sizce?
  • AVEO 1.3 LTZ daha da düşerse neden olmasın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheApproachingCurve -- 7 Aralık 2013; 10:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLam

Arkadaslar captiva icin baz paket fiyat alabilir miyim? Mobildeyim ve internet cok yavas. Teşekkürler. P.m atarsanız veya konuyu cevaplarsanız (alintilAyip) sevinirim.

81.760 fiyat listesinde fiyat bu ama bayiler daha az veya fazla fiyat verebiliyorlar.
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    fuarda incelemiştim 140 bg turbo motor var iç donanım aynı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.