Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel indirimler 1 ay önce falan alan adam isyan eder:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Symbol 1.5 dci 90 bg 38 bin tl ye alınabiliyor.Aveo sedan 1.3 95 bg de 35 bin tl..Aveo da hiç indirim olmayacağını düşünürsek 3 bin tl için bi koşu gidip almaya değmez diyorum.

Symbol ve Aveo'yu aynı kefeye koyuyorsanız zaten yapacak bir şey yok.

• Şimdi bayiden fiyat aldım. Aveo 1.3 LT paket inci beyazı 36400 den inmiyolar. Navigasyon+gerri görüş 1800 çektiler.
  • arkadaslar bayilerin cogunda araba yok

• S3'mü alsam, Iphone 4 mü, yoksa gözümü karartıp S4 mü alsam Iphone 5 mi diye bakınıyordum. Spark '13 alayım en iyisi
  • helal
    fiyatlar çok iyi ben de kaptım bi aveo dizel
  • Yok çekmeler başladı. 1.4 cruze sedan varmı arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

• Spark icin fiyat alan?

• Demek ki bi marka çıkıp güzel bi indirim yapsa piyasa allak bullak olacak diğer markalar peşinden gelmeye mecbur kalacaklar. Ama aralarında nasıl bir dialog varsa artık...
  • müthiş bir fırsat olmuş, Captiva'nın 1.6 dizel manuel'i olsa idi şu an gider alırdım hemen bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Telefonda çok konuşamadık hocam benim arabaya hallenme :))) sport plus otm ben alacağım :) listeden 1000 tl indi detay konuşmadık :)

Senin araba satolmış bi tane var o da lt donanım zaten fiyattada bişi yapmıolar aynı fiyatı indirdik itio indirim yaptım dio

• quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

Patron çıldırdı...
    Ne alırsan 35 bin

• Marketlerde promosyon yapıp büyük cife bulaşık süngeri bantlıyorlar ya; her captivaya bir spark verseler kampnya tadından yenmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayiyi aradım müş. Tem. Cok yoğunmuş telimi aldılar gün içinde döneceklermiş. İlk kez aradıgım bir chevrolet bayisinden böyle bir cevap aldım.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, uzun bir süre sonra tüm bilgi ve düşüncelerizden faydalandığım donanımhaber sitesine üye oldum bugüne kadar bilgisayar elektronik olsun bana yararı olan herkese teşekkür ediyorum...Konuya gelirsek Chevrolet gerçekten iyi araba bizim şirkette var sürüşü gayet güzel konforda var hem fiyatı hem görüntüsü hem karizması düşünmeden alınabilir...
  • Arkadaşlar,

Bayiden sıcak sıcak geldim.

Ellerinde her model yok. Cruze baktım ben.

İndirimli fiyat listesine Sigorta dahil değilmiş ancak. Sigortayi dahil ediyorlar. Buna ek olarak da 400-500 TL daha indirim yapıyorlar.

Bana verdiği en iyi fiyat 2013 Hatchback Sport Plus A/T 37.500.

Ayrıca, finans desteği yok. Kendiniz hallediyorsunuz.
  • Bu iş telefonla olmaz bence.yüzyüze görüşmekte fayda var

• Spark vanda varmış oda bitmiştir dediler:) parça garantisi 2026 dediler destek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 7 Aralık 2013; 11:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

Marketlerde promosyon yapıp büyük cife bulaşık süngeri bantlıyorlar ya; her captivaya bir spark verseler kampnya tadından yenmez

Ama sparkin yan tarafına kocaman "PARA İLE SATILMAZ" yazarlarsa iş yaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

Marketlerde promosyon yapıp büyük cife bulaşık süngeri bantlıyorlar ya; her captivaya bir spark verseler kampnya tadından yenmez

Ama sparkin yan tarafına kocaman "PARA İLE SATILMAZ" yazarlarsa iş yaş.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.