Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cruze alıp benzin+lpg ile kullansam bir uyum sorunu vardı sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spark bayan işi geldi.

Takıntılı adamım aveo ibrelerden kaybetti ama diZel olduğu için hala cezbedici.

Cruze hep hoşuma gidiyor. Yağlama sistemli bir lpg yapacaz binecez. Sigortada yapıyorlar. Ne yapalım 30k km ile 50k km arasında bir subap operasyonunu bu fiyatlar için göze alacağız.

Ha bu arada, geçen kampanyası için fiat a gittim. 1.2 polis arabası gibi puntoya 31 dedi.

• Symbol 1.5 dci 90 bg 38 bin tl ye alınabiliyor.Aveo sedan 1.3 95 bg de 35 bin tl..Aveo da hiç indirim olmayacağını düşünürsek 3 bin tl için bi koşu gidip almaya değmez diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

Orijinalden alıntı: gLam

Arkadaslar captiva icin baz paket fiyat alabilir miyim? Mobildeyim ve internet cok yavas. Teşekkürler. P.m atarsanız veya konuyu cevaplarsanız (alintilAyip) sevinirim.

81.760 fiyat listesinde fiyat bu ama bayiler daha az veya fazla fiyat verebiliyorlar.

Fiyat icin be diyorsunuz? Sizce alınır mı?
    82.000 e captiva ? Hemde makyajı paket?

• fiyatlara kasko sigorta ıvır zıvır dahilmidir arkadaslar baska para ödermiyiz bu fiyatlar haricinde
  • Yılbaşına kadar sürer mi acaba bu indirimler yoksa stok bitene kadar mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖfKeLiKaLaBaLıK -- 7 Aralık 2013; 10:47:59 >
  • Edirne cruze sport plus at 40.500 beyaZ

• Spark çok iyi. Tam alınıp şehir içi kullanılacak araba.
  • Çorlu : cruze sport plus yok türkiye stoklarında yok yalanını attı. Sport otm 38.90 dedi kızdım konuşmadım kapattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

fiyatlara kasko sigorta ıvır zıvır dahilmidir arkadaslar baska para ödermiyiz bu fiyatlar haricinde

Ödeyeceksiniz tabiki. En az 1000 tl kasko bedeli olacaktır. Ehliyet yılı, önceden kaza yapmış mı vs bir sürü etken fiyati etkiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada spark yok, aveo 1.2 ls yok. Aceleye gerek yok bir kac haftaya liste fiyatı üzerinden indirimli alabilecegiz diye düşünüyorum. Şuan soran cok olduğu için bırakın indirimi 23.300 çekiyor bazı bayiler spark icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 7 Aralık 2013; 10:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

fiyatlara kasko sigorta ıvır zıvır dahilmidir arkadaslar baska para ödermiyiz bu fiyatlar haricinde

sigorta ve kasko ayrıca ödenir. Liste fiyatına dahil değildir. Ayrıca şimdi (aralıkta) alanlar ocakta tekrar mtv öder.
  • o değilde birde türkiye'de satışları bakıp çekilmeyelim derlerse seyreyleyin cümbüşü.

zaten rusya'dan ukranya'dan falan çekilmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Captiva pahalı maalesef. 75000 TL civarına alınır eğer inerse. 90.000 TL'ye 3 tane Cruze HB alınıyor, O sebeple Captiva alınmaz.

Bunlarda liste fiyatı, masa başında, 2-3.000 TL daha indirim bile alınabilir.
  • Yeni Leon Fr' a karar kılmışken yeni Mazda 3' ü bekleme kararı aldım, şimdide Cruze daki bu fırsat çıktı karşıma, bence bu kampanya kaçırılmaz.. Maalesef iki gün boyunca düğün dernek nedeniyle forumdan uzak kalıcam bayilere giden arkadaşlar Sedan 1.4 140 turbo LTZ için fiyat alırsanız çok mutlu olurum, umarım bir miktar indirimde olur.. Hayırlı forumlar..
  • ev borcum olmasa en beyazından bir tane cruze alıvermiştim :)
  • 1.4 T AT cruze ve trax icin fiyat alanlar oldu mu acaba? Simdi bakmaya gidecegim bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Edirne cruze sport plus at 40.500 beyaZ

Dostum bende edirnedeyim şimdi hanımla pederi yolladım ben gidemedim işten dolayı ceuz bakacaklar indirim yapıolar mı acil cevaplarsan ii olur

• Spark otomatik yokmus olsa bugun almistim bu fiyata

• cycladol_2624 kullanıcısına yanıt
    Telefonda çok konuşamadık hocam benim arabaya hallenme :))) sport plus otm ben alacağım :) listeden 1000 tl indi detay konuşmadık :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.